Jump to content

Језуити

Оцени ову тему

Препоручена порука

Vidim da se sprdas sa ovim stvarima na temi ali nije mi jasno da se ljudi primaju na to i aminuju ti,

ili si stvarno bezobrazni provokator, kako god;

sta god rekao u korist jezuita nekako izgleda da sve ide protivu njih, svaka cinjenica o njima je antipropaganda.

kako da ne aminujem sarkazam

Подели на овим сајтовима

kako da ne aminujem sarkazam

pa sto ne kazes brate, ja se primio mislio da je stvarno neka budala!

:) Понтифекс је легенда. Имај на уму да све ово пише ex cathedra ;)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@Kordun

i šta bi na kraju s tim slavnim inatom srpskim?

ispreskakala vas i preinatila ova hexenbabetina?

pa je se s tim takvim nečim nigdje hvalio ne bi.

:)))

Madeleine-Albright.jpg

albright_at_war-thumb.jpg

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/406937.stm

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a9/Madeleine_Albright_NATO.jpg

Подели на овим сајтовима

@Kordun

Madeleine-Albright.jpg

http://www.truthinmedia.org/Bulletins2000/tim2000-3-1.html

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a9/Madeleine_Albright_NATO.

jel tebe bole Nato bombe?

Подели на овим сајтовима

@Kordun

Madeleine-Albright.jpg

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/406937.stm

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a9/Madeleine_Albright_NATO.jpg

Ти када схватиш да се вера за вечеру не даје, биће ти јасно.

А Српски инат често има итекако смисла само тај смисао није од овога света па га зато и не видиш.

• Волим 1

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

jel tebe bole Nato bombe?

pa to vam ja i govorim, i mi bosanci smo inadžije velke al s tepsijama i mlinovima za kafu protiv bombi i fantoma teško šta napravit možeš. Uzet dvije tepsije pa iz inata s njima lupat dok ne spadne neki avion il udarat kamen o kamen i nabrajat dok ne prokuneš cijelu Ameriku i sa Bijelom kućom i tim tamo Kipom slobode zajedno? Trebali ste to shvatit prije, kad smo mi to stigli shvatit bosanci, kućeš dalje, znaš da to nama dosta pomalo radi.

Подели на овим сајтовима

pa to vam ja i govorim, i mi bosanci smo inadžoje velke al s tepsijama i mlinovima za kafu protiv bombi i fantoma teško šta napravit možeš. Uzet dvije tepsije pa iz inata s njima lupat dok ne spadne neki avion il udarat kamen o kamen i nabrajat dok ne prokuneš cijelu Ameriku i sa Bijelom kućim i tim kipom slobode?'

brate kad nepravda u pitanju nije bitna korist nikakva,bitno je ne stati na stranu đavla,ima u nama srbima politikanata ,mudraca,advokata i ostalih lešinara sopstvenog naroda koji su pokušali da narod vode na drugačiji način al su neslavno prošli je rne možeš ti protiv svog naroda,a narod neće da se svrsta na krivu stranu taman crko,ne znam jel možeš ti to da razumiješ,pokušali su srbi i sa hitlerom pakt da sklope da se spasi narod,pa ih je taj isti narod očerupao ko kokoške

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

patnja je velika,ali obraz je svjetao,srpski nacionalni obraz ima jako malo mrlja,to je svetinja koja mora da se čuva,postoje  neki idioti među nama koji rade protiv toga i to je naša bruka,al to nije nacionalna težnja,isto tako nije nacionalna težnja da se svrstavamo sa zločinačkim nato paktom taman 5 kosova izgubili,ja sam sve izgubio i nije mi žao,nek sam izgubio,nemam zavičaj,nemam puno toga al imam časti i obraza i nek cijela amerika navali u moje dvorište nek me razapnu ništa mi ne mogu,mogu samo da me ubiju.. a ja sam budala koja se smrti ne boji

Подели на овим сајтовима

Srbi su sami skrivili ono sto ih je snaslo.

blazeni Pije XII je pokazao svoju pastirsku brigu i ocinsku ljubav, ali su Srbi prezreli njegovu dobrotu i naklonost i odbacili ponudjeni Konkordat. odbili su pokroviteljstvo Svetog Oca i doziveli propast. no, valjda su nesto naucili iz tog iskustva.

Uf,uf,uf!Da,ma kako da ne!Znaci da su onda potpisali konkordat sa vatikanon,ne bi bilo niceg onog sto se srbima desilo.Nemoj me zavitlavati.Dobro se zna sta znaci konkordat.Rimokatolicka "crkva" bi imala veca prava od svih verskih zajednica u kraljevini Jugoslaviji,iako su u to vreme bili mozda druga najbrojnija verska zajednica u istoj drzavi.Vatikan je hteo da napravi klerikalne drzave (pokazalo se 1941 da su to bile NDH i Slovacka),i da terorisu po ostalim verskim zajednicama.Kao i ona rimokatolicka-fasisticka Spanija,koja je sluzbeno proglasila za drzavnu religiju rimokatolicizam.

Подели на овим сајтовима

pokazalo se 1941 da su to bile NDH i Slovacka

nisam znao ovo za slovake,oni su meni jako simpatičan i miran narod,sretao sam i često u inostranstvu,mali,debeljuškasti simpatični ljudi...

jedino me nervira što se nas srba dosta boje,mora da su i oni slušali na tv-u kako mi srbi jedemo pečene muslimane oko sarajeva....

Подели на овим сајтовима

Ти када схватиш да се вера за вечеру не даје, биће ти јасно.

А Српски инат често има итекако смисла само тај смисао није од овога света па га зато и не видиш.

da, a na kraju svejedno ne ostane ni vere a ni večere, jako pametno, veru vi gubite najmanje zbog večere, zbog svega drugog više a i tu večeru također jer inatom ti niko ništa ne da, umiljato janje dvije majke sisa vama fali osjećaj za diplomatiju, kakva vam je to topuz diplomatija? s njim hodate okolo i sve drugim prijetite a na kraju ispadne da vas svi potom izudaraju po glavi, htjelo bi to nekakve lukavije od te topuz-inat diplomatije

tele-dv%C4%9B-matky-kopie-400x266.jpg

Подели на овим сајтовима

da, a na kraju svejedno ne ostane ni vere a ni večere, jako pametno, veru vi gubite najmanje zbog večere,

zbog svega drugog više a i tu večeru također jer inatom ti niko ništa ne da, umiljato janje dvije majke sisa

tele-dv%C4%9B-matky-kopie-400x266.jpg

a gdje smo izgubili vjeru? nismo izgubili vjeru,kod nas je narod degradirao mnogo,ponajviše zbog zapada,možda nismo toliko degradirali kao zapadnjaci ali jesmo dosta ,to je izgleda evolutivni proces u evropskom društvu idemo na gore u tehnologiji i intelektu a na dole u svemu drugom mnogo važnijem... prema popisu stanovništva zadnjem 95% vjernika je u srbiji,sasvim druga stvar je kakvi su to vjernici s obzirom na tu ljudsku degradaciju...

Подели на овим сајтовима

a gdje smo izgubili vjeru? nismo izgubili vjeru,kod nas je narod degradirao mnogo,ponajviše zbog zapada,možda nismo toliko degradirali kao zapadnjaci ali jesmo dosta ,to je izgleda evolutivni proces u evropskom društvu idemo na gore u tehnologiji i intelektu a na dole u svemu drugom mnogo važnijem... prema popisu stanovništva zadnjem 95% vjernika je u srbiji,sasvim druga stvar je kakvi su to vjernici s obzirom na tu ljudsku degradaciju...

pa šta sam vam to ja gore i napisao drugačije od toga, bolujete od mitomanije, u situaciji kad od 10000 onih koji vjeru gube jedva možda jedan izgubi vjeru zbog večere jer mu je neko ponudio bogatiju vjeru vi pričate o gubljenju vjere za večeru, smiješno. Pa da vam ja nešto kažem, zbog kakvih sve razloga Srbi vjeru gube ta večera je još i najrazumljiviji, najprihvatljiviji i najracionalniji, gubi se vjera zbog totalnih gluposti. To naravno ne opravdava nikakvo gubljenje vjere ali ko danas molim te gubi vjeru zbog večere, pa ja ću kao katolik odmah osnovat dobrotvornu fondaciju koja će to jelo platit Srbima da ne moraju ići bilo u KC ili kakve sekte i gubit vjeru za večeru. Kakvi su to besmisli, u doba u kojem možeš prije umrijeti od pogotka meteorom u glavu nego od gladi vi ko pokvarena gramofonska ploča sve ukrug  guslate stalno nešto jedno te isto nekakvoj borbi za večeru i gubljenju vjere za večeru, obična mitomanija i pretjerivanja. Ma dajte, molim vas!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...