Jump to content

Opisite vasu politicku "ideologiju"

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

Краљевина Србија, идеологија која не може да буде погрешна.

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

Милосављевићу, једна ствар су лични греси и понека искакања из аршина која ти наводиш. Ово о чему говоримо створило је идеологије које су опиле и мобилисале масе људи тог доба на крваве покоље милиона и милиона невиних. Разлика је очигледна. Значи да је овде отров добро прикривен зато је и потровао многе. Ипак црква није постала ни лопаташка а ни педерска него је и даље остала Христова.

Ti izgleda ne razumes sta ti pricam. Hitler je smatrao da je on Hriscanin. A hitler je hriscanin isto koliko je njegova rasna ideja - teorija evolucije.

Eto .. .valjda razumes. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нека сам и глуп. Није то ништа страшно. Па догађа се да се неко и такав роди. Нисам ја крив ако сам глуп.

Али и ми глупи имамо право гласа да бирамо, и што је најгоре да будемо изабрани. То је демократија за коју се залажеш. У православном комунизму глуп и опасан не би могли да буду изабрани од стране не баш промућурног, и доста наивног народа. Ја хоћу да и себе глупог и вас паметне заштитим од глупих и опасних који, тренутно, једино путем демократије могу да дођу на власт, сасвим легално без икакве револуције.

Niko opasan ne moze da dodje na vlast u demokratiji. Mogu samo losiji i bolji. Iskreno najopasniji  koji mogu da dodju na vlast su upravo - dveri. 

Подели на овим сајтовима

Niko opasan ne moze da dodje na vlast u demokratiji. Mogu samo losiji i bolji. Iskreno najopasniji  koji mogu da dodju na vlast su upravo - dveri. 

Двери и још ,Радикали,Дсс и фракција СНС-а која је десничарски оријеинтисана.

Подели на овим сајтовима

Двери и још ,Радикали,Дсс и фракција СНС-а која је десничарски оријеинтисана.

Dveri su najopasniji od svih njih, jer svoje ekstremno desnicarstvo obavijaju plementim recima kao sto su prodica, hriscanstvo, moral, pravda itd..

Drugim recima dokazano se ne libe da iskoriste sve bez trunke srama.

Kada anti-gej protest nazivaju - porodichnom setnju.

Demonstracije protiv borisa tadica - porodicna setnja.

I oni koji ih prate josh su ludji.. dovedu decu u kolicima da blokiraju put pederima?

Kada koristis svoje dete za "protest" .. meni od toga nema ruznije stvari.... 

Подели на овим сајтовима

Хришћански социјализам... нажалост никад није заживео,мада су о њему доста бавили  пре свега руски филозофи Соловјев,Булгаков,Берђајев,Чадајев...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Dveri su najopasniji od svih njih, jer svoje ekstremno desnicarstvo obavijaju plementim recima kao sto su prodica, hriscanstvo, moral, pravda itd..

Drugim recima dokazano se ne libe da iskoriste sve bez trunke srama.

Kada anti-gej protest nazivaju - porodichnom setnju.

Demonstracije protiv borisa tadica - porodicna setnja.

I oni koji ih prate josh su ludji.. dovedu decu u kolicima da blokiraju put pederima?

Kada koristis svoje dete za "protest" .. meni od toga nema ruznije stvari.... 

Мислим да је то време прошло али....

Уколико се настави ова политичка ујдурма грађани све више има да се окрећу десничарским и националистичким политичким групацијама.

Подели на овим сајтовима

liberalizam je puko u cijelom svijetu,to je odavno propala stvar,sta bi vi od srbije da radite,pogledajte malo vlast u evropi sve nacionalista do nacionaliste,njemacka,eng,francuska,italija,spanija,ne znam kako se samo uspjevate tako zavaravati,a ova podjela lijevo-desno,to više nigdje ne postoji nego na balkanu

Подели на овим сајтовима

liberalizam je puko u cijelom svijetu,to je odavno propala stvar,sta bi vi od srbije da radite,pogledajte malo vlast u evropi sve nacionalista do nacionaliste,njemacka,eng,francuska,italija,spanija,ne znam kako se samo uspjevate tako zavaravati,a ova podjela lijevo-desno,to više nigdje ne postoji nego na balkanu

Зависи са које тачке посматраш? Можда ти нешто заклања поглед, можда је магла у питању?

Подели на овим сајтовима

Nije mi jasno - verujete, molite se Bogu, i opet se klanjate knezu ovoga sveta.. To je greota! Odatle i dolaze sve jeresi, sve ideologije, nama za kaznu i da se boljeg naučimo. Rugate se Bogu time što se klanjate kraljevima i carevima, Nemanjićima i Karađorđevićima, Hitleru i Lenjinu, Ničeu i Marksu, Đinđiću i Nikoliću i kako se svi oni zvali, i onda se udarate u grudi i ponosom govorite da ste Hrišćani. Možda ste Hrišćani, ali ste jako loši Hrišćani.. Hrišćanin ima samo jednog gospodara, samo jednog kralja, a to je Bog! Svi ostali su gospodari svojih ljudi, ili svojih duhova i sila, ali nisu naši gospodari. Nemojmo da budemo nevera..

Из овог текста који си написао   могао би да извучем исто толико набрајања о теби као лошем хришћанину  колико си и ти изнео на наш рачун. Мислим да ти ниси тај а ни ја, да се разумемо који може да суди о томе.

Претпостављам да имаш неки тас или већу вагу па све наше постове вагаш и мериш, објасни ми која је то јединица или величина коју користиш да ли је неко добар или лош хришћанин?

Подели на овим сајтовима

Ја би уплатио карту за Бечки новогодишњи ..када би се драги определио...

јел Јеврејин, Аустријанац или Србин...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Bio sam jako loš anđeo, pa me je Bog šutnuo i poslao Srbima. :D

А не, бити Србин је благослов...

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...