Raymond Red Reddington Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 У Уставу оставити могућност..као западна немачка...да се отете територије врате под суверенитет када се створи могућност.. Маћедонија, Крајина, РС, ЦГ и КиМ... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Свака касарна да носи име наше деце које су страдале у ратовима. На Дедињу нпр... Милице Ракић са посебним местом за постављање споменика. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Сва имовина да се врати власницима пре комунистичке окупације. верским заједницама по хитном поступку. Све политичке пресуде да се по хитном поступку пониште. Млађони је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nur Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Onako kako ste vi napisali s tim se slazem,,i naravno sekularizacija drustvaaaaaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Спремио сам ја са екипом комплет УСТАВ УСТАВ ССД Преамбула Ми, народ Српски, да бисмо створили савршенији савез, утемељили правду, осигурали мир у земљи, побринули се за заједничку одбрану, унапредили опште благостање и обезбедили благодети слободе нама и нашем потомству, одређујемо и доносимо овај Устав за Сједињене Српске Државе. Потписи: ___________________________ — пред. и делегат Србије Црна Гора: ______________________ Република Српска: ______________________ Република Српска Крајина: ______________________ Маћедонија: ______________________ Далмација: ______________________ Дијаспора: ______________________ „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Piksi94 Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Ja sam inace ogradjen od politike,nit bih se zeleo baviti tim stvarima,da ne kazem prljavim stvarima.Pre 5 godina,u mom mestu se otvorila kancelarija DHSS (Demohriscanske stranke Srbije).Kad sam to saznao odmah sam zapazio ovo -hriscanska,i razmisljao da se uclanim u omladinski odbor te stranke.Brzo me je prosla i ta faza.Sad tu stranku vode drugi ljudi,(inace joj je prvi predsednik bio pokojni Vladan Batic).Ono sto hocu da kazem da oni koriste Hriscanstvo u svojem programu,a da tu bas nema ni hriscanskog,a ni Hriscana u toj stranci i uopste u svetu.Imaju i krst na svom grbu stranke Nur је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Још једна битна ствар.. Издаја Државе састојаће се једино у дизању рата против ње или у подржавању њиних непријатеља пружањем помоћи и подршке. Нико не може бити проглашен кривим за издају ако два сведока јавно не посведоче о очитом делу издаје или ако окривљени јавно на суду не призна своју кривицу. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 24, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Ja sam inace ogradjen od politike,nit bih se zeleo baviti tim stvarima,da ne kazem prljavim stvarima.Pre 5 godina,u mom mestu se otvorila kancelarija DHSS (Demohriscanske stranke Srbije).Kad sam to saznao odmah sam zapazio ovo -hriscanska,i razmisljao da se uclanim u omladinski odbor te stranke.Brzo me je prosla i ta faza.Sad tu stranku vode drugi ljudi,(inace joj je prvi predsednik bio pokojni Vladan Batic).Ono sto hocu da kazem da oni koriste Hriscanstvo u svojem programu,a da tu bas nema ni hriscanskog,a ni Hriscana u toj stranci i uopste u svetu.Imaju i krst na svom grbu stranke Hriscanstvu nije mesto u politici, jednostavno i prosto....hriscnaskim principima da.. ali ko se kiti hriscanstvom a u politici je... taj je sumnjiv.. Raymond Red Reddington and Nur је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Од постејићих странака, ако бих морао да бирам, изабрао бих Двери. За Двери има једна интересантна ствар: Када су пре пар година почели са својом промоцијом, наравно лажући да нису и неће бити странка, своје трибине су држали и по Српским културним центрима којима управљају људи из црквених одбора. Добити термин у СКЦ-у није тек тако, поготово ако је политичка ствар у питању. О томе морају да буду обавештене и црквене власти.Ја сам за њихову прву трибину сазнао у цркви након литургије од свештеника на фазон то је нешто потпуно ново, српски оријентисано, вреди отићи. Био је ту и пригодан плакат. Под патронатом СКЦ-а је организована и такозвана "Светосавска омладина" који су клинцима пропагирали Двери а после се највећи број водећих чланова утопио у структуре истих Двери. Да ли нешто знаш и шта мислиш о томе? Ја лично мислим да су Двери глумци патриотског блока са циљем контролисаног каналисања народног незадовољства. Радикали су то радили годинама, покупе гласове па у конструктивну опозицију. Nur and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nur Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 За Двери има једна интересантна ствар: Када су пре пар година почели са својом промоцијом, наравно лажући да нису и неће бити странка, своје трибине су држали и по Српским културним центрима којима управљају људи из црквених одбора. Добити термин у СКЦ-у није тек тако, поготово ако је политичка ствар у питању. О томе морају да буду обавештене и црквене власти.Ја сам за њихову прву трибину сазнао у цркви након литургије од свештеника на фазон то је нешто потпуно ново, српски оријентисано, вреди отићи. Био је ту и пригодан плакат. Под патронатом СКЦ-а је организована и такозвана "Светосавска омладина" који су клинцима пропагирали Двери а после се највећи број водећих чланова утопио у структуре истих Двери. Да ли нешто знаш и шта мислиш о томе? Ја лично мислим да су Двери глумци патриотског блока са циљем контролисаног каналисања народног незадовољства. Радикали су то радили годинама, покупе гласове па у конструктивну опозицију. Dveri zvane zveri,,najgore vrste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 За Двери има једна интересантна ствар: Када су пре пар година почели са својом промоцијом, наравно лажући да нису и неће бити странка, своје трибине су држали и по Српским културним центрима којима управљају људи из црквених одбора. Добити термин у СКЦ-у није тек тако, поготово ако је политичка ствар у питању. О томе морају да буду обавештене и црквене власти.Ја сам за њихову прву трибину сазнао у цркви након литургије од свештеника на фазон то је нешто потпуно ново, српски оријентисано, вреди отићи. Био је ту и пригодан плакат. Под патронатом СКЦ-а је организована и такозвана "Светосавска омладина" који су клинцима пропагирали Двери а после се највећи број водећих чланова утопио у структуре истих Двери. Да ли нешто знаш и шта мислиш о томе? Ја лично мислим да су Двери глумци патриотског блока са циљем контролисаног каналисања народног незадовољства. Радикали су то радили годинама, покупе гласове па у конструктивну опозицију. Двери имају своју вредност на локалном нивоу...и ту их подржавам. И ту се једино и могу бавити политиком..по свом капацитету. Остало нека се не петљају...јер нису способни за државну политику... Nur је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Двери имају своју вредност на локалном нивоу...и ту их подржавам. И ту се једино и могу бавити политиком..по свом капацитету. Остало нека се не петљају...јер нису способни за државну политику... А о чињеницама које сам навео за почетак формирања Двери да ли знаш нешто? Мени су те чињенице врло симптоматичне. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nur Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 Manipulanti opasni jer koketuju sa bitnim stvarima za nas narod-istorija,vera,,a ustvari samo zele vlast!!Ti su najgori koji glasno vicu da su patriote i koji koketuju sa Spc..crkva i politika ne idu zajedno i sekularna drzava mora postojati... ПиП је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Децембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2013 А о чињеницама које сам навео за почетак формирања Двери да ли знаш нешто? Мени су те чињенице врло симптоматичне. Па СПЦ је знала да подржи и ДОС...а неки Епископи су били у солидним односима и са СПС-ом.. Није то ништа необично.. Ево сада Владика Јован са Зурофом и МОСАДом хода по Србији... Nur је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука