DYNABLASTER Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Демократија нема смисла јер једног паметног надгласају 2 бабе са пијаце. Монархија нема вајде кад нема више династије Обреновић... Тако да сам тренутно аполитичан. Prava demokratija, a ne demonokratija ili demokrntija, je upravo najbolja, i ne mogu da nadglasaju dve babe sa pijace koje pojma nemaju kako sta fukncionise osim sto znaju kako se kiseli kupus i jedino za to ce i biti nadlezne, ako me razumes. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Служење отаџбини Србији! Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Демократија има смисла више од апсолутизма, аутократије, олигархије итд... Она је најмање рђав систем. Рђав јесте, ал' најмање. Монархија није имала вајде ни за Немањића? О.о Код монархије је боље то што се мимо управљања домаћинством више од демократије бави моралним изграђивањем народа. Често због сведозвољености правила игре у демократији долази до опште деградације општег морала, а ако се слажемо то се онда пресликава на све институције друштва. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Mozes li recimo, sta ti mislis, o tome kako u srbiji treba.Treba Jugoslavija bez komunizma. Dakle mislim na celicni stisak, autoritativnu vlast, neki vodja koji ce lupati sakom od sto i govoriti ljudima sta je dobro sta nije. Ovdje stvari mogu samo tako da funckionisu. To je sve naravno povrsno, polovicno, tu nema prave slobode, nema pravicnog drustva, nema prosperiteta.Naravno ja nisam za ovo, ali samo konstatujem kako bi trebalo ako se iole hoce kakvog reda dovesti. Iole kazem. Nur and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Код монархије је боље то што се мимо управљања домаћинством више од демократије бави моралним изграђивањем народа. Често због сведозвољености правила игре у демократији долази до опште деградације општег морала, а ако се слажемо то се онда пресликава на све институције друштва Mislim da ni Cirilicar, a ni ja nismo mislili na takvu monahiju Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 I da, mogu da budu i par domaćih velikih preduzeća, sa lepim, staklenim oblakoderima i pedeset do sto hiljadu zaposlenih ecetera.. Mogu da budu i privatna, državi 20 % akcija uz pravo veta... Ne treba drzavi nikakvo pravo veta za ucesce rada u preduzecu. Ukoliko preduzece radi nekom na stetu, povredjuje protiv pravno tudju imovinu, zivot ili zdravlje drzava ima pravo veta u obliku zakona. A te gluposti o davanju drzavi 20 % vlasnistva i neka prava veta... odma ima da stvori politicku korupciju. Treba odvajati ekonomsku i politicku moc - sto jevise moguce... Mislim ako vas jugoslavija to nije naucila, kako je lako naivno poverovati u lepe "ideje" .... ne prilagodjavaju se ljudi sistemu, vec sistem ljudima. Sve dok ne napravimo sistem skrojen za ljude.... imacemo problema. To sto je VAG u takvom "sistemu" ce kasnije ili pre da im se obije o glavu, jer time ubijaju svoja dva druga brenda - Mercedes i BMW.... za pocetka.. ko zna koliko je poslova upropasceno zbog VAGeove podele vlasnika.. A da ne pricam o tome da je sve u VAGu Porsche napravio.. da nije bilo porshea... VAG dnas nista ne bi bio. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Треба нама свашта у овој земљи, треба нама буквално од игле до локомотиве да се производи, што више производимо а мање причамо то ће више људи имати сигуран кров над главом и хлеб у кући. Нама недостаје производња и то је очигледно, имамо исувише људи у државних јавним предузећима, агенцијама, општинским управама итд... који не привређују већ 50% прима плату а да ништа не ради на послу на коме ионако немају шта да раде. Ја лично следио сам политику Зорана Ђинђића до 2003 и ту је моје бављење политиком и окончано.Али... Тренутно је Србија као ауто на клизавом путу, као ауто са стакленим точковима који иде брзином пужа. Земља је у великим проблемима,незапосленост, организовани криминал, тајкуни, Космет, као да се све скупљало годинама у једну канту и сада се изручило из ње. Вучић човек има петљу али је изгледа само он и има, док други око њега статирају. Дачић је ту само да буде ето ту да се нађе и да каже " е па ми смо потписали неке споразуме и то је историја Србије " а што свакодневно неки полицајац направи неко кривично дело то нема везе никакве... Дс је пропала и тешко је вратити на колосек пре 2003 једино Тадић може да донесе још који проценат до 25% и то је њихов максимум. Остале десничарске странке траже своју шансу и не би било изненађење уколико би и нека од њих ускоро постала важан политички фактор на политичкој сцени Србије. Народ Истока и Југа нема стрпљења, Север је као буре барута, 50% запада Србије је у штрајку. Кога да доведемо када су сви исти? http://www.youtube.com/watch?v=2HaHy4e3oBU Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Треба нама свашта у овој земљи, треба нама буквално од игле до локомотиве да се производи, што више производимо а мање причамо то ће више људи имати сигуран кров над главом и хлеб у кући. Нама недостаје производња и то је очигледно, имамо исувише људи у државних јавним предузећима, агенцијама, општинским управама итд... који не привређују већ 50% прима плату а да ништа не ради на послу на коме ионако немају шта да раде. Ја лично следио сам политику Зорана Ђинђића до 2003 и ту је моје бављење политиком и окончано.Али... Тренутно је Србија као ауто на клизавом путу, као ауто са стакленим точковима који иде брзином пужа. Земља је у великим проблемима,незапосленост, организовани криминал, тајкуни, Космет, као да се све скупљало годинама у једну канту и сада се изручило из ње. Вучић човек има петљу али је изгледа само он и има, док други око њега статирају. Дачић је ту само да буде ето ту да се нађе и да каже " е па ми смо потписали неке споразуме и то је историја Србије " а што свакодневно неки полицајац направи неко кривично дело то нема везе никакве... Дс је пропала и тешко је вратити на колосек пре 2003 једино Тадић може да донесе још који проценат до 25% и то је њихов максимум. Остале десничарске странке траже своју шансу и не би било изненађење уколико би и нека од њих ускоро постала важан политички фактор на политичкој сцени Србије. Народ Истока и Југа нема стрпљења, Север је као буре барута, 50% запада Србије је у штрајку. Кога да доведемо када су сви исти? http://www.youtube.com/watch?v=2HaHy4e3oBU Ti si bas mali, kakav te Vucic spopao to je aspida nad aspidama! Treba da shvatis da su svi politicari olos i imaju sve zasluge za sunovrat Srbije. I ne, necu da priznam floskule tipa "kakav narod - takav pop" i "kakav narod - takvi politicari", to je laz. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Loša vam je socijalna politika, i veoma selektivna. Ovo nije tema da ti druge ubedjujes u da je njihov pristup problemima pogresan, vec da predstavis svoj. A kao sto vidim, ti jasnu sliku ni nemas.. zato i samo kritikujes druge... Sto se tiche tvojih analiza, prvo nauci sta je kapitalizam a sta socijalizam.. a nemoj sve sto ti se svidja da trpas u socijalizam a sta ti se ne svidja u kapitalizam... kad se oslobodis tog komunistickog mentaliteta - da nastavimo da pricamo. Ja znam da su vas starije kao male driblali marksizmom po srednjim skolama i fakultetima.. ali marksizam je dokazano propao sistem... molim lepo. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Ti si bas mali, kakav te Vucic spopao to je aspida nad aspidama! Treba da shvatis da su svi politicari olos i imaju sve zasluge za sunovrat Srbije. Хвала велики ја сам то и написао. Читај између редова. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Nisam ja veliki nego si ti mali, lepo si napisao tako. Da citam izmedju redova ne mogu jerbo nemam kristalnu kuglu, lepo pise sta pise, budi razumljiviji, a ne da gledam u pasulj sta oces da kazes, izrazavaj se jasno, a ne ko ovi politicari demagozi, mozda jeste mozda nije, cuj izmedju redova da ne kazem nesto drugo... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Mene to uči Nemačka i Volkswagen (20 % država, uz Sperrminorität, pravo veta u određenim stvarima), ili Austrija i OMV (31,5 % država, uz Sperrminorität, pravo veta u određenim stvarima). Ah taj "komunistički" zapad... Mada, za Mihaila i njegove libertarijance ti si komunjara. Therefore, what's communism? I po cemu je VAG bolji od FORDa ili Toyote... koji nemaju tih 20 % od strane drzave? Jel Vagovi radnici imaju vece plate? Jel uposljavaju vise ljudi? Ti prvo nađi posao umesto da živiš od mame, onda možemo da govorimo dalje... molim lepo. Vrlo rado..... ali eto.. zivim u super drzavi... pa ima posla na pretek. Posebno u manjim gradovima kao sto je Krusevac.... ne mozes ni konobar da budes... a kamoli nesto drugo. I josh imam gastabajtere kao ti da mi prodaju pricu kako je socijalizam super. Evo vidim koliko je super. Okupirali sva javna preduzeca.... trose pare mojih roditelja... a ja ne mogu da nadjem posao. Super su ti tvoji socijalisti. Socijalizam odlichno funkcionise dok ima tudjih para da se trose... u Srbiji nazalost.. nema doterali su cara do duvara. Taman napunio dva'est godina i misli da je svu pamet pojeo kašikom. Jok, ja samo zivim u Srbiji, i vidim kakvo je ovde realno stanje i sto ja danas ne mogu da nadjem posao. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Apolitičan DYNABLASTER and Tenkista је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Nisam ja veliki nego si ti mali, lepo si napisao tako. Da citam izmedju redova ne mogu jerbo nemam kristalnu kuglu, lepo pise sta pise, budi razumljiviji, a ne da gledam u pasulj sta oces da kazes, izrazavaj se jasno, a ne ko ovi politicari demagozi, mozda jeste mozda nije, cuj izmedju redova da ne kazem nesto drugo... Добро, извињавам се ако сам те увредио хтео сам да се нашалим мало. Политичари су људи сумњивог морала као што каже Бора Ђорђевић. Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2013 Apolitičan Da je tako bio bi u sumi ili nekoj divljini i veoma retko kontaktirao sa ljudima. Jos od Sumera na ovamo postoje politicka drustva i nacin zivota sa tehnologijom, naukom, sudstvom, savremenom trgovinom i bankarstvom ne moze biti apoliticno. Sve je to moguce samo unutar politickog drustva i politicke paradigme. Svako ko vidi sebe i svoje delovanje u civilizaciji ne moze biti apolitican. Ti cim delujes na ovom forumu ne mozes biti apolitican. Филозоф, Candy Butcher and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука