Jump to content

Да ли брада чини мушкарца привлачнијим?

Оцени ову тему

Јаков.

Брада или не, питање је сад   

50 члановâ је гласало

1. 1. Да ли вам се више допада мушкарац који има браду?

• да
    • да, то је тако привлачно!
    • не
    • па не, многима заправо не стоји брада

Препоручена порука

cenis Goco da je 17 godina.... :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Интелигентан човек уме да се артикулише, псовач не зна шта би рекао, не зна како да реши ситуацију плус се препао па псује. Потпуно бљак. Дефинитивно показатељ инфериорне личности.

ne slažem se,inteligentan čovjek opsuje i sebi napravi psihoterapiju,gluplji bude fin pa kasnije se raspituje gdje ima nekakav psiholog da mu pomogne...

postoje situacije kojima znaš kraj čim su započele osim ako nisi proglup i onda izrazišš svoju emociju na taj način,bolje nego da progutaš... naravno sve u svojim granicama i prilikama,n ija ne volim ljude kojima je psovanje navika,al ljudi koji opsuju iz emocije ,iz navale bjesa ko ja,pa mi smo najpošteniji i najbolji ljudi :)

Подели на овим сајтовима

ПА види, ај направићемо изузетак специјално само и само за тебе, у свим осталим случајевима су псовачи такви јер су немоћни.

(поготово псовање у бесу је израз немоћи да се ситуација успешно реши)

(псовање није начин изражавања емоција већ немоћи= али за тебе све ово не важи, договорили смо се!) 1324_womens

)псовање није психотерапија, већ некултура. Нису глупи они који иду код психолога)

(Надам се да не носиш макар оне беле чарапе.  :))) )

Подели на овим сајтовима

Zavisi od coveka do coveka. Ja se licno brijem negde dva puta mesecno, i kazu da mi lepo stoji. A iskreno, i mrzi me da se brijem cesce. Ranije nisam voleo da imam bradu, a sad sam se nekako navikao pa to furam. 

ah, kako ti zavidim, ja sam se ove godine brijao kvartalno, ahahahaha, svaka 3 mjeseca, ja kad bi se brijao 2 puta mjesečno izgledao bih ko izlizana četka za cipele, ahahahaha, inače i obrijani šimpanz fashion, kod mene klasika

Подели на овим сајтовима

ne slažem se,inteligentan čovjek opsuje i sebi napravi psihoterapiju,gluplji bude fin pa kasnije se raspituje gdje ima nekakav psiholog da mu pomogne...

postoje situacije kojima znaš kraj čim su započele osim ako nisi proglup i onda izrazišš svoju emociju na taj način,bolje nego da progutaš... naravno sve u svojim granicama i prilikama,n ija ne volim ljude kojima je psovanje navika,al ljudi koji opsuju iz emocije ,iz navale bjesa ko ja,pa mi smo najpošteniji i najbolji ljudi :)

Nisi u pravu, moze se izraziti svoje misljenje na drugi nacin i bez psovanja i da bude jos jace. Psovanje je znak isfrustriranosti i slabosti.

Подели на овим сајтовима

Не улазим у то што је псовка у суштини, али кад мало размислим нисам сигуран да знам икога (сем можда две другарице) ко баш никад не псује... 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

ПА види, ај направићемо изузетак специјално само и само за тебе, у свим осталим случајевима су псовачи такви јер су немоћни.

(поготово псовање у бесу је израз немоћи да се ситуација успешно реши)

ne brinem ja za sebe,nisam ja bitan,ja samo se ne slažem sa tvojom identifikacijom psovanja,to nije nemoć,to je odlika emocionalnih ljudi,emocije nisu samo tugovanje,sreća već i bjes npr. svako u tome ima svoju konfiguraciju,ja se ne sjećam da sam ikada psovao nešto iz nemoći,imao sam par situaciju u životu gdje sam bio nemoćan da išta uradim nije mi palo na pamet da psujem nego sam ćutao ko zaliven,zato se ne slažem sa tom tvojom percepsijom,mislim da grešiš

Подели на овим сајтовима

Nisi u pravu, moze se izraziti svoje misljenje na drugi nacin i bez psovanja i da bude jos jace. Psovanje je znak isfrustriranosti i slabosti.

isfrustriranosti jeste,slabosti ne ,niej svaka isfruustriranost slabost,zamisli da te gnjavi neko da ti se ne skida sa vrata ko meni onaj šef iz njemačke što sam ti pričao,pa ne da sam psovao neg je još trčao niz stepenice,o kakvoj nemoći se tu radi?

Подели на овим сајтовима

Знам доста мушкараца који не псују. и то нису неки сад како мислите музејски примерци већ нормални 'мање више људи. Један има чак и браду. 

Подели на овим сајтовима

isfrustriranosti jeste,slabosti ne ,niej svaka isfruustriranost slabost,zamisli da te gnjavi neko da ti se ne skida sa vrata ko meni onaj šef iz njemačke što sam ti pričao,pa ne da sam psovao neg je još trčao niz stepenice,o kakvoj nemoći se tu radi?

О немоћи да на културан начин решиш ситуацију.

Подели на овим сајтовима

Ја носим ону "јарећу", па још кад обријем главу, а обзиром на габарите будем к`о покојни Луис, Бог да га прости (само да навучем галабију...)

И мом окружењу, породици, жени, деци, људима који ме знају - не смета :)

199323_1313135805668_2641574_n.jpg

Подели на овим сајтовима

ja umijem da budem finiji od svake curice kada su takve okolnosti,posebno stariji kulturni ljudi,nepoznati ljudi itd... međutim postoje i okolnosti kada psujem i to dve vrste,bjes i zezanje sa bliskom osobom,ljudi nećemo valjda težiti da budemo droidi

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...