Jump to content

Да ли брада чини мушкарца привлачнијим?

Оцени ову тему

Јаков.

Брада или не, питање је сад   

50 члановâ је гласало

1. 1. Да ли вам се више допада мушкарац који има браду?

• да
    • да, то је тако привлачно!
    • не
    • па не, многима заправо не стоји брада

Препоручена порука

Мој драги има браду и мислим да му одлично стоји. Због њега сам браду и заволела. :) Има периода када остави бркове, а браду обрије. И то му добро стоји. Не знам зашто, али ме бркови иритирају.  Зато, мени за љубав, их не носи дуго. :) Брада му је мека и волим жмарце који ме подилазе када ме љуби. ;)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Мој драги има браду и мислим да му одлично стоји. Због њега сам браду и заволела. :) Има периода када остави бркове, а браду обрије. И то му добро стоји. Не знам зашто, али ме бркови иритирају.  Зато, мени за љубав, их не носи дуго. :) Брада му је мека и волим жмарце који ме подилазе када ме љуби. ;)

uh, uh  drlove :D

Подели на овим сајтовима

ја кад љубим драгу, жали се да је боцка.........иако је кежуал облик ;)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

ја кад љубим драгу, жали се да је боцка.........иако је кежуал облик ;)

промениш драгу и готова ствар :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

слика је повећа ;)

Neverovatno kako je Hitler iskompromitovao onaj stil Čarlija Čaplina sa brkovima.

Pa to su nekada nosili svi srpski domaćini-seljaci. Nikad mi nije bilo jasno zašto baš taj stil (hitlerovsko-čarli čaplinski) mada sumnjam da se radi o kopiranju predratnih političara i viđenijih ljudi, poput Milana Stojadinovića...

Aj_10_03_01_stojadinovic_s.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Još nisam provalio kakav je to statusni simbol među studentima. Studente filozofskog mogu da razumem jer izgledaju kao ozbiljniji mudroseri, sa Bogoslovskog, jer će biti popovi, ali i kod nas etf-ovaca je brada začuđujuće puno zastupljena, kao neki znak budućeg inženjerskog statusa.

Врло просто... Мрзи их да се брију :) А посебно кад дође испитни рок, па не излазе превише, а и ако изађу, оду до своје биртије са ортацима.

Из неког разлога имам браду која је зачуђујуће оштра и брзо расте, и кад су ми били испитни рокови, за метар дана заличим на калуђера. А и после пар дана капирао да ми треба једно дваес минута да бих се обријао, па све одлажем и тешио се да ће фризерка да ми је скине заједно са косом.

Сад неам браду, ако се не рачуна брада од по два - три дана, колико ми понекад нарасте.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@@malina :),

@,  

Devojke, molim vas :)

Ionako sam prvog dana posta sanjala nešto što je ukazalo da hrana NEĆE biti najveći problem u toku posta  greengrin

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

ја кад љубим драгу, жали се да је боцка.........иако је кежуал облик

izvini a kolika ti je brada ?

sve krace brade bockaju

pogotovo ako je odrzavas na kecu ili dvojci ( mislim na masinici )

duze brade ne bockaju

:)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

izvini a kolika ti je brada ?

sve krace brade bockaju

pogotovo ako je odrzavas na kecu ili dvojci ( mislim na masinici )

duze brade ne bockaju

тако нешто, има ме на сликама форумаша од пре месец дана .....шишам се машиницом на кеца (све и косу и браду) на неких пар недеља

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...