Jump to content

Застрашујуће поруке мржње бискупа, генерала и стожераша

Препоручена порука

Ne mesaj pravne materije.

И да напоменем, не причам ја о правним нормама него о правди. По правним нормама можеш да "седиш" у Хагу 10 година а да нема пресуде. То што ћеш иструнути у затвору без доказане кривице нема везе са правдом, а и не живи човек 1000 година да би 10 било занемарљиво.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Dakle sve sto mozes da nadjes pogresno u njegovom postu  je to da li pise majica ili majca? 

Pa dobro, to i nije tako lose...

Naravno,da bi mogao neko komentarisati sadrzinu poruke,moras prvo truditi se da napises iole pristojno bez tolikih gresaka a pogotovo toliko konstantnih gresaka,onih gresaka zbog kojih smo se smejali na casu srpskog u drugom osnovne kad je uciteljica citala pravopisne greske dece u pismenim zadacima  . On se poziva konstantno na obrazovanje,inteligenciju...ljudima spocitava to isto na nekoliko tema,a ne ume da napise prostu poruku a da ne napravi toliko gresaka.

Cini mi se da ovde neko leci komplekse preko foruma. 

Pa ako ovde gde ima mogucnost da se presabere,pa polako pocne da pise,pa i na kraju da edituje greske pravi toliko gresaka,mogu misliti koliki je duduk uzivo. 

Indetitet nove vlasi je za istoriu. Zifeo DeBI.

Подели на овим сајтовима

Pa i ti si sad napravio dosta gresaka u ovom postu.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Iza interpunkcijskih znakova ide razmak.

Jes da ne varim ovog lika, al to sad nema veze sa temom: http://www.istokpavlovic.com/blog/digitalni-pravopis/

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Ако се твој отац задужио и тиме прибавио корист и за тебе, па макар се она сводила само на то да ниси умро од глади, да ли имаш моралну обавезу ако си у могућности да тај дуг вратиш? Ако имаш ето ти одговора. Ако немаш, онда имаш проблем са својим моралом. 

Kao sto rekoh, previse banalizujes i uproscavas pravo. 

A na banalizovanje, hipotetcke "izmisljene" primere, previse neodredjene - ne mogu da ti odgovorim. Moze biti ali i ne mora. Zavisi od toga kako dokazujes moju "pribavljenu korist" i kako je definises. 

И да напоменем, не причам ја о правним нормама него о правди.

Pravda je, previse subjektivno dozivljiv pojam. Zato postoji pravo, koje normatizuje medjusobne "subjektivno dozivljive pojmove" tako da su vecini ljudi prihvatljivi. 

Naravno,da bi mogao neko komentarisati sadrzinu poruke,moras prvo truditi se da napises iole pristojno bez tolikih gresaka a pogotovo toliko konstantnih gresaka,onih gresaka zbog kojih smo se smejali na casu srpskog u drugom osnovne kad je uciteljica citala pravopisne greske dece u pismenim zadacima  . On se poziva konstantno na obrazovanje,inteligenciju...ljudima spocitava to isto na nekoliko tema,a ne ume da napise prostu poruku a da ne napravi toliko gresaka.

To se zove u logici - ad hominem, ili ti "na coveka" ostavlja utisak da neko u nedostatku argumenata, napada iznosioca kontra argumenta. Kako je glup i nepismen - te mu argumenti nisu valjani. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Iza interpunkcijskih znakova ide razmak.

Jes da ne varim ovog lika, al to sad nema veze sa temom: http://www.istokpavlovic.com/blog/digitalni-pravopis/

Oh to je svakako jednako sa "vlas" "istoriski" " indetitet" i jos mnogim recima u svakoj drugoj poruci. Oprostite na mojoj gresci.

Milosavljevicu to se zove citanje poruka. Decko ne zna da pise i to dokazuje iz poruke u poruku ali zato spocitava drugima inteligenciju i obrazovanje . A da bi se sa nekim "potukao" argumentima on mora da bude iole pristojan protivnik,a ne da kad krenes da odgovaras da ne znas da li da se smejes ili places na sta ti treba da napises odgovor a jos da bas on bude neko ko se poziva na obrazovanje,na inteligenciju i slicne stvari.

Lepo je rekao sveti vladika Nikolaj lakse je nauciti zivotinju,nego onog ko je nenaucen postao ucitelj drugima. Ovde se to moze vrlo lako moze uociti. 

Odjavljujem se.

Подели на овим сајтовима

Pa nije jednako jer su razlicite vrste gresaka u pitanju, ali ne smeta mi toliko da bih koristio takav ton.

Ako nista drugo, onda iz prakticnih razloga, jer ako mu kazes tim tonom, napravio si korak napred, a dva koraka unazad.

Bolje je i hodati u mestu, dok se hodanje ne nauci...

Подели на овим сајтовима

Pravda je, previse subjektivno dozivljiv pojam. Zato postoji pravo, koje normatizuje medjusobne "subjektivno dozivljive pojmove" tako da su vecini ljudi prihvatljivi.

Грешиш, управо је право субјективни доживљај мањине или већине небитно. То што је прихватљиво већини људи у датом моменту не значи ништа, то је променљива ствар значи такође и релативна. У Српском језику правда има словенски корен и значи нешто што је константно т.ј. што је истина. Игром случаја знам словачки језик и на том језику реч правда значи управо истина. А на Српском језику реч истина има корен у речи "исто". Значи да је истина само нешто што је увек исто и не подлеже промени.

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

У Српском језику правда има словенски корен и значи нешто што је константно т.ј. што је истина. 

Ok, na osnovu cega je tvoj dozviljavaj pravde istinitiji nego moj? 

Bas sam se zamajavao teoreticharam prava i povezanosti prava, morala i pravde... i moze da se donese samo jedan zakljucak... krajnje subjektivno od perioda do perioda, od naroda do naroda...

najpoznatiji i najbrutalniji primer - u sparti je bilo normalno da se ubijaju bebe ako nisu dovoljno jake. Npr..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Dakle za pametnog i inteligentnog coveka,lekcija nizi razredi osnovne skole:

Ostalo mozes da se pravdas na brzinu pisanja,ali za ove reci ne mozes posto imas 150 poruka gde te reci pises na te nacine.

istoriske= istoriJske

indetitet=identitet

Pre glumljenja inteligentnog gorile,trebao bi da poradis na pravopisu. Nije to nista strasno i Paja se jedno vreme opirao ali posle je bio najbolji djak! Vidi se da i ti mozes tako,inteligentni covece.

tesko, nemam ja vremena da ispravljam greske, i kad vidim da u bryini pomesam pola slova ne ispravlja :)

Подели на овим сајтовима

Cini mi se da ovde neko leci komplekse preko foruma. 

Pa ako ovde gde ima mogucnost da se presabere,pa polako pocne da pise,pa i na kraju da edituje greske pravi toliko gresaka,mogu misliti koliki je duduk uzivo. 

Indetitet nove vlasi je za istoriu. Zifeo DeBI.

posle zareza se stavlja razmak, to je internet pravopis :)

Подели на овим сајтовима

@@Dejan Josipovic, sad sam isčitao sve što si pisao na ovoj temi, kod mene grešaka ima i uvek će ih biti, a pozivanje na obarovanje i intrligenciju, ap nisma ja pozivao da neko ceni moje obrazovanje i inteligenciju već tudju...

Ako se neko već dovoljno pravi pametan da od naših prvaka pravi izdajnike, mogu i ja da im kažem da bar pročitaju nešto što su ti ljudi napisali, da s e shodno tome obrazuju .

opet greške u kucanju  ne ispravljam, nek crknu dušmani, ja volim ceo svet  :)

Подели на овим сајтовима

onih gresaka zbog kojih smo se smejali na casu srpskog u drugom osnovne

Izvini Tesla molim te, nisam te prepoznao

ja u drugom osnovne nisam znao gde zeka pije vode, al evidetno da si ti bio u naprednom odelenju.

Doduše ja sam tad imao srpsko-hrvatski :)

Pre glumljenja inteligentnog gorile

Bilo kako bilo, mama me nije vaspitala da se ovako ophodim prema ljudima, nevaspitanje  se iz kuće nosi.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...