Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Da baš, jadni vi, mnogo mi vas žao wc joj! greengrin Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Da baš, jadni vi, mnogo mi vas žao wc joj! greengrin ниш се нисам жалио, само је логика нејасна greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352548780' post='742723] ниш се нисам жалио, само је логика нејасна greengrin Objasniću ti jednom prilikom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352547974' post='742715] ајде што не разумеш да жена има природну потребу да добије или пружи одобравање или потврду, него ова њи'ова логика ми никад неће бити јасна Сад ћу да ти објасним, битно је показивање , остављање утиска. Бикини се облачи са намером остављања одређеног утиска а доњи веш ,сем у посебним случајевима, не. Код жена је ,колико сам приметио, све у остављању утиска , све што раде раде са намером да се прикажу у одређеном светлу. Мислим, има тога и код мушкараца али не у толикој мери. Знао сам једну девојку која би се нашминкала и намонтирала и кад иде да баци ђубре у контејнер, а нађи ти тог мушкарца који би то радио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Objasniću ti jednom prilikom молим те клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Новембар 10, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Dogovoreno Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Сусрет мушкарца и жене у савременом свету, није идиличан. На сцени је борба полова и рат за превласт. U hrišćanstvu nikakav rat žene i muškarca ne postoji. Mjesto muškarca i žene u hrišćanstvu je jasno a i njihovi odnosi potom su isto tako jasni. indijanac Evo vam video s kanala oca Libora Halika, pravoslavnog sveštenika iz Brna, Češka, Morava, on je bio na predavanju oca Mandžakala iz Indije (nije to nikakav Sai Baba, hahahaha, to je poznati katolički sveštenik, propovjednik i misionar čiji je o. Halik fan). Govori indijski engleski, hahahaha, pa ko to razumije, može slušat šta priča: P. Manjackal: Muž hlava ženy - Muškarac glava ženi http://gloria.tv/?media=89047 Dakle u Svetom Pismu nikakva zbrka ni konfuzija ne postoji, zbrka je samo tada kad je žena glava muškarcu ko što danas biva. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 заки, што се тиче литургијског поретка у браку и породици, ту се и отац манџакала и владика порфирије потпуно слажу него владика прича о духу света више, пре него о православном/хришћанском поимању брака, породице и односа. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1352549884' post='742741] заки, што се тиче литургијског поретка у браку и породици, ту се и отац манџакала и владика порфирије потпуно слажу него владика прича о духу света више, пре него о православном/хришћанском поимању брака, породице и односа. Pa taj svjetski duh ulazi i u hrišćanske porodice i one njima bicvaju zzatrovane a to se nas itekako tiče. pa imate zato tu aferu s tom ženskom koja traži vještačenje ogledno higijene pričešćivanja baš iz tih razloga, dakle radi se o hrišćanskoj porodici zatrovanoj tim ovosvjetskim duhom a odmah je i tu i ta borba za prevlast i predominaciju, nadmoć jednoga nad drugim, žene nad muškarcem. Ta ženska bude valjda nekakva feministka koja se bori protiv falokratične patrijarhalne diktature u Srbiji pa to onda ventiluje na SPC u kojoj vidi najvećeg krivca za sve to. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 ajd neka neko objasni sta to znaci MUZ GLAVA ZENI? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 ajd neka neko objasni sta to znaci MUZ GLAVA ZENI? Muž glava ženi označava takav odnos između muškarca i žene u kojem se žene ni ne sjete postaviti takvo pitanje a kamo li da bi ga još imale hrabrosti postaviti namjerno, hahahaha! Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 Muž glava ženi označava takav odnos između muškarca i žene u kojem se žene ni ne sjete postaviti takvo pitanje a kamo li da bi ga još imale hrabrosti postaviti namjerno, hahahaha! a sad ozbiljno. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 23 Jer je muž glava ženi kao što je i Hristos glava crkvi, i on je spasitelj tela. 24 No kao što crkva sluša Hrista tako i žene svoje muževe u svemu. 25 Muževi! Ljubite svoje žene kao što i Hristos ljubi crkvu, i sebe predade za nju, Jn. 3:5, Jn. 15:3, Jev. 10:22 Aquilius Cratus, DankaM, Милан Меденица :) and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 а има и овога Жена није господар од свог тела, него муж; тако и муж није господар од свог тела, него жена. Коринћанима посланица прва, глава 7, стих 4 Mironosica је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2012 23 Jer je muž glava ženi kao što je i Hristos glava crkvi, i on je spasitelj tela. 24 No kao što crkva sluša Hrista tako i žene svoje muževe u svemu. 25 Muževi! Ljubite svoje žene kao što i Hristos ljubi crkvu, i sebe predade za nju, Jn. 3:5, Jn. 15:3, Jev. 10:22 feeble је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука