Jump to content

ГЛУМИЦА коју волим (да је гледам на филму!) је....? ;)))

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

@Aquilio

Ako se ne varam, Matilda glumi ledenu kraljicu u Narniji?

Moj glas za Sean Young... ovde na slici u "Blade Runneru"...

Постављена слика

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 48
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 2 weeks later...

Ovu glumicu sam kao mali vidio u filmu "Officer and a Gentleman" iz 1982,i zavolevši taj film,posebno sam  cijenio glumicu iz filma Debru Winger (ili poznatiju kao Wonder Girl,iz serije "The New Adventures of Wonder Woman" (1975)"  0409_feel ).Doduše Debra Winger je sada već u godinama (1955),ova slika je iz filma Officer and Gentlemen.

Постављена слика

Marija Petronijević,mlada glumica,prvi put sam je vidio u Kusturicinom "Zavetu".

Постављена слика

Ovdje odmah treba reći,i koliko je to moguće se ograditi, da muškarci nisu poštedjeni estetike kad je drugi (a uz to i poznat kao ljepši pol) u pitanju.Tako da kvalitet same glume prosječni gledalac muškog pola i ne primjećuje mnogo. ;)

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ako pricamo o glumicama,onda je Meryl Strip ubedljivo najboljaglumica danasnjice,a rame uz rame sa njom je Djesika Lang.

Medjutim,ako pricamo o glumicama "za oci"...onda je konkurencija,barem za mene,takodje jasna...

Rachel Weisz

Постављена слика

Monica Bellucci/lepotica bez premca,za sva vremena!/,jednostavno nema mane u njenoj lepoti...

Постављена слика

Inace,46 godina ima....

Kate Winslet

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

za oči... dana garsija

Постављена слика

i oči i ostalo... fenomenalna glumica ... joan fontaine

nekad

Постављена слика

http://www.gregbellblog.com/image.axd?picture=joanfontaineportrait.JPG

Постављена слика

..... i sad

Постављена слика

http://en.wikipedia.org/wiki/Joan_Fontaine

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...