Jump to content

Природне лепоте Србије

Препоручена порука

:kolcecb3hb8:  :kolcecb3hb8:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Jel zna neko koje je jezero na 2.09?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Kako živim na relaciji Srbija-Bosna, evo od svačeg po malo :) Divni su ovi naši prostori :aplauz:

Mesto gde sam rođena :)

Beli Kamen- Planina Vidojevica

Mesto gde studiram :)

Kako ne voleti našu zemlju pored ovakve lepote :aplauz:

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Jel moze na ovu temu da se kace slike clanica ? :D

:D Ovo me podseti na Lajanje na zvezde :D

Danica: "Filozofe, sta piljis u mene?"

Filozof: "Ti si prirodna lepota moje zemlje"

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

Jel zna neko koje je jezero na 2.09?

Nas`o sam u medjuvremenu, u pitanju je jezero Spajici na Drini...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

gruzansko-jezero-1345907283-201654.jpg

околина Крагујевца....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

54448133.jpg

Sjenica

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

7493812534fdb02063d2f8830701794.jpg

Most preko kanjona reke Tare

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Прелепе слике Џеси .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

околина Крагујевца....

Gruzansko jezero, vec ga ima postavljeno na temi pre neku stranu, ista ova slika... :)

Подели на овим сајтовима

Gruzansko jezero, vec ga ima postavljeno na temi pre neku stranu, ista ova slika... :)

trebalo je da se pravis da nisi video.... joooj

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

:kolcecb3hb8: :kolcecb3hb8:

https://youtu.be/ItpyXIFuL1Q

Наша земља јесте мала , али је најлепша на свету !

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Лепота Србије и србског народа се огледа и у песмама .

https://youtu.be/nxyAFYuB72o

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...