Jump to content

Jos nesto o evoluciji

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

И шта сад ?

Ови херувими четвороточкаши су ти доказ технологије код ангела' ?

Ма иди бре...

Ово је виђење Језекиља и његов покушај да нам предочи оно што је видео.

А шта ако је Језекиљ имао визију будућности и видео авион како полеће и слеће?

Исто као у апокалипсису када се описују топови и тенкови па вели да има жалац који бљује ватру и сумпор, и тамо се помињу ангели а заправо описују савремене борбене машине. Али дух Писма је такав да сваком историјском догађају прихефтају утицај Бога и Ангела. ( Ангели су певали кад се Христос родио, били са Авраамом, са Мојсијем, у ратовима Израиља, кад је св. Сава утепао буграског властелина сепаратисту молитвом па појави се ангел и прободе бугарина копљем у срце...итд)

Човек ма шта да види из будућности или духовног света не може адекватно представити својим савременицима и људима уопште, зато су сва виђења симболичке слике.

Јер је то једини начин да се нешто искаже од онога што се види.

Мислиш да је Тарабиће неко у њихово време разумео када су говорили о сокоћалима са нумерама и низовима и људскијем мудрацима који ће се највише занимати тијем низовима на сокоћалима због којих ни свог комшију неће видети.

Замисли како су они лудо звучали људима пре 100 - 150 година.

Па и пре само 30 година.

Da al kakve to sad veze ima sa Jezekiljevim svedocenjem heruvima a ne ne znam cega, cuj avion daj nemoj da ne kazem sta, jel to egomanija? Jel ti imas bas tolku potrebu da budes u pravu? A ustvari pojma nemas, nemam ni ja, al ti dadoh sta je Jezekilj video.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Велики прасак био је пре скоро 14 милијарди година. Пре тога постојали су Адам и Ева у првобитној творевини.

Пад творевине потиче од Великог праска као последица Адамовог пада. Док је протекло 14 милијарди година, Адам и Ева су тренутно ,,изгнани'' у пало стање.

Појављивање у палом стању Адама и Еве датире пре око 10 хиљада година. Тада настаје цивилизација која развија пољопривреду, кроти животиње, итсл.

Адам и Ева су пали у такво стање где су се већ развила еволутивна бића која називамо људима. Јасна разлика између Адамовог племена и еволутивних племена одмах је постојала.

Током времена измешала су се племена. Данас сви јесмо потомци Адама и Еве и еволутивних облика - хоминида, антропоморфних мајмуна, бића сличних веверици, можда гуштера, жаба, итд.

Evo ti predlazes da se oslobodim intuicije da bi istupila napred,a od svih teorija ova mi je intuitivno najbliskija :)ili po duhu

jedina koja me je uspela podstaci da razmisljam o TE? Problem je sto mojim umnim ocima ja jasno vidim raj bas takav kako je opisan,zivotinje,prirodu,u lepoti....i u dusi osecamo ceznju za igubljenim rajem....a opet ne mogu da ignorisem intelekt,koji zeli da ispita da li ipak ima nekog  osnova TE? i bas sam htela da pogledam malo ozbiljnije te dokaze..

Подели на овим сајтовима

Da al kakve to sad veze ima sa Jezekiljevim svedocenjem, cuj avion daj nemoj da ne kazem sta, jel to egomanija? Jel ti imas bas tolku potrebu da budes u pravu? A ustvari pojma nemas, nemam ni ja, al ti dadoh sta je Jezekilj video.

А може бити шта оћеш то ти говорим

Подели на овим сајтовима

Ej ti antiteoreticaru zavera, jel znas da je u USA sveze mleko ilegalno? Ne znas jel, pa jeste to je isto photoshop...

Nije. Ilegalna je prodaja neobradjenog(raw) mleka direktno iz krave krajnjem kupcu. ;)

A ti ako oces mozes da kupis kravu, da je uzgajas i da pijes "sveze" (zapravo neprokuvano mleko) koliko god oces. :D

I to nije ni svud zabranjeno, od 52 drzave u dvadeset i nesto

Raw ne znaci sveze, vec sirovo, neobradkjen... 

E moj new ageru.. primas se ko fica na gurku :D serviraju ti nesto i ti ga progutras po "osecaju" haha

I sta ja sad da kazem tvom cuvenom osecaju? Procitao si neku glupost, u nju poverovao i od nje pravis neku uber znacajnu informaciju..

1. U informaciji je slagano da je "Sveze" mleko, u pitanju je sirovo mleko. 

2. U inoformaciji je slagano da je ilegalno, ilegalna je samo prodaja krajnjem kupcu.

3. U informaciji je slagano da je u USA, ustvari u pola usa jeste u drugoj polovini nije.

to se zove lazy brain.. skupljanje informacija i cvrsto verovanje u njih bez ikakve provere.. a dovoljno je bilo na wikipediju da odes...

http://en.wikipedia.org/wiki/Raw_milk

Dakle molim te... MANI ME FOTOSHOPA... brale.. informacije koje imas su u vecini sluchajeva nepouzdane polu informacije a ti na njima baziras neke dalekob-bilo teorije...

Takve glupave teorije zavere trebaju biti ismevane i to je za vase dobro, da pre nego sto prihvatite nesto servirano - malo i proverite. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Bog je zapovedio i metamorfoza se desila trenutno, dinosaurus se odma pretvorio u pticu, a majmun se posle samo nekoliko minuta pretvorio u coveka.

Не знам да ли се шалиш, али стварно није лако размишљати о еволутивним људима. То су биле заиста велике муке.

У неком тренутку можда се није знало да ли је нешто човек или није. Само Бог зна.

Међутим све то не дотиче Адама и Еву. Ови су постојали у првобитној творевини. То се односи на библијско стварање.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли се шалиш, али стварно није лако размишљати о еволутивним људима. То су биле заиста велике муке.

У неком тренутку можда се није знало да ли је нешто човек или није. Само Бог зна.

Међутим све то не дотиче Адама и Еву. Ови су постојали у првобитној творевини. То се односи на библијско стварање.

Pokusavam da pomirim TE i trenutno stvaranje :D

Подели на овим сајтовима

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Nije. Ilegalna je prodaja neobradjenog(raw) mleka direktno iz krave krajnjem kupcu. ;)

A ti ako oces mozes da kupis kravu, da je uzgajas i da pijes "sveze" (zapravo neprokuvano mleko) koliko god oces. :D

I to nije ni svud zabranjeno, od 52 drzave u dvadeset i nesto

Raw ne znaci sveze, vec sirovo, neobradkjen... 

E moj new ageru.. primas se ko fica na gurku :D serviraju ti nesto i ti ga progutras po "osecaju" haha

I sta ja sad da kazem tvom cuvenom osecaju? Procitao si neku glupost, u nju poverovao i od nje pravis neku uber znacajnu informaciju..

1. U informaciji je slagano da je "Sveze" mleko, u pitanju je sirovo mleko. 

2. U inoformaciji je slagano da je ilegalno, ilegalna je samo prodaja krajnjem kupcu.

3. U informaciji je slagano da je u USA, ustvari u pola usa jeste u drugoj polovini nije.

to se zove lazy brain.. skupljanje informacija i cvrsto verovanje u njih bez ikakve provere.. a dovoljno je bilo na wikipediju da odes...

http://en.wikipedia.org/wiki/Raw_milk

Dakle molim te... MANI ME FOTOSHOPA... brale.. informacije koje imas su u vecini sluchajeva nepouzdane polu informacije a ti na njima baziras neke dalekob-bilo teorije...

Takve glupave teorije zavere trebaju biti ismevane i to je za vase dobro, da pre nego sto prihvatite nesto servirano - malo i proverite. 

Koji si ti demagog, pa naravno da nisam mislio na pijenje.

Cuj sad ubacujes jos i pojam "sirovo", pa jasno je da sam mislio na sirovo mleko, kad kazem sveze to je valjda jasno.

Koje su to konstrukcije dokonog uma, stvarno si nepresusan izvor gluposti, e ne mogu da verujem...

Kolko si ti ogranicen covece, i sve posmatras iskljucivo usko kroz prizmu advokatsku, neverovatno, ali stvarno neverovatno.

E i znas zasto je dobro sto nisi postao advokat? Zato sto bi od lazi nacinio "istinu".

Подели на овим сајтовима

Koji si ti demagog, pa naravno da nisam mislio na pijenje.

Bro, ako si od svega toga nasao demagogiju a ne to da ti je neko serviraju kvazi-poluinformaciju... svaka cast..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Evo ti predlazes da se oslobodim intuicije da bi istupila napred,a od svih teorija ova mi je intuitivno najbliskija :)ili po duhu

jedina koja me je uspela podstaci da razmisljam o TE? Problem je sto mojim umnim ocima ja jasno vidim raj bas takav kako je opisan,zivotinje,prirodu,u lepoti....i u dusi osecamo ceznju za igubljenim rajem....a opet ne mogu da ignorisem intelekt,koji zeli da ispita da li ipak ima nekog  osnova TE? i bas sam htela da pogledam malo ozbiljnije te dokaze..

Ако се удубиш у оно што говоре врхунски космолози и физичари данас, можеш доћи до неслућених претпоставки. Мени лично је библијска вера била на првом месту и све ми се чинило логичним.

Научници могу да ''лупетају'' било шта као што то ради Стивен Хокинг. Међутим, њихова основа у физици је заиста реална. Није до нас то што скоро сви они обилазе тему библијског стварања, него радије спекулишу о многим моделима мултиверзума,....

Ако почнеш да истражујеш модерну науку моћи ћеш да ,,склапаш коцкице'', односно моћи ћеш да претпоставиш много могућности везано за библијска дешавања ,,стварања'' па све до ,,пада''. То је оно што нас интересује и што је изазовно за савремене хришћане.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Bro, ako si od svega toga nasao demagogiju a ne to da ti je neko serviraju kvazi-poluinformaciju... svaka cast..

Ej ti kvazi

editovao sam post, vrati se na prethodnu stranicu i procitaj poslednju recenicu, u tome je sustina.

Da ne bih sad obradjivao svaku recenicu iz te tvoje gomile advokaturske gluposti, da spamujem bzvze. I svejedno na sudu bi puko jer se zna sta pricam, to cime se ti bavis su, najblaze receno, tricarije.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...