Oglo Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 nek ti se nađe JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 On 27. 12. 2013. at 19:59, Oglo рече nek ti se nađe bas me naslo.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2013 On 27. 12. 2013. at 20:15, Неле рече j'adore éternité.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Još jedna za tebe, nadam se da će prijati kao i meni JESSY and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Evo nešto za ekipu sa teme, jedna roze pjesma : ) volim da se gibam uz ovo http://youtu.be/3azKEtKj7dI JESSY and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Никола Поповић, ivona and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 On 29. 12. 2013. at 19:03, Oglo рече Evo nešto za ekipu sa teme, jedna roze pjesma : ) ojea....! smiley-dance007 Oglo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 e naleteh na ovu i pomislih na tebe! Никола Поповић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 On 15. 1. 2014. at 10:48, ivona рече e naleteh na ovu i pomislih na tebe! thanks...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 http://youtu.be/ZHulJbqXo4Q Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 @@Manastir Bradaca, naslov mi se stvarno dopada, ali pesma ne, moram priznati... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Јануар 15, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 poklonu se u zube ne gleda(cak i da su zlatni )ok,fataj onda ovu Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука