Jump to content

Коју песму би ви мени поклонили....? :)

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

On 27. 12. 2013. at 19:59, Oglo рече
nek ti se nađe
bas me naslo.... :0222_shocked::D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 27. 12. 2013. at 20:15, Неле рече

j'adore éternité.... 0511_music

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 29. 12. 2013. at 19:03, Oglo рече
Evo nešto za ekipu sa teme, jedna roze pjesma : )
ojea....!     smiley-dance007  
  • Волим 1

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  On 15. 1. 2014. at 10:48, ivona рече
e naleteh na ovu i pomislih na tebe!
thanks...... :D

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

@@Manastir Bradaca, naslov mi se stvarno dopada, ali pesma ne, moram priznati... :)))

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

poklonu se u zube ne gleda(cak i da su zlatni :D )ok,fataj onda ovu

Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином.                                            Манастир Брадача                             Монах Нектарије

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...