JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Хеј, Џеси, хеј Џеси... :brokoli: :мајкл: oh, hello Hellen... evo iznimno jedna pesma za tebe.... http://www.youtube.com/watch?v=lFYkHHXCA8c ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 za dragu JESSY JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 za dragu JESSY Ivona....kao da znas da volim instrumentale..... great.... ivona је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 oh, hello Hellen... evo iznimno jedna pesma za tebe.... Благодарим :bendoff: JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Bas mi je drago da ti se svidja jos jedan divan piano instrumental za tebe! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Bas mi je drago da ti se svidja jos jedan divan piano instrumental za tebe! :good2: :0442_feel: ivona је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RFaatpzqll0 ево једна и за данас, немам појма о чему говори али ми се свиђа Драшко је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 ево једна и за данас, немам појма о чему говори али ми се свиђа nema veze o cemu govori, kad je ritam dobar..... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 @@Срђан Шијакињић, i podseca me na ovu Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maks Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BmkC6xX-MMM Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 vauuu....Zoki.....extra.... :good2: YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BmkC6xX-MMM Toma je stvarno bio car..... 8086.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
maks Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Da nisam poceo da slusam Tomine pesme,mozda bih i ja zavrsio fakultet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 jer "vidim vatru ispod leda" Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука