Oglo Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 ako je za tebe, onda ovu : ) JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Добро Џеси , ја сам традиционалиста , али следећи пут када нешто поставим имаћу у виду ово што си ми написала. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 18:28, Oglo рече ako je za tebe, onda ovu : ) :good2: Oglo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 18:30, Неле рече Добро Џеси , ја сам традиционалиста , али следећи пут када нешто поставим имаћу у виду ово што си ми написала. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Svetlana Pecin-Saraguda, мирођија, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 @fedaikin vrlo originalno i jako emotivno....predivno.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 e ja ti poklanjam dve i ovo: Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 18:51, Mилена Ристић рече e ja ti poklanjam dve e, Milence, hvala ti puno.....Yummy is so sweet.... Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 18:50, JESSY рече @fedaikin vrlo originalno i jako emotivno....predivno.... 8086.gif Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Krenula bih sa ovom ... ...malo brže, ali imam osjećaj da bi se odlično snašla uz ovaj ritam JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 18:59, Ayla рече ..malo brže, ali imam osjećaj da bi se odlično snašla uz ovaj ritam oh yeah....that`s great..........ne vara te osecaj.... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 За тебе ову, јер си романтична Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 http://youtu.be/mRFfTVqdIHA Само зато шти је песма стварно блесаво симпатична Љубим те моја JESSY! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 19:06, Gordana Majkic рече За тебе ову, јер си романтична Goco, thanks.....prava balada za opustanje....i dugo nisam cula te reci..... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 On 6. 12. 2013. at 19:07, Драшко рече Само зато шти је песма стварно блесаво симпатична Љубим те моја JESSY! pesma je mrak......hahahaha.....gde je nadje...... ) anyway, thanks my dear..... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука