JESSY Написано Јануар 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2014 On 15. 1. 2014. at 13:14, Manastir Bradaca рече poklonu se u zube ne gleda sto jes,jes...daleko bilo....i naslov je nesto.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 17, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 evo nešto ženskasto JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 17, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2014 On 17. 1. 2014. at 23:34, w.a.mozart рече evo nešto ženskasto auuu, Mozz....otkud tako nesto od tebe...? 8086.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 18, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2014 peva je jedna devojčica iz komšiluka stalno pa sam pitao kako se zove... i tako JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јун 12, 2014 Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 12, 2014 hvala devojke sto mislite na mene..... :1312_womens: Svetlana Pecin-Saraguda је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mini Mi Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Баш ову http://www.youtube.com/watch?v=r24_T-HOcyg да сам омбре :Viannen_loungelizard: JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2014 On 22. 8. 2014. at 20:27, Mini Mi рече да сам омбре :Viannen_loungelizard: Mini Mi је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 :* JESSY је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2014 @@Драшко,какав микс.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 On 22. 8. 2014. at 20:42, JESSY рече @@Драшко,какав микс.... contrast-mix :ekstra: JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 22, 2014 @@Дани, Данче* је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Blackmore's Night - Toast To Tomorrow https://www.youtube.com/watch?v=5kA6hDHQam0 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука