Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 ...onda da nastavimo... ... i zapamti kolačići se grizu u malim zalogajima, naravno ukoliko se sam ne odlomi ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 ...onda da nastavimo... sve neke lepe zenske..... .. i zapamti kolačići se grizu u malim zalogajima, naravno ukoliko se sam ne odlomi trudicu se da to zapamtim.... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 http://youtu.be/x3ksKCVonno jer "vidim vatru ispod leda" JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 @JESSY, da li da nastavimo u ludom ritmu ili da smirujemo noć? ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 @ DRAGI oh, no....why witch.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 @JESSY, da li da nastavimo u ludom ritmu ili da smirujemo noć? imam puno poverenje u tebe.... kako kazes..... Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 jer "vidim vatru ispod leda" hahaha.....opasan nas Drale.....hahaha Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 ... imam puno poverenje u tebe.... kako kazes..... U tom slučaju... ...pa nek ide život JESSY and keka је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 malo da se nasmeješ (meni je smešno bilo) Gordana . and NovoIme је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 ...pa nek ide život tooooooo........... :good2: osim lepog zenskog sveta, ima lepog i muskog..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Extra stvar, koju mi je Dragi jedared posvetio na temi mnogo cool i pozitivno JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 malo da se nasmeješ (meni je smešno bilo) moze....zdravo je smejati se....a ti znas da ja to volim.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 6, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 joj Zoki, gde me nadje.....obozavam ovu stvar....a i Toseta , naravno.... :bendoff: YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 6, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2013 Ovu ne poklanjam, moja je...samo da uživamo skupa u njoj još jednom te molim ne zamjeri što je ne mogu dati, i uživaj u njoj sa mnom....posebna mi je Oglo је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука