Млађони Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Da truje mnoge druge ljude? Не трује дилер друге људе, људи се сами трују -добровољно... нико им не гура кокаин у нос. Не знам колико се заражује од проституције, али од прања прозора тешко можеш да зарадиш и за хлеб. ( Знам из прве руке, као што рекох - већ неколико година радим два посла, па нема довољно ни за неке основне ствари ) Као проститука можеш да зарадиш батине. Нажалост знам много људи ниског морала, сумњиве природе и дебелог досиеја, много њих користи услуге проституки, метлано и физички их малтретира и понижава. Овај форум је исувише фино место да бих преносио нека искуства и приче које сам чуо/искусио. Mironosica, dragana.b and verum est in beer је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Lako je nama da morališemo o tuđim mukama iz udobne fotelje ali eto i ja gledam na to jednako negativno kao i da ne izdržava nekoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Kako gledati na prostituciju u slucaju da osoba oce da zaradi da izljeci svoju bolesnu bracu, djecu itd? Vasa misljenja? isto je to Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 ... u slucaju da osoba oce da zaradi da izljeci svoju bolesnu bracu, djecu itd? Vasa misljenja? ... јер сам ја Господ, лекар твој. 2. Мојсијева 15:26 Неће их излечити мамон у сваком случају, а не можеш да волиш и Бога и мамона, него бираш што ти срцу драго. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Не трује дилер друге људе, људи се сами трују -добровољно... нико им не гура кокаин у нос. Diler im indirektno pomaze u trovanju sebe. kordun and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 U ovoj situaciji najbolje bi bilo da bolesni odbiju ljecenje.. Ja na primjer ne bi pustio nekoga da ide u prostituciju za mene. verum est in beer and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Онда сам против. Рекао сам да не волим проституцију. E добро. Diler im indirektno pomaze u trovanju sebe. Па добро индиректно помагање и намерно тровање су две различите ствари. (: Тровање је од стране особе која се дрогира, свесно, намерно и вољно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 E добро. Па добро индиректно помагање и намерно тровање су две различите ствари. (: Тровање је од стране особе која се дрогира, свесно, намерно и вољно. kad si se opet bacio u mudrolije ja ću ti reći da bukvalno truju ljude tako sto mjesaju drogu sa drugim sredstvima zbog veće zarade,rijetko gdje je čista droga ,stavljaju i druge opasne materije,prema tome istina je da truju,ali što su tebi sad bitne te razlike nije mi jasno,meni je to isto,žive ljudi od tuđe nesreće i tačka,ta neće svetci biti,ne znam čemu ih braniš,ne ideš mi u glavu ponekad Istochnik, Jelena 76 and dragana.b је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Па добро индиректно помагање и намерно тровање су две различите ствари. (: Da jesu, ali onaj ko prodaje kokain nije cist o tome ti pricam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragana.b Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 U ovoj situaciji najbolje bi bilo da bolesni odbiju ljecenje.. Ja na primjer ne bi pustio nekoga da ide u prostituciju za mene. Ni jedan normalan covek ne bi dozvolio nekome da se za njega prostituise, pa taman mu zivot od toga zavisio. Jelena 76, Лидија Миленковић, Istochnik and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 И мало морген да лече паре, то је трип. „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Децембар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ni jedan normalan covek ne bi dozvolio nekome da se za njega prostituise, pa taman mu zivot od toga zavisio. Slazem se. U ovom slucaju imaju odgovornost i oni koji su bolesni. dragana.b је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 kad si se opet bacio u mudrolije ja ću ti reći da bukvalno truju ljude tako sto mjesaju drogu sa drugim sredstvima zbog veće zarade,rijetko gdje je čista droga ,stavljaju i druge opasne materije,prema tome istina je da truju, Их ти да ме не исправиш :Р Јесте истина је да трују на тај начин, у праву си. ал ни ја ни источник нисмо мислили, нит смо о томе причали Da jesu, ali onaj ko prodaje kokain nije cist o tome ti pricam. Па није, де сам реко да јесте? Само да нису они невини у целој причи, то је заједничка глупост. Хомогенична да тако кажем. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ne podrzavam! Prositi, moliti, kockati, ne libiti se ikakvog posla, bilo sta... Prostitucija je najlaksi nacin da se pare zarade, bar sto se tice fizickog napora. Ne bih se složila sa tim..a opet, svoje mišljenje iznosim samo zbog uvodnog posta - prostitucija kao žrtva zarad pomoći bližnjm svom. Samo možemo pretpostaviti kakav bol trpi duša dok se prodaje tijelo. Ne mogu da shvatim da neko kaže da je to najlakši način zarade, pogotovo kad je prinuđena da se žrtvuje za (i zbog) patnje i bolesti bližnjeg. Griješiš Ne odobravam (izbjegavam riječ-osuđujem) prostituciju zarad lakšeg i luksuznijeg života, a uvodni post govori o nečem drugom. Anette, Никола Поповић, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragana.b Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 И мало морген да лече паре, то је трип. Pa sad, ako nemas pare za lek, zub / glava / stomak ce te i dalje boleti... Istochnik and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука