Jump to content

Проституција

Препоручена порука

na to gledam kao na akt dobrovoljnog mučeništva

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ако заиста нема других могућности,баш баш никаквих да се заради новац за помоћ другоме онда је то заиста нека врста мучеништва.Мада се увек нађем у збуну кад су овакве ствари у питању јер ми пролази кроз главу да је човек прво одговоран за своју душу те да не сме да доводи себе у такву ситуацију ни због чега јер ни наше тело није наше него је храм Духа Светога,а и та болест коме жели да се помогне је опет Богом допуштена,ко смо ми да спашавамо некога ако заиста не постоје начини нису дати да се то уради часним трудом,да ли је човек чист и ако пређе ту границу,као да опет на неки начин не прихватамо вољу Божју и страдање онако како нас је задесило.Не знам,тешка тема.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

а и та болест коме жели да се помогне је опет Богом допуштена,ко смо ми да спашавамо некога ако заиста не постоје начини нису дати да се то уради часним трудом

A da li je moderna medicina casna? Farmaceutska industrija? Pogledaj koliko se zaradjuje zbog toga sto su ljudi bolesni, koliko se ljudi iskoristavaju kad im je bliznji u kriticnom stanju... Nema ni tu casti.

Подели на овим сајтовима

Ne podrzavam! Prositi, moliti, kockati, ne libiti se ikakvog posla, bilo sta... Prostitucija je najlaksi nacin da se pare zarade, bar sto se tice fizickog napora.

Подели на овим сајтовима

Prositi, moliti, kockati, ne libiti se ikakvog posla, bilo sta...

Слажем се са свим је набројано, осим са коцкањем.

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Слажем се са свим је набројано, осим са коцкањем.

Исто, поготово што ће се завршити у већим дуговима.

Подели на овим сајтовима

не волим да моралишем, нити да браним људима шта ће да раде са својим телом - тако да ми је све једно...није моје да судим ником, нити да га дирам све док ми не шкоди..

Не подржавам никог да донесе такву одлуку, али сматрам то њеним или његовим правом... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

na to gledam kao na akt dobrovoljnog mučeništva

Mucenistvo bi bilo jedino u slucaju da ti, ne daj Boze treba recimo 100.000 eur da bi nekom spasao zivot, a da za jedno prostituisanje / noc dobijes taj iznos, a to je verovatno nemoguce! Prema tome, svakodnevno prostituisanje ili svakodnevno ribanje prozora ti dodje na isto...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ali se radi o osobi koja vec radi, ajde recimo hipoteticki radi dva posla i kad dodje kuci brine se za njih..I opet je ljecenje preskupo..

Ја радим на два посла, и то више година. Не дај Боже да ми затерба да спасем живот деци, мужу...сигурна сам само да не бих узела туђ живот да спасем њихов ( не рачунајући одбрану од силеџије). За све остало се не усуђујем да тврдим да не бих учинила.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Боље да ваља кокаин, брже ће стићи до жељених пара.

Против сам проституције.

A aко ваља кокаин и проституше се?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Боље да ваља кокаин, брже ће стићи до жељених пара.

Против сам проституције.

Da truje mnoge druge ljude?

Подели на овим сајтовима

svakodnevno prostituisanje ili svakodnevno ribanje prozora ti dodje na isto...

Не знам колико се заражује од проституције, али од прања прозора тешко можеш да зарадиш и за хлеб. ( Знам из прве руке, као што рекох - већ неколико година радим два посла, па нема довољно ни за неке основне ствари )

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...