Jump to content

Снага мачкиног предења: Шта нам све лечи?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

@grigorije22

snizava holesterol

da ako ih jedete...meso sa najnizim % masti :D

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Значи зато се мени мачке мотају око ногу где год да одем... :.mislise. мораћу да набавим једну.

Иначе читао сам да дружење и са псима помаже у опуштању, само ако немају бува :D

Подели на овим сајтовима

Тема је скроз хард цоре,и може заиста да прерасте у предање... :D

Mislis u predenje... :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Хајде да се упишем на овој теми.

Покојна мама је волела мачке. Покојни тата није. Чак могу рећи није их подносио.

Само једном смо имали мачку. Тачније мачора Цилета. Знало се: кад смо само ми ту он је унутра (летња кухиња), чим дође отац-напоље...

Онда мајка оде на операцију. Ја на релацији факс-БГ где се мајка лечила, а отац и Циле кући сами. Лечење се одужило...

Једном дођем кући а Циле унутра на столици. Видим, ћале направио компромис да не буде сам. :) После пар дана нађем оца како са једног краја кауча гледа ТВ а Циле на другом крају. Видим шта ће бити и смешкам се. Заиста, после пар дана Циле у његовом крилу а отац га мази.

"Знаш ли да сваки пут нађе тачно оно место где ме боли, и остане ту док не прође? " каже ми отац који је пре тога имао 2 пута упале панкреаса и увек имао неке проблеме у абдоминалном делу. Насмејао сам се мислећи да је то просто ефекат "утопљавања" који му прија али ме заголицало да касније, када сам имао упале мишића или неке ситне повреде ово проверим. И мом изненађењу није било краја. Циле је био непогрешив дијагностичар, и одличан терапеут. Читао сам касније од неких са истока да мачке осећају "неправилност" токова енергија у људском организму, и да комбинација вибрација које стварају са утопљавањем тог места као и статичког електрицитета од трења приликом мажења дају сјајне резултате.

Да ли се то баш тако догађа не знам. Али знам да делује. Отац у том периоду (док је Циле био жив-свега 2 год, нетрагом је нестао :( ) није имао великих проблема, а и кад их је осећао лек је брзо и ефикасно деловао.

О Цилетовом кратком али бурном животу би могао мали роман да се напише. Ниједна друга маца ме није толико шармирала да бих је задржао, а имам жељу да имам једну лека ради (а и мишева)... Други разлог је моја женче-не подноси маце. Зато чекам ону праву - која ће припитомити моју драгу...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ја сам одавно хтео да имам мачку или мачора у стану, али не могу због цимерке, запретила да ће да је се реши кад нисам ту :) а велики стан... чудна нека жена... 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Јел на овој теми "мачка" шифра за ракију да би се тема наставила и кад крене пост? Пошто ако јесте, верујем у све што пише.

Молим? Ракија не мож да преде? Пфффф, аматери!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Јел на овој теми "мачка" шифра за ракију да би се тема наставила и кад крене пост? Пошто ако јесте, верујем у све што пише.

и ја сам тако сконто...  :ladan: 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Слушао сам слична искуства као @Јанко. Можда има истине у овоме. Немам мачку већ неколико година. Чувам пса и лепо ми је док се играм са њим. Али зна и да ме изнервира по неки пут. Превише је размажен.

После ове теме.... можда набвим једну мачку. Код мене на селу има тога на претек.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...