Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ??, ??? ? ???? ????? ??? ???????. ? ?? ???? ??? ? ?????????? ????, ??????? ?? ???. ??????? ????? ???????? ???? ?? ???? ??????????? ? ???? ??? ??????? ?? ??? ???, ??? ?? ????? ???? ????? ?? ?????, ?? ????? ???????? ?????. ???????, ?? ???? ????? ?? ???? ?? ??? ???? ? ?????? ??????????, ??? ?? ???? ???????. ?? ?????, ?? ????? ?????? ??? ?? ????????, ? ???? ?? ???? ?????? ??? ????? ??? ??????? ??? ???? ? ????, ?? ??? ????? ??????????? ?? ???? ????. ??????, ????? ?? ? ????? ????????????? ? ?????????? ????? ? ??? ???? ?? ?? ??????. ??? ?????, ??????? ???????? ????? ????, ??? ?? ?????????? ??? ? ???????? ???? ? ???????? ?? ????? ???. ?? ?? ????? ??? ???? ? ??????, ? ?? ??? ???????, ???????? ????? ?????? ?? ????. ?? ??? ??????? ??????? ???? ??? ????? ?? ?????? ????, ??? ?? ????? ?????? ?? ????? ???????? ??? ????? ????, ? ??????? ? ???? ???? ?? ??? ? ?????? ?????? ????? ??????. ??????, ???? ??????, ?????????? ????? .. ??????? .... ?????? .... ??? ??? ???? ?? ?? ?????? ????? ??????? ?????? ????? ?????????? ??????????? ??????. ?? ?? ???? ?????? ? ???? - ??????? ?? ??? ?????????, ?? ???? ??????? ? ?????????? ??????????, ? ??? ?? ????? ?? ?????? ?????????, ??? ?? ???? ? ?????? ??????. ????? ?? ?? ??? ?????? ?? ???? ???????? ? ????? ????? ???????? ?? ??????? ?? ?? ?? ???????? ???? ?????????? ? ??? ?? ?? ????? ???? ?? ??? ????????? ????? ? ?????? ?????? ? ????? ???? ?????? ????. ??? ?? ?????? ????? ?????????? ???? ???????? ??? - ???? ?????? ???? ????? ????????? ?? ???? ?????, ? ????? ?? ???. ???? ?? ??????? ?????? ?????? ??? ? ?????????? ?????, ??????? ?? ????? ??????? ???. ? ??? ??? ?????, ?? ?? ???? ?? ????. ?????? ?? ???? ?????... ?????. ????? ?? ?? ?? ??? ??????, ?? ? ????? ???? ?? ???????? ????, ??? ??????? ? ????? ??? ?????. ?????? ??? ?? ?? ??????? ?? ? ???? ???????????- ?? ?????. ?? ??????? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ????? ?? ?????? ??????????? ?? ??????? ? ??????????, ??? ?? ???? ?? ???????. ????, ??? ?? ????? ?? ????????????? ???????????, ??? ????? ???? ?? ?? ????? ?? ?? ???? ??? ?? ?? ??????, ?? ??? ?????, ???? ?? ?????. ???? ????? ?? ?? ???? ????????, ????? ?? ???????????. ????? ?? ?? ?????????, ?? ? ???? ?????? ???? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Па ево причамо аргументовано. Кад су Свети Сава и Стефан Првовенчани ишли у Ватикан? Које године? Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ??? ??????? ?????????????. ??? ?? ????? ???? ? ?????? ??????????? ???? ? ???????? ???? ??????? ?? ????? ????? ?? ????? ??? ???? ??? ?????, ?? ?? ?? ?? ? ??????????. ????, ???? ? ?? ???? ???????? ????? ?? ??????? ??????, ???????, ????? ???, ????? ????? ?? ? ???????? ???????????? ? ??????? ???? ?????? ???? ? ??????????, ? ???? ?????? ?????? ????? ???????? ? ?????? ???????? ???? ??? ?? ???? ???? ????????? ?? ????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ??? ??????? ?????????????. ??? ?? ????? ???? ? ?????? ??????????? ???? ? ???????? ???? ??????? ?? ????? ????? ?? ????? ??? ???? ??? ?????, ?? ?? ?? ?? ? ??????????. ????, ???? ? ?? ???? ???????? ????? ?? ??????? ??????, ???????, ????? ???, ????? ????? ?? ? ???????? ???????????? ? ??????? ???? ?????? ???? ? ??????????, ? ???? ?????? ?????? ????? ???????? ? ?????? ???????? ???? ??? ?? ???? ???? ????????? ?? ????????? ???? ??? ??? ???? ???? ? ????????, ???? ? ??????? ?????????. ???? ??? ???? ??? ?? ??? ?? ??????????? ????????? ????, ??? ?? ??? ??????? ?????? ???? ?????. ?????? ?????????? ???? ???? ? ???????, ???? ?? ?? ???? ?????? ?????. ? ????? ???? ?????? ???? ??? ? ????. ?? ????? ? ?????? ?? ?????. ?????? ? ????. ? ?????? ? ? ?????????? ????? ??????????. ???? ???. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ??? ??????? ?????????????. ??? ?? ????? ???? ? ?????? ??????????? ???? ? ???????? ???? ??????? ?? ????? ????? ?? ????? ??? ???? ??? ?????, ?? ?? ?? ?? ? ??????????. ????, ???? ? ?? ???? ???????? ????? ?? ??????? ??????, ???????, ????? ???, ????? ????? ?? ? ???????? ???????????? ? ??????? ???? ?????? ???? ? ??????????, ? ???? ?????? ?????? ????? ???????? ? ?????? ???????? ???? ??? ?? ???? ???? ????????? ?? ????????? ???? ??? ??? ???? ???? ? ????????, ???? ? ??????? ?????????. ?? ??? ?? ??????? ????????? ??? ?? ???????????? ???, ????? ?? ?? ?? ???????? ? ????? ?? ???? ???????? ??????????? ?????? ???????? ?? ??????? ??????? ????????? ? ?? ???????? ???????????? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marko Vesic Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ??? ??????? ?????????????. ??? ?? ????? ???? ? ?????? ??????????? ???? ? ???????? ???? ??????? ???? ?????? ?? ??????? ???? ?????? ????????? ???????. ?? ?? ????????? ???? ??? ?? ? ?????? ???? ????? ????? ?????? ? ???????? ???? ? ???. ?? ?? ?????? ???? ???? ???????? ?? ?? ????? ????? ?? ???? ?????????? ??? ??????? ??????? ???????? - ??? ?? ?????? ? ????? ?????? ????? ???????. ?? ?? ????????? ???? ???? ????? ?????? ??????????? ???? ????? ?? ????? ???. ?? ?? ???? ???????? ?????????? ???????? ?? ???? ???? ?? ????? ????? ???????? ? ????. ? ???? ??? ????? ?? ?????? ????, ??. ??????? ??????????? ? ??????? ???????????? ?? ???????? ????? ?? ??? ?????? ????????? ?????????? ???????? ???????? ??????. ?? ?? ????? ?? ?? ??? ???? ? ?????? ???????? ? ?? ??????? ? ?? ???????. ? ????? ?????? ? ?????? ?????? ???????? ?????? ?? ?????? ???????????? ? ????????????? ??? ?????? ????? ?????? ???? ? ?????????, ?? ???????? ???? ? ?????????? ???????? (? ?? ?? ????????? ???? ??????? ??? ?? ??? ???????) ???? ??????????? ????????? ????????? ????????????? ? ?????????????? ? ??? ???? ???????? ???? ??????? ??????? ?? ????? ???? ?? ???????? ,,?????????" ?? ?????. ?? ??? ?????? ?? ?? ? 12 ???? ????????? ???? ???? ????? ? ?? ????? ?? ?? ?????? ?? ?? ?????? ???? ???????? ?? ?? ????? ????????, ??? ?? ???????? ?? ?? ?? ????? ???? ? ????????? ???? ?? ????? ??? ??????? ???? ?? ? ????????? ?????? ???????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ? ??? ??????? ?? ????????? ??? ?? ?? ????????????? ???? ?? ???? ??????????? ?? ???????? ???? ??????, ????? ?? ??, ????????? ??. ??????? ???? ???? ?? ????????????? "???????" (??? ?? ?? ?????). ??????? ?? ?? ?????. ??????? ?? ?? ?? ?????, ?????? ????? ??? ???????? ??? ??????,??? ???? ?? ??????? ????? ????? ???? ??? ?? ?? ?????? ????? ??????? ?? ??. ???????? ? ?????????,?? ???? ?? ?? ???? ?????? ??????? ????????? ?? ???????. ? ?? ????? ???? ??????,?? ???? ???? ?? ?? ?????????? "????????? ?? ?? ??????" ???? ?? ???????? ?? ??? ?? ????????? ???? ??? ?? ??. ????????. ????? ??????????, ?? ???? ? ???? ?? ????, ??? ?? ???? ?????? ?? ?? .... ?????! ???? ????? ?????? ?? ????? ?? ????? ??????????? - ??? ?? ?????? ???? "????????? ?? ?? ??????" ? ???? ?? ????? ? ?????? ????? ??????? ????. ? ????? ???????? ?? ?????? ???? ???? ????? ???????? ?? ?? ????. ????? ???? ?? ??????? ??. ???????? ???????????, ?? ?????? ??????????. ?? ??? ???? ??? ? ??? ????, ??? ?? ??? ????? ??????????. ????? ?? ???????????. ???? ?? ??? ?? ?????? ???????? ??????? ???? ???? "????????? ?? ?? ??????" ??? ?? ???????? ??? ???? ????????? (??? ? ??????) ?? ??????,? ?? ?? ?????????? ? ??????????? ??????. ??? ?? ????????? ?????? ????????. ?????, ?? ????????? ???? ?????????, ???? ??? ???? ??????? ??????, ??? ???? ?? ?????? ?????????? ?????? ? ???? ?????? ? ????? ? ?????????? ?? ?? ?????? ?????? ??? ????? ?????? ?????. ??,?? ????? ????????? (????? ?? ??? ????),? ????? ??????? ?? ??????? ??????. ?? ????? ?? ??? "?????????? ?????? ?????? ???? ? ????? ? ??????????" ??? ???? ????????? ?? ?????? ????? ??? ?? ????? ?????,???? ???? ???? ? ?? ????? "?????". ???? ???????? ??????? ???????????? ? ??????? ?? ?? ?? ???? ?????? ?????? ? ?????????. ?? ?? ???? ?????? ??????? ???? ?????? ?? ??? ??????,??? ??? ?? ??? ????? ? ????? ???? "?????" (??? ??????????? - ????????,?? ???????????????) ?? ???? ? ???? ????? ?? ?? ????? ??????? ???? ?????? ?? ??????? ? ????????,??? ??? ?? ???????? ?? ?????. ??? ?? ???? - ???????? ?? ????! "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Ваистину се јави Бог у телу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 HRISTOS JE JAVI !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Драго ми је брате "Искушениче" да си увидео неке пропусте и да полако исправљаш. Најискреније мислим, кад човек крене да живи литургијским животом, сва та "бранитељска" психологија му буде смешна. Ја сам многе ствари управо схватио преко мога Епископа који ме је пробудио за Литургију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Najveci problem kod nas je sto zbog skorasnjih losih iskustava sa Hrvatima Katolicima celu RKC gledamo kroz njih i nase nedace sa njima ! Ja prema Hrvatima imam malo drugaciji odnos zbog nasih neresenih teritorijalnih problema ali mi ne pada na pamet da zbog toga osudjujem celu RKC ! Sve ljude pa i nesrecne Hrvate treba prigriliti kao dragu bracu jer jedino tako postajemo i ostajemo HRISTOVI ! Sveti Sava kada je rekao Srbija ni na Istoku ni na Zapadu verovatno je nas koji smo se teritorijalno zatekli tu posmatrao kao MOST I SPONU izmedju Carigrada i Rima ! Necemo mi Hrista obradovati zilotizmom ili obnovom nego onim svestenickim pozivom >IMAJMO SRCA !!SMERNO STOJMO!!! Ako budemo Srca svoja uspravljali ka GOSPODU i otvarali ih za NJega sam prilaz Svetoj Casi bice nam laksi i spontaniji i zaista cemo se osecati kao deca kod Oca na slavlju i Njegovoj Trpezi !! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ????? ?? ?? ????? "??????????" ?? ?? ?????? ???? ???????? ? ?? ?????? ?????????. ??, ??? ? ?? ??? ???????? ????????? ??????? ??? ????? ????? ?????????? ! ?? ???? ?? ?????????! crvenilo ?? ??? ????? ?? ??? ??? ?? ?????... ????? ?? ?? ?????????? ?? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ???????.... 0442_feel ???? ?? ?? ???? ???? ??????? ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Христос се јави, браћо и сестре! Може ли неко да ми објасни шта конкретно садржи потписани уговор у Равени! Ја не знам, не бих да нагађам, али закључих да није баш популарно, бар су самопрокламовани светосавци најгласнији. Унапред хвала! Свако добро! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ????? ?? ?? ????? "??????????" ?? ?? ?????? ???? ???????? ? ?? ?????? ?????????. ???????????? ??????, ??? ????? ????? ?? ???? ???????????? ???????, ??? ?? "???????????" ??????????? ?? ???? ??????. ?? ??? ????? ?????? ?????? ??????? ????? ???? ???????? ???? ?? ?? ???????? ?? ?????????. ????? ?? ?? ????? "??????????" ?? ?? ?????? ???? ???????? ? ?? ?????? ?????????. ??, ??? ? ?? ??? ???????? ????????? ??????? ??? ????? ????? ?????????? ! 0442_feel ?? ???? ?? ?????????! ?? ??? ????? ?? ??? ??? ?? ?????... ????? ?? ?? ?????????? ?? ????? ???? ??? ??? ?? ?? ???????.... 0442_feel ???? ?? ?? ???? ???? ??????? ! ?????????? ????? ??? crvenilo "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 придружујем се честиткама Искушенику 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука