Игор Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Нажалост, немам могућност да у току дана одговарам на постове, па ћу свима одговорити одједном и у једној реченици - џаба! Џаба сте кречили браћо Срби који сте упрли ко манити да покварите оно што смо градили вековима. Џаба, јер поредак Српске Цркве је одолео и већим искушењима, него што је шачица усијаних богословских глава. Неће вам поћи за руком да промените литургију и џаба! Ви сада можете да се једите колико хоћете, да зелените од муке, да дубите на глави али поновићу јо једном - џаба! Неко рече да су моји аргументи неозбиљни. Јесте, то је тачно - спрам свеца и тропар. Овај форум доживљавам као скуп јако неозбиљних тема и дискусија, што сам и рекао јуче, тако да цели разговор терам на шегу и шалу. Јер много мудрији од мене одговорили су вам, и пре мене. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Нема проблема брате драги.....само немој да вређаш и увек ћеш моћи да дискутујеш на нашем форуму ако желиш. Пробај само да схватиш да ти ми нисмо непријатељи иако другачије размишљамо. Свако добро од Бога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Па иди онда на Психтус, тамо су сви мртви озбиљни. Шта ћеш овде ако смо ми неозбиљни? Ваљак литургијске обнове (а не промене) је незаустављив. Ако се не склоните, самлеће вас. Дакле, џаба водите оног несретног Симеона дакао дворска луда прича небулозе, џаба вам и фрустрирани и неостварени доктори и теолози, џаба. Процес литургијске обнове је незаустављив. Живи била, па видели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Да, као и увек прича без покрића. А да овде има и неозбиљних тема, наравно да има. Постоји читав подфорум који се зове разбрибрига и врло смо поносни на тај пдф, јер је многе људе довео до Цркве, на један необичан начин. Наравно, Ти ниси дошао са нама да као брат у Христу разговараш, што ме врло жалости. Но добро, то можеш чинити док не прећераш, а онда Ти увек остаје оно место где постоје две теме о нама, па нас можеш рекламирати до миле воље. Додуше, уздам се у Твоју интелигенцију и хришћанску љубав и дај Боже да не грешим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ??? ???? ?? ???????, ???? ?? ??? ????? ???????. ??? ??? ???? ??? ??? ?? ?????????? ????? ??????????? ?????? (? ?? ???????) ?? ????????????. ??? ?? ?? ????????, ??????? ???. ?????, ???? ?????? ???? ????????? ??????? ????? ??????? ???? ????? ????????, ???? ??? ? ??????????? ? ??????????? ??????? ? ???????, ????. ?????? ??????????? ?????? ?? ????????????. ???? ????, ?? ??????.???? ??? ???, ???? ?? ?? ?????????, ?? ?? ????? ?? ?????? ??????? ????? ????? ??? ?. ??? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ??? ???? ?? ???????, ???? ?? ??? ????? ???????. ??? ??? ???? ??? ??? ?? ?????????? ????? ??????????? ?????? (? ?? ???????) ?? ????????????. ??? ?? ?? ????????, ??????? ???. ?????, ???? ?????? ???? ????????? ??????? ????? ??????? ???? ????? ????????, ???? ??? ? ??????????? ? ??????????? ??????? ? ???????, ????. ?????? ??????????? ?????? ?? ????????????. ???? ????, ?? ??????. ??? ?? ???? ????, ?? ??? ?? ? ?????. ???? ??????? ??? ???? ???? ?? ?? ?????, ????? ???, ?? ?? ?? ??? ??? ?????? ????? ???? ?? ??????????? ??? ??? ???? ??? ????? ????? ?????, ????, ?????? ? ???????????. ?? ?? ??? ????? ???????? ?? ????????? ????????, ???? ??? ?? ?? ????? ? ????? ????? ????????? ? ?????????? ?????????? ??????? ?????? ? ?????? ?????. ? ?? ???? ?? ??????? ? ???? ? ????????????? ???? ??? ?? ??????? ???? ??? ????? ????! 0110_hahaha Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Оће, ево трче да осуде те ваше умишљене јеретике. Дакле, живи били па видели. Литургијска обнова иде својим током и доћи ћче доциља - народ у Цркви, причешћује се редовно, и нема више лажних пијетиста и фарисеја да пред народ постављају захтеве и крст који ни сами не носе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ??, ??? ? ???? ????? ??? ???????. ? ?? ???? ??? ? ?????????? ????, ??????? ?? ???. ??????? ????? ???????? ???? ?? ???? ??????????? ? ???? ??? ??????? ?? ??? ???, ??? ?? ????? ???? ????? ?? ?????, ?? ????? ???????? ?????. ???????, ?? ???? ????? ?? ???? ?? ??? ???? ? ?????? ??????????, ??? ?? ???? ???????. ?? ?????, ?? ????? ?????? ??? ?? ????????, ? ???? ?? ???? ?????? ??? ????? ??? ??????? ??? ???? ? ????, ?? ??? ????? ??????????? ?? ???? ????. ??????, ????? ?? ? ????? ????????????? ? ?????????? ????? ? ??? ???? ?? ?? ??????. ??? ?????, ??????? ???????? ????? ????, ??? ?? ?????????? ??? ? ???????? ???? ? ???????? ?? ????? ???. ?? ?? ????? ??? ???? ? ??????, ? ?? ??? ???????, ???????? ????? ?????? ?? ????. ?? ??? ??????? ??????? ???? ??? ????? ?? ?????? ????, ??? ?? ????? ?????? ?? ????? ???????? ??? ????? ????, ? ??????? ? ???? ???? ?? ??? ? ?????? ?????? ????? ??????. ??????, ???? ??????, ?????????? ????? .. ??????? .... ?????? .... ??? ??? ???? ?? ?? ?????? ????? ??????? ?????? ????? ?????????? ??????????? ??????. ?? ?? ???? ?????? ? ???? - ??????? ?? ??? ?????????, ?? ???? ??????? ? ?????????? ??????????, ? ??? ?? ????? ?? ?????? ?????????, ??? ?? ???? ? ?????? ??????. ????? ?? ?? ??? ?????? ?? ???? ???????? ? ????? ????? ???????? ?? ??????? ?? ?? ?? ???????? ???? ?????????? ? ??? ?? ?? ????? ???? ?? ??? ????????? ????? ? ?????? ?????? ? ????? ???? ?????? ????. ??? ?? ?????? ????? ?????????? ???? ???????? ??? - ???? ?????? ???? ????? ????????? ?? ???? ?????, ? ????? ?? ???. ???? ?? ??????? ?????? ?????? ??? ? ?????????? ?????, ??????? ?? ????? ??????? ???. ? ??? ??? ?????, ?? ?? ???? ?? ????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 18, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ??? ???? ?? ???????, ???? ?? ??? ????? ???????. ??? ??? ???? ??? ??? ?? ?????????? ????? ??????????? ?????? (? ?? ???????) ?? ????????????. ??? ?? ?? ????????, ??????? ???. ?????, ???? ?????? ???? ????????? ??????? ????? ??????? ???? ????? ????????, ???? ??? ? ??????????? ? ??????????? ??????? ? ???????, ????. ?????? ??????????? ?????? ?? ????????????. ???? ????, ?? ??????. ??? ?? ???? ????, ?? ??? ?? ? ?????. ???? ??????? ??? ???? ???? ?? ?? ?????, ????? ???, ?? ?? ?? ??? ??? ?????? ????? ???? ?? ??????????? ??? ??? ???? ??? ????? ????? ?????, ????, ?????? ? ???????????. ?? ?? ??? ????? ???????? ?? ????????? ????????, ???? ??? ?? ?? ????? ? ????? ????? ????????? ? ?????????? ?????????? ??????? ?????? ? ?????? ?????. ? ?? ???? ?? ??????? ? ???? ? ????????????? ???? ??? ?? ??????? ???? ??? ????? ????! 0110_hahaha ?????, ??? ??? ?????? ??. ???? ?? ?? ?? ????? ???? ??? ??? ?????? ?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ???, ??? ???? ?? ????? ?? ???? ???????? ????????. ?????, ???? ???? ?? ??????. ??????????? ?????? ??? ?????? ????? ? ???? ??? ?????? - ????? ? ?????, ?????????? ?? ???????, ? ???? ???? ?????? ????????? ? ???????? ?? ???? ????? ?????????? ??????? ? ???? ???? ?? ???? ?? ????. ???? ????? ?? ????????! ??????, ??????????? ?????, ???? ?? ???? ???????! ?? ??? ???? ??? ? ????? ? ????, ??? ??? ???? ???? ??? ???? ?? ???? ?????????. ???? ????? ?? ????????! ? ?????? ?? ?? ?????????? ??? ????? ????, ??? ?? ??????? ?? ????? ?????? ?????. ? ?????? ?? ??? ??????? ?????? ? ????? ?? ???????? ???????? ?????? ????? "???????". ?? ???? ??????? ???? ?????? ?????, ? ?? ?? ????, ? ????? ??? ?? ???? ??????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ??? ???? ?? ???????, ???? ?? ??? ????? ???????. ??? ??? ???? ??? ??? ?? ?????????? ????? ??????????? ?????? (? ?? ???????) ?? ????????????. ??? ?? ?? ????????, ??????? ???. ?????, ???? ?????? ???? ????????? ??????? ????? ??????? ???? ????? ????????, ???? ??? ? ??????????? ? ??????????? ??????? ? ???????, ????. ?????? ??????????? ?????? ?? ????????????. ???? ????, ?? ??????. ??? ?? ???? ????, ?? ??? ?? ? ?????. ???? ??????? ??? ???? ???? ?? ?? ?????, ????? ???, ?? ?? ?? ??? ??? ?????? ????? ???? ?? ??????????? ??? ??? ???? ??? ????? ????? ?????, ????, ?????? ? ???????????. ?? ?? ??? ????? ???????? ?? ????????? ????????, ???? ??? ?? ?? ????? ? ????? ????? ????????? ? ?????????? ?????????? ??????? ?????? ? ?????? ?????. ? ?? ???? ?? ??????? ? ???? ? ????????????? ???? ??? ?? ??????? ???? ??? ????? ????! 0110_hahaha ?????, ??? ??? ?????? ??. ???? ?? ?? ?? ????? ???? ??? ??? ?????? ?! ?? ?? ???, ???? ?? ??? ?? ?.?????? ?????????? ???? ????????: ? ???? ?? ????? ???? ?????? ? ???? ?? ?????????? ?????? ?????????? ??????? ?????????. ??? ?? ??? ?????, ?????, ??????????? ?????? ?? ?????????????. ? ??? ????????? ?????? ?? ???????? ???????, ??? ??? ? ??? ????????? ???? ?? ???????????? ???? ?????? ??????? ?????? ? ???????????. ?????, ???, ?? ???? ???? ?? ??????. ? ?????? ?? ? ?? ???? "?????". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ???, ??? ???? ?? ????? ?? ???? ???????? ????????. ?????, ???? ???? ?? ??????. ??????????? ?????? ??? ?????? ????? ? ???? ??? ?????? - ????? ? ?????, ?????????? ?? ???????, ? ???? ???? ?????? ????????? ? ???????? ?? ???? ????? ?????????? ??????? ? ???? ???? ?? ???? ?? ????. ???? ????? ?? ????????! ??????, ??????????? ?????, ???? ?? ???? ???????! ?? ??? ???? ??? ? ????? ? ????, ??? ??? ???? ???? ??? ???? ?? ???? ?????????. ???? ????? ?? ????????! ? ?????? ?? ?? ?????????? ??? ????? ????, ??? ?? ??????? ?? ????? ?????? ?????. ? ?????? ?? ??? ??????? ?????? ? ????? ?? ???????? ???????? ?????? ????? "???????". ?? ???? ??????? ???? ?????? ?????, ? ?? ?? ????, ? ????? ??? ?? ???? ??????. ?? ???? ??? ?? ???, ??? ???? ?? ???? ?? ???????? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 А шта тражите на Литургији кад се не причешћујете? Како се онда сједињујете са Христом? Кроз аскезу, биће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Игор Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ?? ??? ???? ?? ???????, ???? ?? ??? ????? ???????. ??? ??? ???? ??? ??? ?? ?????????? ????? ??????????? ?????? (? ?? ???????) ?? ????????????. ??? ?? ?? ????????, ??????? ???. ?????, ???? ?????? ???? ????????? ??????? ????? ??????? ???? ????? ????????, ???? ??? ? ??????????? ? ??????????? ??????? ? ???????, ????. ?????? ??????????? ?????? ?? ????????????. ???? ????, ?? ??????. ??? ?? ???? ????, ?? ??? ?? ? ?????. ???? ??????? ??? ???? ???? ?? ?? ?????, ????? ???, ?? ?? ?? ??? ??? ?????? ????? ???? ?? ??????????? ??? ??? ???? ??? ????? ????? ?????, ????, ?????? ? ???????????. ?? ?? ??? ????? ???????? ?? ????????? ????????, ???? ??? ?? ?? ????? ? ????? ????? ????????? ? ?????????? ?????????? ??????? ?????? ? ?????? ?????. ? ?? ???? ?? ??????? ? ???? ? ????????????? ???? ??? ?? ??????? ???? ??? ????? ????! 0110_hahaha ?????, ??? ??? ?????? ??. ???? ?? ?? ?? ????? ???? ??? ??? ?????? ?! ??? ???? ??? ?????. ??? ??????? ?? ???????????? ?????? - ????? ???? ???? ????????? ?????? ?????, ???? ???????? - ???? ???? ?? ???? ? ?????? ??? ?? ?????? ?? ??????? ???????????? ??????. ???? ?? ?????? ???????? ??? ?????? ??????? ??? ?????? ? ???? ?? ? ???? ???????????. ??????????? ??? ?? ?? ??? ????? ??????? ???????? ??????????? ??????? ?? ?????. ?????????? ?? ?? ???? ?????? ?????, ???? ???? ???????????. ??? ?? ?? ?????? ?????, ???? ?????? ???? ? ????????, ???????, ???????? 1077 ?? ?????? ????, ?? ??? ???????????, ? ?? ??????. ????, ????? ?? ???? ??? ???????. ?????. ? ????? ?? ???? ????? ????? ?? ???? ??? ?????? ???? ???????, ? ?? ??? ?????? ????? ??? ?? ?? ?????? ??????????? ?????? ? ???? 1202 ? ??????? ???? ??????? ??????, ???? ?? ?? ??? ????? ?? ?????????? ???????? ? ???????? ?? ??????. ?? ?? ????? ????. ?? ??????? ??????, ???? ???????? ????????. Верујем Господе, и исповедам да си ти заиста Христос, Син Бога живога, који си дошао у свет да грешнике спасеш, од који сам први ја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Ја сам јуче био у цркви и нико, ама баш нико осим пар деце се није причестио. Па,ово је за жаљење и плакање а не за доказивање исправности и предања. Када би знао б. Игоре колико си далеко од св.Отаца и Предања (па и самог Св.Писма) (бар што се тиче конкретно Св. Причешћа) не бих тако размишљао...а камоли јавно писао... Овде је запушио сва уста ревнитеља не по разуму свештеномученик Данил Сисојев : https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3690.0.html "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука