Jump to content

ЛИТУРГИЈСКИ ПРЕПОРОД КОД НАС-приближавање Ватикану или приближавање народу?!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

?? ??? ??????? ??? ????????? ?????? ?? ??????....?,?,?,?,

? ??? ?? ???? ???!   dada

????? ?????? ????? ???,??? ??????? ? ????,??? ??????  dada

????? ??? ????????? ????? ?? ????? ?????? ????????? ?????,?? ??????? ?? ??? ????o??a?????? ....

?????,?????? ???????????? ????? ????? ?? ???? ?????? ????? ????? ?????? ? ?????? ?????? ? ?? ????? ?? ??????????, ???, ????, 666666 ? ??. ?????? ????? ????? ????????? ??? ????, ??????? ?? ?? ?? ?? ???????.

?? ??????? ?? ??? ????o??a?????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?????????? ? ????? ? ???? ?? ????? ???? ??? ?????? ?????? ??? ???????!

??? ?? ????? ???? ? ????  ???? ?? ???? ...

????? ????? .

Подели на овим сајтовима

Posto vidim da mi ovo nije dusekorisno, jer nemam nameru da se natezem,napustam vas, a ja ne mislim za sebe da sam revnitelj, jer ako im Gospod ne otvori duhovne oci da ga poznaju ko sam ja. Oprostite ako sam nekoga smutio, to mi je bila namera. Carigrad je 40 godina bio u arijanskim rukama dok Gospod nije poslao svetog Grigorija Bogoslova, nije sam dosao nego ga je Gospod poslao. Ja ne mislim da smo mi u ovom vremenu oslobodjeni tog iskusenja, pa zato samo strazim.

?????? ?? 100% ???? ?????? ??? ??? ?????  dada

????? ?? ?? ???? ???? ?? ??? 1000? ??? ? ?????,?? ??????? ?????????? ???? ?? ????????? ?????? ??? ???????? ??????.?? ??? ?? ??????????,????????? ????? ????? ?? ?? ????????? ???? ????? ???? ?? ???????? ??? 1000?!

???? ?? ?? ????? ?????

Подели на овим сајтовима

Posto vidim da mi ovo nije dusekorisno, jer nemam nameru da se natezem,napustam vas, a ja ne mislim za sebe da sam revnitelj, jer ako im Gospod ne otvori duhovne oci da ga poznaju ko sam ja. Oprostite ako sam nekoga smutio, to mi je bila namera. Carigrad je 40 godina bio u arijanskim rukama dok Gospod nije poslao svetog Grigorija Bogoslova, nije sam dosao nego ga je Gospod poslao. Ja ne mislim da smo mi u ovom vremenu oslobodjeni tog iskusenja, pa zato samo strazim.

?????? ?? 100% ???? ?????? ??? ??? ?????  :drugarstvo:

????? ?? ?? ???? ???? ?? ??? 1000? ??? ? ?????,?? ??????? ?????????? ???? ?? ????????? ?????? ??? ???????? ??????.?? ??? ?? ??????????,????????? ????? ????? ?? ?? ????????? ???? ????? ???? ?? ???????? ??? 1000?!

????, ???? ?? ?? ????? ??????. ?? ??????? ?????? ? ???????? ??????????, ?????? ?? ???????? ?????? ????, ?? ???? ?? ???????? ???? ??????? ???????? ?? ?????. ?, ?? ???? ?????.

? ??? ?? ????? ???? (????????) ?????? ? ???? ????? ???????? ?????, ? ??????????? ?????? ?? ???? ???, ??????? ??? ?? ????? ?????? ?? ?????. ???? ??? ????? ????? ?????? ??????? ????? ?????????, ????? ??? ?? ????? ?????-???, ? ?????? ?? ??? ???????? ???????? ????????? ????????.

???? ?? ??? ?? ?? ?? ????? ???????? ????????? ? ???????? ??????. ???? ????? ???? ???? ?????? ?? ?????, ??? ???? ???? ????? ?? ???? ???????? ?? ?????, ??? ?? ??? ???? ????????.

????? ??????? ?? ?????, ? ?? ?????????? ???? ? ????? ????????? ????????, ????????? ??????(? ??????), ? ???????? ?????????? ?????, ???????? ?? ????? "????????" ????? ? ???????!

???????? ?? ??????, ??? ?? ????? ???????????(????????, ????????...) ????????? ????? ??????????? ?????, ????? ?? ?? ??? ????? ???????? ? ??????? ???? ????????(??.???? ??? ???? "??????")? ??? ?? ????? ????? ? ????????, ???? ??? ??? ???? ? ????????? ?? ????? ????????? ???????

?? ??? ??????? ??? ????????? ?????? ?? ??????....?,?,?,?,

? ??? ?? ???? ???!  :drugarstvo:

????? ?????? ????? ???,??? ??????? ? ????,??? ??????  joooj

????? ??? ????????? ????? ?? ????? ?????? ????????? ?????,?? ??????? ?? ??? ????o??a?????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?????????? ? ????? ? ???? ?? ????? ???? ??? ?????? ?????? ??? ???????!

?????, ???? ?? ????? ????? ??????? ????? ? ?????????? ??????? (??? ??? ??????????? ???? "????????? ?????"), ???? ?? ????? ??????? ???? ??????? ?? ?????????, ???? ?? ????? ??????????? ???????????, ? ????? ???? ?? ????? ?????. ????? ????, ????? ???? ?? ?? ????? ???????? ? ????? ???? ?? ?????. ?????, ????? ????????? ?????.

Подели на овим сајтовима

dudi?u,jesi ti onaj što na fbooku komentariše naše postere....

????? ??? ???? ??? ???????,? ??? ?? ???? ????? ?????? ???? ? ???? ??????????? ?? ??? ???????.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

]na osnovu ?ega si ti došao do ovog zaklju?ka ?

?? ????? ????????? ???? ????? ???????? ??? ?? ????? ?????? ????? ????? ???? ???? ?? ????-??????????.? ???????? ???? ?????? ?????????? ??? ?? ?? ???? ????? ??????????? ?? ???????????.

???? ??? ? ?? ?????????  0703_read

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

?????,?????? ???????????? ????? ????? ?? ???? ?????? ????? ????? ?????? ? ?????? ?????? ? ?? ????? ?? ??????????, ???, ????, 666666 ? ??. ?????? ????? ????? ????????? ??? ????, ??????? ?? ?? ?? ?? ???????.

?? ??????? ?? ??? ????o??a?????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?????????? ? ????? ? ???? ?? ????? ???? ??? ?????? ?????? ??? ???????!

??? ?? ????? ???? ? ????  ???? ?? ???? ...

????? ????? .

???? ?? ? ????? ? ????? ?????????? ????,? ? ???? ???????? ???? ?? ?? ??????!?? ???? ??? ?????? ?? ???? ???? ???? ?????? ????? ???????,???? ?????? ????? ?????,??? ???? ?????? ???? ????? ??????????,?? ???? ?? ?? ?? ?? ?????,????? ????? ?? ?? ?????????.?????? ??? ?? ????????,??? ?????? ??? ? ?? ??????? ????? ???? ?????,???? ????? ?? ?????? ???? ???? ??????.? ??? ?? ???? ????? ??? ??? ??? ??????? ?? ? ???? ??????,??? ????????? ?? ??? ??? ??? ?? ????? ?????.

Подели на овим сајтовима

Добро ви сте најпаметнији,а ја ћу наставити да гледам цртаће!Ви наставите да будете ревнитељи глобализацији,а ја ћу остати ревнитељ Божији!Пошто је глобализација сваким даном све јача и већа, занима ме осим екуменизма која се то још организација бави глобализацијом вере?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

????? ?? ??? ????????????,? ?? ?? ????????? ?? ?????? ??????!?? ????????? ?? ?????? ????????? ?????????????,? ?? ?? ?????? ???????? ??????!????? ?? ????????????? ?????? ????? ??? ???? ? ????, ?????? ?? ???? ?????????? ???? ?? ?? ??? ???????????? ???? ?????????????? ?????

?????????????? ????? ?? ??? ?? ???, ????? ???????!  0442_feel

?? ? ???? ???, ????? ??? ?????? ? ?? ??? ?? ???!

Подели на овим сајтовима

ina?e,dobro nam došao,dudi?u....  0442_feel

Hasan Dudic - Crna zeno sa ocima plavim

?????,????? ???????? ?? ???? ????.? ??? ?? ???? ?????????? ???? ????? ?? ???? ????,????? ? ???? ??? ????? ??????????,??? ????? ? ?????????  0442_feel  0442_feel

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

ina?e,dobro nam došao,dudi?u....  confused

?????,????? ???????? ?? ???? ????.? ??? ?? ???? ?????????? ???? ????? ?? ???? ????,????? ? ???? ??? ????? ??????????,??? ????? ? ?????????   0202_238  :drugarstvo:

? ?? ?? ?????? ??????? ????? ???? ????? ?????????.... dada

???? ??????? ??? ???? ?? ???  ? ????? ?? ???????? ?????? ????? ???? , ????? ?????????, ?????? ??????????? ? ?????? ? ??????,?? ????????? ??. ?????, ???? ????????

??????  ?? ?? ????, ?? ?? ?????????, ??? ?? ??????????, ??????, ?????????......

???? ???...

???? ?? ????? ????? ?????, ?? ?? ?? ???????? ????? ???. ???? ?? ?? ?? ?????

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

ina?e,dobro nam došao,dudi?u....  confused

?????,????? ???????? ?? ???? ????.? ??? ?? ???? ?????????? ???? ????? ?? ???? ????,????? ? ???? ??? ????? ??????????,??? ????? ? ?????????   0202_238  :drugarstvo:

?? ?? ???? ????? ? ????????? ?? ??, ????? ? ???? ???????????, ????? ???????. ???? ?? ??? ???? ???? ?????????? ???? ?? ?? ?????, ???? ?? ?? ?? ???????? ??? ?????????? ? ?????. ???? ?? ??? ?? ???? ?? ????????? ?? ?????????? ? ?? ?? ?? ???? ????????? ??? ?? ???? ??? ???. ??? ?? ????? ??????????? ?????????? ???? ????? ?? ???? ?? ??? ?????. ??? ?? ??????? ?? ???? ??? ??? ???? ? ???????????? ? ???? ?????? ?????? ??? ???? ???????? ?????????? ???? ???? ? ????????????, ? ??? ??????? ???? ?? ?? ???? ??? ????? ??????????? ??????????.
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...