Milan Nikolic Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 Дошао је гледајући цртаће. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 ?? ??? ??????? ??? ????????? ?????? ?? ??????....?,?,?,?, ? ??? ?? ???? ???! dada ????? ?????? ????? ???,??? ??????? ? ????,??? ?????? dada ????? ??? ????????? ????? ?? ????? ?????? ????????? ?????,?? ??????? ?? ??? ????o??a?????? .... ?????,?????? ???????????? ????? ????? ?? ???? ?????? ????? ????? ?????? ? ?????? ?????? ? ?? ????? ?? ??????????, ???, ????, 666666 ? ??. ?????? ????? ????? ????????? ??? ????, ??????? ?? ?? ?? ?? ???????. ?? ??????? ?? ??? ????o??a?????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?????????? ? ????? ? ???? ?? ????? ???? ??? ?????? ?????? ??? ???????! ??? ?? ????? ???? ? ???? ???? ?? ???? ... ????? ????? . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 Posto vidim da mi ovo nije dusekorisno, jer nemam nameru da se natezem,napustam vas, a ja ne mislim za sebe da sam revnitelj, jer ako im Gospod ne otvori duhovne oci da ga poznaju ko sam ja. Oprostite ako sam nekoga smutio, to mi je bila namera. Carigrad je 40 godina bio u arijanskim rukama dok Gospod nije poslao svetog Grigorija Bogoslova, nije sam dosao nego ga je Gospod poslao. Ja ne mislim da smo mi u ovom vremenu oslobodjeni tog iskusenja, pa zato samo strazim. ?????? ?? 100% ???? ?????? ??? ??? ????? dada ????? ?? ?? ???? ???? ?? ??? 1000? ??? ? ?????,?? ??????? ?????????? ???? ?? ????????? ?????? ??? ???????? ??????.?? ??? ?? ??????????,????????? ????? ????? ?? ?? ????????? ???? ????? ???? ?? ???????? ??? 1000?! ???? ?? ?? ????? ????? pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 dudiću,jesi ti onaj što na fbooku komentariše naše postere.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
astronaut Написано Јануар 30, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2010 Posto vidim da mi ovo nije dusekorisno, jer nemam nameru da se natezem,napustam vas, a ja ne mislim za sebe da sam revnitelj, jer ako im Gospod ne otvori duhovne oci da ga poznaju ko sam ja. Oprostite ako sam nekoga smutio, to mi je bila namera. Carigrad je 40 godina bio u arijanskim rukama dok Gospod nije poslao svetog Grigorija Bogoslova, nije sam dosao nego ga je Gospod poslao. Ja ne mislim da smo mi u ovom vremenu oslobodjeni tog iskusenja, pa zato samo strazim. ?????? ?? 100% ???? ?????? ??? ??? ????? ????? ?? ?? ???? ???? ?? ??? 1000? ??? ? ?????,?? ??????? ?????????? ???? ?? ????????? ?????? ??? ???????? ??????.?? ??? ?? ??????????,????????? ????? ????? ?? ?? ????????? ???? ????? ???? ?? ???????? ??? 1000?! ????, ???? ?? ?? ????? ??????. ?? ??????? ?????? ? ???????? ??????????, ?????? ?? ???????? ?????? ????, ?? ???? ?? ???????? ???? ??????? ???????? ?? ?????. ?, ?? ???? ?????. ? ??? ?? ????? ???? (????????) ?????? ? ???? ????? ???????? ?????, ? ??????????? ?????? ?? ???? ???, ??????? ??? ?? ????? ?????? ?? ?????. ???? ??? ????? ????? ?????? ??????? ????? ?????????, ????? ??? ?? ????? ?????-???, ? ?????? ?? ??? ???????? ???????? ????????? ????????. ???? ?? ??? ?? ?? ?? ????? ???????? ????????? ? ???????? ??????. ???? ????? ???? ???? ?????? ?? ?????, ??? ???? ???? ????? ?? ???? ???????? ?? ?????, ??? ?? ??? ???? ????????. ????? ??????? ?? ?????, ? ?? ?????????? ???? ? ????? ????????? ????????, ????????? ??????(? ??????), ? ???????? ?????????? ?????, ???????? ?? ????? "????????" ????? ? ???????! ???????? ?? ??????, ??? ?? ????? ???????????(????????, ????????...) ????????? ????? ??????????? ?????, ????? ?? ?? ??? ????? ???????? ? ??????? ???? ????????(??.???? ??? ???? "??????")? ??? ?? ????? ????? ? ????????, ???? ??? ??? ???? ? ????????? ?? ????? ????????? ??????? ?? ??? ??????? ??? ????????? ?????? ?? ??????....?,?,?,?, ? ??? ?? ???? ???! ????? ?????? ????? ???,??? ??????? ? ????,??? ?????? ????? ??? ????????? ????? ?? ????? ?????? ????????? ?????,?? ??????? ?? ??? ????o??a?????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?????????? ? ????? ? ???? ?? ????? ???? ??? ?????? ?????? ??? ???????! ?????, ???? ?? ????? ????? ??????? ????? ? ?????????? ??????? (??? ??? ??????????? ???? "????????? ?????"), ???? ?? ????? ??????? ???? ??????? ?? ?????????, ???? ?? ????? ??????????? ???????????, ? ????? ???? ?? ????? ?????. ????? ????, ????? ???? ?? ?? ????? ???????? ? ????? ???? ?? ?????. ?????, ????? ????????? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 dudi?u,jesi ti onaj što na fbooku komentariše naše postere.... ????? ??? ???? ??? ???????,? ??? ?? ???? ????? ?????? ???? ? ???? ??????????? ?? ??? ???????. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ]na osnovu ?ega si ti došao do ovog zaklju?ka ? ?? ????? ????????? ???? ????? ???????? ??? ?? ????? ?????? ????? ????? ???? ???? ?? ????-??????????.? ???????? ???? ?????? ?????????? ??? ?? ?? ???? ????? ??????????? ?? ???????????. ???? ??? ? ?? ????????? "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ?????,?????? ???????????? ????? ????? ?? ???? ?????? ????? ????? ?????? ? ?????? ?????? ? ?? ????? ?? ??????????, ???, ????, 666666 ? ??. ?????? ????? ????? ????????? ??? ????, ??????? ?? ?? ?? ?? ???????. ?? ??????? ?? ??? ????o??a?????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?????????? ? ????? ? ???? ?? ????? ???? ??? ?????? ?????? ??? ???????!??? ?? ????? ???? ? ???? ???? ?? ???? ...????? ????? . ???? ?? ? ????? ? ????? ?????????? ????,? ? ???? ???????? ???? ?? ?? ??????!?? ???? ??? ?????? ?? ???? ???? ???? ?????? ????? ???????,???? ?????? ????? ?????,??? ???? ?????? ???? ????? ??????????,?? ???? ?? ?? ?? ?? ?????,????? ????? ?? ?? ?????????.?????? ??? ?? ????????,??? ?????? ??? ? ?? ??????? ????? ???? ?????,???? ????? ?? ?????? ???? ???? ??????.? ??? ?? ???? ????? ??? ??? ??? ??????? ?? ? ???? ??????,??? ????????? ?? ??? ??? ??? ?? ????? ?????. "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 Добро ви сте најпаметнији,а ја ћу наставити да гледам цртаће!Ви наставите да будете ревнитељи глобализацији,а ја ћу остати ревнитељ Божији!Пошто је глобализација сваким даном све јача и већа, занима ме осим екуменизма која се то још организација бави глобализацијом вере? "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 0442_feel ekumenizam nije organizacija..... to je podvig...ne bih da ti objašnjavam-nećeš mi verovati... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ????? ?? ??? ????????????,? ?? ?? ????????? ?? ?????? ??????!?? ????????? ?? ?????? ????????? ?????????????,? ?? ?? ?????? ???????? ??????!????? ?? ????????????? ?????? ????? ??? ???? ? ????, ?????? ?? ???? ?????????? ???? ?? ?? ??? ???????????? ???? ?????????????? ??????????????????? ????? ?? ??? ?? ???, ????? ???????! 0442_feel?? ? ???? ???, ????? ??? ?????? ? ?? ??? ?? ???! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 inače,dobro nam došao,dudiću.... 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Јануар 31, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ina?e,dobro nam došao,dudi?u.... 0442_feel Hasan Dudic - Crna zeno sa ocima plavim ?????,????? ???????? ?? ???? ????.? ??? ?? ???? ?????????? ???? ????? ?? ???? ????,????? ? ???? ??? ????? ??????????,??? ????? ? ????????? 0442_feel 0442_feel "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ina?e,dobro nam došao,dudi?u.... confused Hasan Dudic - Crna zeno sa ocima plavim ?????,????? ???????? ?? ???? ????.? ??? ?? ???? ?????????? ???? ????? ?? ???? ????,????? ? ???? ??? ????? ??????????,??? ????? ? ????????? 0202_238 ? ?? ?? ?????? ??????? ????? ???? ????? ?????????.... dada ???? ??????? ??? ???? ?? ??? ? ????? ?? ???????? ?????? ????? ???? , ????? ?????????, ?????? ??????????? ? ?????? ? ??????,?? ????????? ??. ?????, ???? ???????? ?????? ?? ?? ????, ?? ?? ?????????, ??? ?? ??????????, ??????, ?????????...... ???? ???... ???? ?? ????? ????? ?????, ?? ?? ?? ???????? ????? ???. ???? ?? ?? ?? ????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 31, 2010 ina?e,dobro nam došao,dudi?u.... confused Hasan Dudic - Crna zeno sa ocima plavim ?????,????? ???????? ?? ???? ????.? ??? ?? ???? ?????????? ???? ????? ?? ???? ????,????? ? ???? ??? ????? ??????????,??? ????? ? ????????? 0202_238 ?? ?? ???? ????? ? ????????? ?? ??, ????? ? ???? ???????????, ????? ???????. ???? ?? ??? ???? ???? ?????????? ???? ?? ?? ?????, ???? ?? ?? ?? ???????? ??? ?????????? ? ?????. ???? ?? ??? ?? ???? ?? ????????? ?? ?????????? ? ?? ?? ?? ???? ????????? ??? ?? ???? ??? ???. ??? ?? ????? ??????????? ?????????? ???? ????? ?? ???? ?? ??? ?????. ??? ?? ??????? ?? ???? ??? ??? ???? ? ???????????? ? ???? ?????? ?????? ??? ???? ???????? ?????????? ???? ???? ? ????????????, ? ??? ??????? ???? ?? ?? ???? ??? ????? ??????????? ??????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука