Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Но, Он се давно вазнео, ставивши овај грешни свет и дао му за утеху своје свете речи и свој благослов. И, може бити, своје Тело и своју Крв? Но, да ли је могуће? Није ли оригинална Тајна причешћа отишла скупа с Њим у горњи свет? Није ли света Евхаристија постала само обред - и не више од тога? Na to mislim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 A drugo je takodje na neki način bilo odbačeno zbog neverja da je to istinsko Telo i Krv od strane sveštenika.. Мислим да је то споредна ствар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Мислим да је то споредна ствар ok Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Господ чини чуда - свуда. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Шта мислите о овоме чуду које се десило у Римокатоличкој цркви? Код нас је то на свакој Литургији! Ништа посебно. Баба је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Шта мислите о овоме чуду које се десило у Римокатоличкој цркви? Demoni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Добро људи, знам да има различитих мишљења, али вјерујем да је питање које Жељко жели да натукне - има ли благодати код римо-католика? То се и ја понекад питам... Оно што сигурно знам, јесте да је та врста изражавања духовности и вјере, мени јако страна. Био, видио и схватио колико сам срећан што сам у Православној Цркви, али опет - људи нису исти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ја се питам....када видим шта се дешава... јел има код нас благодати... Баба and emilija је реаговао/ла на ово 2 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 25, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Demoni. Мислиш да је и оно чудо из Ланчиана из 8-ог века дело демона? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ја се питам....када видим шта се дешава... јел има код нас благодати... Ја ту немам ни најмање сумње. Мислим да је Берђајев написао књигу "О савршенству хришћанства и несавршенству хришћана" Згодан и поучан наслов w.a.mozart, Баба and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Ја ту немам ни најмање сумње. Мислим да је Берђајев написао књигу "О савршенству хришћанства и несавршенству хришћана" Згодан и поучан наслов Не...мислим на нас неке из СПЦ, не на Православље... Неби био православац да сумњам... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 Мислиш да је и оно чудо из Ланчиана из 8-ог века дело демона? Salim se malo..Nemam misljenje o slucaju. Баба and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 ЧУДО: нешто необјашњиво, ван природних закона; рецимо ... кад неко у покеру има четири краља и кеца па га победи противник који има четири кеца и краља ! DYNABLASTER and cloudking је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 25, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2013 ЧУДО: нешто необјашњиво, ван природних закона; рецимо ... кад неко у покеру има четири краља и кеца па га победи противник који има четири кеца и краља ! Браво! Нека си ти нама рекла...Да ли се сада осјећаш мало боље? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука