Tumaralo. Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Први дио "Матрикс-а" "убија" колико је добар (што се не би могло рећи за друга два дијела). Да ли сте обратили пажњу на симболику којег је тај филм препун. Нпр имена: Нео, Морфеус, Тринити (добро, ајде овдје су зезнули ствар), Луис Сајфер, Архитекта..... Затим, симболика боја код избора пилула - плава означава људску природу, црвена божанску итд...Ма, филм "убија" PS Декарт им је фино објаснио, али неће да читају... Procitaj moje ranije postove na ovu temu pa mi odgovori Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Procitaj moje ranije postove na ovu temu pa mi odgovori Знаш како се у реклами фино каже:"Није свеједно!". На шта бих требао да одговорим?Чини се да нисмо гледали исти филм... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Знаш како се у реклами фино каже:"Није свеједно!". На шта бих требао да одговорим?Чини се да нисмо гледали исти филм... Covece dragi sta pricas? Kako nije svejedno u matrixu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Какве моћи у реалном свијету? Како свеједно? Да ли би био љубазан да мало појасниш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Какве моћи у реалном свијету? Како свеједно? Да ли би био љубазан да мало појасниш? Ma ti bre nisi ni gledao film.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 Наравно Лаку ноћ и све нјабоље! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 26, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2013 A šta ako svemir nije beskonačan, a mi ipak ne živimo u simulaciji? Онај твој колега Херман Ферлинде управо верује да смо као у компјутеру. http://youtu.be/NsbZT9bJ1s4?t=1h12m20s Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Tribina "Da li živimo u matriksu?", održana u SKCu u Beogradu 30. aprila. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Po meni je veca verovatnoca da je Istina ovakva nego onakva kakvu nudi pravoslavlje... Prosto ima vise smisla... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Можда је православље Матрикс. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Sta bi predpostavka matriksa dokazala. 1.) Ako smo u Matriksu. 2.) I ako je neko tu Matriks napravio. 3.) Ako nece da ga otkrijemo nista ne mozemo da radimo. Ne vidim ni svrhu takvih spekulacija, kako mozemo to ikad testitirati ili falsificirati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Živimo u matriksu i lepo nam je, jedino kad se setimo da je i matriks u suštini prolazan, onda nam dodje da predjemo na neka čvršća gradiva. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 25, 2016 Пријави Подели Написано Јун 25, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука