Mironosica Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Pogrešno postavljaš stvari, opet. Ne, ja nisam svetica, ja sam samo obična vernica aaaaa sad razumem ti si ona što ima verometar e onda da te uputim , da u ovoj zemlji , na žalost , nisu svi ljudi verujući i nemaš pravo nikome da naturaš svoj stav ali ti pošto si verujuća , ti to već znaš није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Lupetas. Objasnio sam ti da je libertarijanizam zapravo klasicni liberalizam. Ti lupetaš, odnosno prenosiš lupetanja libertarijanaca koja nemaju veze sa životom. Adam smit je bio klasicni liberal to jest libertarijanac ali nije bio anarho kapitalista ili sto ti kazes zagovornik neograniceneno trzista kao sto je danas Marej Rotbard na primer. Što znači da libertarijanci nisu "izvorni" liberali. I dalje nastavljas da se blamiras sa ovakvim glupostima. Ne postoji bilo kakav neoliberalizam. To je izmisljena rec kojanista ne znaci. Ideolozi raznih vrsta mlate sa time i peru mozak kome stignu. Koliko vidim imaju uspeha. Koliko vidim, nisi pazio na času. Tacno. Kada pricam o zakonu i pravu. U teoloskom smislu je uzasan greh od prve sekunde pa sve na dalje. Pravni i teoloski koncepti ubistva su potpuno razlicite stvari. To niko ne spori. Samo što se teološko zasniva na bogootkrivenju a pravno na to šta se vladajućem režimu sviđa. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Beskucnici su produkt kapitalizma. Cega li su produkt ovakvi tvoji biseri da mi je znati. Млађони and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Ja ne znam o kakvom drustvu ti pricas brate. Ne fantaziraj vise..Pogledaj ameriku samo,..Beskucnici su produkt kapitalizma. Бескућници су продукт пореза и државних регулација то јест социјализма, марксизма, комунизма и осталих неморалних система. У америци например имаш два и по милиона бескућника у русији пет... па ти види... ко је бољи, дал капиталисти или путин и његови центристи. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Cega li su produkt ovakvi tvoji biseri da mi je znati. Jok. Mora da su beskućnike u SAD "proizveli" zli komunisti. Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Da ne komentarisem ove ostale ispade dovoljno smo isli u off. To niko ne spori. Samo što se teološko zasniva na bogootkrivenju a pravno na to šta se vladajućem režimu sviđa. E ako niko ne spori onda ono sto sam ja rekao nije u nikakvom sukobu sa bilo kojom odlukom bilo kog sabora. Zato sto sam ja ovde na ovoj temi govorio o pravu i zakonu a ne o teologiji. Sto se teoloskog shvatanja tice tu sam uvek govorio da je abortus greh nebitno u kojoj je sekudni ili nedelji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Бескућници су продукт пореза и државних регулација то јест социјализма, марксизма, комунизма и осталих неморалних система. Da se u SAD vršila regulacija i sprovodila socijalna pravda, beskućnika skoro da ne bi bilo kao u skandinavskim zemljama. Upravo su SAD od 80-ih na ovamo paradigma slobodnog tržišta i nebrige za socijalno ugrožene. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Cega li su produkt ovakvi tvoji biseri da mi je znati. sam go argument:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Jok. Mora da su beskućnike u SAD "proizveli" zli komunisti. A i tvoje "mudrosti" su jednako zanimljive kao njegove kao i njihov uzrok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Da ne komentarisem ove ostale ispade dovoljno smo isli u off. E ako niko ne spori onda ono sto sam ja rekao nije u nikakvom sukobu sa bilo kojom odlukom bilo kog sabora. Zato sto sam ja ovde na ovoj temi govorio o pravu i zakonu a ne o teologiji. Sto se teoloskog shvatanja tice tu sam uvek govorio da je abortus greh nebitno u kojoj je sekudni ili nedelji. I kojem ćeš se privoleti carstvu? Teološkom ili režimskom? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 sam go argument:) Video od tebe pa rekoh mora da je mnogo dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 I kojem ćeš se privoleti carstvu? Teološkom ili režimskom?Caru carevo Bogu Bozije. Receno jos pre 2000 godina. Mironosica and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Caru carevo Bogu Bozije. Receno jos pre 2000 godina. Hoćeš da kažeš da ljudski život pripada vlastima? Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Da se u SAD vršila regulacija i sprovodila socijalna pravda, beskućnika skoro da ne bi bilo kao u skandinavskim zemljama. Upravo su SAD od 80-ih na ovamo paradigma slobodnog tržišta i nebrige za socijalno ugrožene. Финска има 7 600 бескућника, швеђани 17 000 Итд... социјална правда је измишљотина да би политичари крали паре... нисам нашао бројку за норвешку, али има око 1.4% бескућника у норвешкој.. У тој злој америци око 1 % популације... Дакле.. ипак та социјлна правда не ради како треба... тамо где је има најмање.. замисли најмање има и бескућника хаха oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Бескућници су продукт пореза и државних регулација то јест социјализма, марксизма, комунизма и осталих неморалних система. У америци например имаш два и по милиона бескућника у русији пет... па ти види... ко је бољи, дал капиталисти или путин и његови центристи. Nije tacno. Porez treba postojati samo za one koji zarade vise nego sto je potrebno, sa njihovim porezom se trebaju hraniti beskucnici. Taj tvoj sistem je nemoralan jer 1% zivi od nas 99%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука