Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Milosavljeviću , pa ti si još uvek ovde? Svi smo mi jos uvek ovde, nemas brige Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Разлоге за спонтани прекид трудноће (ПОДБАЧАЈ како би ти зналачки већ неколико пута рекао) вероватно не знаш, па из тог разлога тврдиш да је то "убиство из нехата". Па не знаш ни разлоге за пијанство пијаног возача који удари човека, сасвим случајно. Убиство из нехата је јер је њено тело убило плод, из неког разлога. А управо јер разлог није намеран то је нехат. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Svi smo mi jos uvek ovde, nemas brige A i Vi ste Milosavljević? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 A i Vi ste Milosavljević? Kad je bilo vjencanje? Milosavljevicu, ocu li ja biti kum? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Kad je bilo vjencanje? Milosavljevicu, ocu li ja biti kum? Неш ти сигурно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 У таквим случајевима требало би да одлучује глава породице, а то је муж. Uvek me je zanimalo kako oni koji se loze na vodjstvo, propisane uloge, hijerarhiju moci, komandovanje po difoltu i tome sl.odredjuju ko ima ulogu straznjice porodice? Da li je to rodno odredjena uloga, ili se tu vrse rotacije nakon dogovorenog/propisanog perioda, ili se uzima po potrebi, ili se dobija po zasluzi...? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Неш ти сигурно. A sto to? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 A sto to? Имам ја моје старо кумство. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ijaooo... ljubavi ovi tek' sad' provalili? Неш ти сигурно. Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 abortus nikako ne moze biti iz nehata / to je umisljajno ubistvo Подбачај, брале, подбачај. Када жена из неког хемијског разлога због дијете или нечег другог подбаци, то је онда нехат брале. Ненамерно убиство, непланско, без намере да се убије. НЕ зна шта ти није јасно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 abortus nikako ne moze biti iz nehata / to je umisljajno ubistvo A trudnica koja pusi pa aima spontani??? To je bez predumisljaja, sto je rekao moj dragi, cenjeni suprug.. Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Milosavljeviću samo pazi se pominjala je ona na nekoj od tema smaknuće bivšeg dečka. Ono pazi da se ne zameriš nešto. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Milosavljeviću samo pazi se pominjala je ona na nekoj od tema smaknuće bivšeg dečka. Ono pazi da se ne zameriš nešto. Решио источњак да ме ликвидира, ал не сме лично па ме гура у ризичан брак! хахах! Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ijaooo... ljubavi ovi tek' sad' provalili? @Liberalna, a u kojoj crkvi ce biti vjencanje? Mislim u tvojoj ili u pravoslavnoj kod milosavljevica? Nece valjda milosavljevic postati satanista? dragana.b and Jelena 76 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Решио источњак да ме ликвидира, ал не сме лично па ме гура у ризичан брак! хахах! Ma kakav istočnjak, kažem ona, Liberalna, žene se ti pazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука