Jump to content

Иницијатива за забрану абортуса - 23. новембар

Оцени ову тему

Препоручена порука

Разлоге за спонтани прекид трудноће (ПОДБАЧАЈ како би ти зналачки већ неколико пута рекао) вероватно не знаш, па из тог разлога тврдиш да је то "убиство из нехата".

Па не знаш ни разлоге за пијанство пијаног возача који удари човека, сасвим случајно. 

Убиство из нехата је јер је њено тело убило плод, из неког разлога. А управо јер разлог није намеран то је нехат. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

У таквим случајевима требало би да одлучује глава породице, а то је муж.

Uvek me je zanimalo kako oni koji se loze na vodjstvo, propisane uloge, hijerarhiju moci, komandovanje po difoltu i tome sl.odredjuju ko ima ulogu straznjice porodice? Da li je to rodno odredjena uloga, ili se tu vrse rotacije nakon dogovorenog/propisanog perioda, ili se uzima po potrebi, ili se dobija po zasluzi...?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

abortus nikako ne moze biti iz nehata / to je umisljajno ubistvo

Подбачај, брале, подбачај. Када жена из неког хемијског разлога због дијете или нечег другог подбаци, то је онда нехат брале. Ненамерно убиство, непланско, без намере да се убије.

НЕ зна шта ти није јасно. 

Подели на овим сајтовима

Milosavljeviću samo pazi se pominjala je ona na nekoj od tema smaknuće bivšeg dečka. Ono pazi da se ne zameriš nešto.

Решио источњак да ме ликвидира, ал не сме лично па ме гура у ризичан брак! хахах! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...