Veliki Marko Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 da Хвала Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Да ли треба атеисте схватити озбиљно када се изјашњавају о овавим шкатљивим темама? Нисам упућен па питам... Ateisti uvek lazu. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Ateisti uvek lazu. Хвала drvce је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Новембар 28, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Сигурно има и атеиста који мисле да је абортус убиство. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Сигурно има и атеиста који мисле да је абортус убиство. Има атеиста који мисле да је абортус лош, али ретко који атеиста иде у такве пропагандне екстриме, као што је неодговорно и безобразно изједначавање абортуса са убиством. https://www.facebook.com/AtheistsAgainstAbortion http://www.patheos.com/blogs/friendlyatheist/2013/01/25/yes-there-are-atheists-who-are-anti-abortion/ oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2013 Liberalna, nisu tebi losi stavovi al su temeljito fundamentalni a to nije dobro. Nastupas agresivno i ne ostavljas puno prostora da "mozda"... "eventualno" u nekim delovima i nisi u pravu a to obesmisljava svaku mogucnost za normalan razgovor. Посетила ме на : oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ateisti uvek lazu. Ма лажеш 100% Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 To moze eventualno tek nakon 3. nedelje . Do tada nema sanse da je to ubistvo. Crkva kaze drugacije. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Енибади? Шта се добија забраном? Који су позитивни ефекти забране абортуса? Smanjen broj abortusa. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Nije samo sto ce doticna da umre prilikom loseg abortusa nego sto se zabranom abortusa uvecava broj kriminala za nekoliko redova velicine. Dakle da bi postojali ti ilegalni metodi za vrsenje abortusa mora se pojaviti citav jedan lanac kriminalaca koji inace nikako ne bi postojao. Bukvalno time se otvara jos stotine ako ne i hiljade radnih mesta na trzistu kriminala. Masa ljudi koji danas prodaju neku robu za 15 000 din ce reci eejjj pa sto da se mucim za crkavicu kad kao potrcko u abortus mafiji mogu da zaradim 50 000 mesecno i da vidis kako cu da zivim. U svakom smislu zabrana pravi samo visestruko vecu stetu. Do toga nece doci ako je drzava - pravna drzava. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 onda zabraniti sex maloletnicama jer one najviše abortiraju.Nisam ni za kakve zabrane jer mogu postići kontra efekat. Koliko mi je poznato, maloljetnicima sex i jeste zabranjen. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 као што је неодговорно и безобразно изједначавање абортуса са убиством. Ко абортира плод живота крив је за убиство. Св. Василије Велики Bezobraznik jedan... Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Koliko mi je poznato, maloljetnicima sex i jeste zabranjen. Mislim da nije, ukoliko neko uhvati dvoje od 14 godina, niko neće biti kažnjen. zabranjeno je da punoletne osobe imaju sex sa maloletnicima. A maloletnicima međusobno mislim da nije, mislim da ne postoji nikakva kazna za takvo nešto. Nisam siguran, ali mislim da je tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ко абортира плод живота крив је за убиство. Св. Василије Велики Bezobraznik jedan... Само имаш један проблем, тако нешто василије велики никада није изјавио. У недостатку аргумената умишљате изјаве.. јадно и патетично. Једини безобразник и неодговорник си ти - јер измишљаш. Не верује свакој глупости коју прочитап на интернету. А посебно не некој да је неко ко је живео 400те године изјављивао нешто о абортусу. Koliko mi je poznato, maloljetnicima sex i jeste zabranjen. Слабо познајеш ствари. Сексуални однос је дозвољен сваком изнад 14 година. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Liberalna, nisu tebi losi stavovi al su temeljito fundamentalni a to nije dobro. Nastupas agresivno i ne ostavljas puno prostora da "mozda"... "eventualno" u nekim delovima i nisi u pravu a to obesmisljava svaku mogucnost za normalan razgovor. Ja takodje mislim da abortuse nikako ne treba braniti, ali mnogo ti je grozan stav da ce dete de fakto da zeni unisti zivot. Prisustvo deteta svakako MENJA zivot ali retke su majke koje iznesu nezeljenu trudnocu pa i dalje misle da im je dete unistilo zivot. Dete oplemenjava zivot. Daje mu smisao i unosi ti nove dimenzije ljubavi za koje nisi ni bio svestan da si u stanju... Samo sto ovde nisu tema deca... Nego molekularne gromuljice koje zovemo embrionima. Embrioni nisu deca i ni ti ne bi trebalo da izjednacavas posledice imanja i jednog i drugog jer su razlicite. Narocito sto kao i ja zastupas stranu opravdanosti abortusa... Da ti tebi kaze cika Mracnjak Ps. Spusti malo loptu... Ovo je forum, ne kontramiting Slazem se sa svim sto si rekao, apsolutno, osim oko jedne stvari... da prisustvo deteta menja razmisljanje majke... imam 7 drugarica, poznanica koje su rodile nezeljeno.... Ne, razmisljanje im se nije promenilo Pocinjem od sebe, ja prva ga/je ne bih prihvatila da me neko natera da ga rodim, a ne zelim ga. A takodje jesam agresivna, izuzetno, ali nista manje od ostalih koji su za zabranu abortusa... ja samo uzvracam isotm merom, na isti nacin - glupim argumentima, sto drskije i glansije sa sto vise napadanja druge strane. Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука