R.Žiskar Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ja jesam za promenu, ne vidimo sta tu nije jasno, И ја сам за забрану абортуса, не видим шта ту није јасно. Чим се испуне наведени услови из мог претходног поста. У супротном, колико нежељене деце која ће се родити по сили закона можеш да примиш код себе, да их васпиташ, ишколујеш, изведеш на прави пут? Лично ти? Јер, ако ниси приметио, чак и на овом форуму постоји велики број огласа у којима самохране мајке траже помоћ да прехране децу. A do tada da ubijamo djecu...je li? Извини на питању, не мораш да одговориш ако не желиш, колико деце имаш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Problem je kako vidim kod tvojih istomisljenika jer se kaze da abortus treba da bude legala, jer ako nije dovesce do problema i onda se operu ruke i nastavi se da se zivi svoj zivot u drustvu koji praktikuje eugeniku. Каква еугеника? Какви истомишљеници? Ако можеш да ми рашчланиш и појасниш ову реченицу, унапред захвалан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Дај молим те, мани ме више те демагогије. Ембрион није исто што и дете. Ти си их вероватно испишкила неки ембрион као и већина жена. Ако оћеш да мислиш за вас да сте убице, слбоодно изволи. Ја имам много лепше мишљење о вама. Prvo bih te zamolila da povedeš računa kako mi se obračaš. Drugo - ne, nisam ispiškila embrion...da poznaješ anatomiju shvatio bi kakvu si glupost rekao. Da, gubila sam dijete. Bilo je jako bolno, vrlo tužno...nikad prežaljeno. Da, borila sam se za svako sledeće. I da, bila sam u prilici da vidim kako izgleda to o čemu govoriš...maleno je, sa stisnutim šakama i tužnog lica...slika koju nikada neću izbrisati iz sjećanja. Ponovo te upozoravam...vodi računa kako mi se obraćaš ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ево мало о "убиству" из нехата. http://en.wikipedia.org/wiki/Miscarriage oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Извини на питању, не мораш да одговориш ако не желиш, колико деце имаш? Imam troje djece R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Prvo bih te zamolila da povedeš računa kako mi se obračaš. И ја бих тебе исто замолио. Када ти мени кренеш да се обраћаш како треба, онда ћу и ја теби. Drugo - ne, nisam ispiškila embrion...da poznaješ anatomiju shvatio bi kakvu si glupost rekao. Зар је битна анатомска прецизност? Поента је иста. Da, gubila sam dijete. Bilo je jako bolno, vrlo tužno...nikad prežaljeno. По твојој тврдињ, ти си убица из нехата. Da, borila sam se za svako sledeće. Свака част. Ponovo te upozoravam...vodi računa kako mi se obraćaš Не обраћам пажњу на претње. Посебно не празне. Посебно не од фејк профила. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @Милосављевић Odgovor koji si tražio od mene je 42 Znaš o čemu govorim i tvoj bijes razumijem. Već sam te upozorila da mi se ne obraćaš bahato, jer ti nisam dala povoda za to. Tvoj post upućen meni je sve samo ne korektan...ali neka bude tebi na duši. I valjalo bi da poradiš na sebi...način komunikacije je sirov, nekanalisan i sve samo ne dobronamjeran. Ovo je moje poslednje obraćanje tebi ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @Милосављевић Odgovor koji si tražio od mene je 42 Znaš o čemu govorim i tvoj bijes razumijem. Već sam te upozorila da mi se ne obraćaš bahato, jer ti nisam dala povoda za to. Tvoj post upućen meni je sve samo ne korektan...ali neka bude tebi na duši. I valjalo bi da poradiš na sebi...način komunikacije je sirov, nekanalisan i sve samo ne dobronamjeran. Ovo je moje poslednje obraćanje tebi Не знаш ти ништа у мом "бесу" нити мојој души ... има овде фала богу људи који ме знају уживо, и знају какав ми је начин обраћања и комуникације. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Дај молим те, мани ме више те демагогије. Ембрион није исто што и дете. Ти си их вероватно испишкила неки ембрион као и већина жена. И опет морам да понављам исто питање. Шта је са женама које имају спонтане подбачаје? Убице из нехата или самоодбране? Пошто су УБИЛЕ бебу. Ако оћеш да мислиш за вас да сте убице, слбоодно изволи. Ја имам много лепше мишљење о вама. Свако ко прича да је ембрион исто што и дете - прича неистину. Не можђе пар стотина ћелија без нервног система бити изједначно са убиством деце. То је пропагандни говор - ништа више. Брате, морам опет да се умешам, да бих подвукао још некек аргументе који ми изгледају бесмислено, а често су у употреби : 1) Ембрион није исто што и дете, али спречити ембрион да постане дете је суштински исто као и спречити новорођенче да постане човек - разлика је само у психолошком доживљају - лакше је убити нешто што мање личи на човека него нешто што више личи на човека; лакше је убити нешто што велика већина људи није видела уживо у животу, него нешто што сваки дан гледамо и обасипамо пажњом итд. Последица је суштински иста - спречавање једног непоновљивог идентитета, који је већ кренуо на јединствени пут разликовања од свих осталих живих бића на свету и у историји. 2) Ово за пишкење ми је смешно, али хајде схватићу озбиљно аргумент - не може се поредити нешто што је невољно са нечим што је вољно и свесно. 3) Што се тиче спонтаних, иста прича... Релативизација класична, изграђена око терминолошке расправе да ли је убиство у правничком смислу или не. Како год да назовемо абортус, небитно је, суштински абортус остаје злочин и брутално кршење права човека, ако хоћеш и будућег али извесног и јединственог човека, чији је пут већ започео. Било би нелогично из животног процеса једног човека, насилно истргнути фазу ембриона и негирати му људскост и вредност у тој фази, када ниједно живо људско биће није постало људско биће а да није једном било и прошло кроз тај ступањ развоја. Само то хоћу да кажем, што се забране тиче, ту већ немам тврде ставове, сматрам да је то питање ствар прагматичне процене шта је најкорисније у борби против ове изразито негативне појаве. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @, izvini ja tebe sad više ne razumem slažem se sa tobom u svemu što si napisao ali mi nije jasno zašto i dalje pišeš na ovoj temi ? ne vodi više ničemu nema razgovora samo branjenje stavova ništa konstuktivno ova tema nema ploda ps. i još jedno pitanje , šta znači ovo : Посебно не од фејк профила. na to pitanje možeš da mi odgovoriš i na pp da ne spamujemo ovu temu није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 Ја сам против опијања, али нисам за забрану опијања. Ја сам против тога да се мрсти на посту, али нисам за забрану тога да се мрсти на посту. Ја сам против тога да се слушају народњаци у клубу, али нисам за забрану народњака у клубу. Пун сам контрадикција, као и ти. А да против сам дрогирања, али нисам за забрану дрогирања. Ово није баш најсрећнија аналогија, чини ми се. Опијање и дрогирање се могу замислити и без штете за било ког другог осим онога који се опија (ако изузмемо апстрактне штете нанесене дуруштву које "губи продуктивног члана" и сл.) и у неким случајевима заиста тако и бива. Народњаци и мрс, мислим да је јасно да ту нико нема штете, па можда ни онај који мрси и слуша народњаке. Али код абортуса увек, безизузетно, оштећен је ембрион/ дете/ будући човек. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 na to pitanje možeš da mi odgovoriš i na pp da ne spamujemo ovu temuMolila bih te kada ti objasni šta je mislio, da javiš i meni...samo da bih shvatila ko sam Hvala unaprijed ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @@Ayla , izvini ali možeš i sama da ga pitaš није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 @@Ayla , izvini ali možeš i sama da ga pitaš Neću ići preko svoje riječi, pa htjedoh iskoristiti tvoju znatiželju ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 не може се поредити нешто што је невољно са нечим што је вољно и свесно. Управо тако. Зато постоји термин "нежељена трудноћа". Што је потпуно различито од трудноће коју жена жели. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука