Jump to content

Иницијатива за забрану абортуса - 23. новембар

Оцени ову тему

Препоручена порука

Smatram da abortus treba da bude zabranjen u istoj meri kao i masturbacija.

Иако верујем да би ти ово друго теже пало... :))   :bleh:  sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Pa još nije ništa, samo skup ćelija, mislim u tim trenucima kada je abortus dozvoljen.

Ајде да не понављамо исту причу...ти кажеш томато а ја кажем потато...

...кад би на марсу открили скуп ћелија, ви сајенс фанови би одмах изградили причу о суперироној интелигенцији...

Подели на овим сајтовима

E da i čisto da se razumemo, ne smatram ovo da je uredu da majka treba sve da odlučuje. Ipak i otac treba da ima neku reč. sada je to dosta nepošteno, i mislim da bi bilo bolje da treba obostrani pristanak za abortus. Ali ova nepoštena situacija će se uskoro promeniti, pa ako se majka odluči za abortus a otac ne, onda neka se dete preseli, pa neka raste u ocu. Tehnologija i medicina napreduju, biće ovo moguće jednog dana.

http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&nav_id=751989

Подели на овим сајтовима

Ајде да не понављамо исту причу...ти кажеш томато а ја кажем потато...

...кад би на марсу открили скуп ћелија, ви сајенс фанови би одмах изградили причу о суперироној интелигенцији...

Ne. Samo bi rekli da je (ako su mrtve) na osnovu analiza, rekli da je moguće i vrlo verovatno da se tu nekada razvijao život, a ako su žive (tj, neki jednoćeliski organizam). Razlika imeđu ovog prvog i jednoćeliskog organizma je to što je ovo drugo organizam i živo je tj nije samo skup ćelija. Onda bi rekli da na Marsku još uvek ima života, primitivnog ali ipak života. 

Подели на овим сајтовима

Сам почетак обећава...

...Muškarac, čije ime nije poznato, rođen je kao žena i doneo je na svet bebu dečaka u svojoj kući u Berlinu uz pomoć babice...   :))  :))  :))  joooj  Just_Cuz_19  :D  :bleh:  sHa_sarcasticlol  :aplauz: 

Подели на овим сајтовима

Сам почетак обећава...

...Muškarac, čije ime nije poznato, rođen je kao žena i doneo je na svet bebu dečaka u svojoj kući u Berlinu uz pomoć babice...   :))  :))  :))  joooj  Just_Cuz_19  :D  :bleh:  sHa_sarcasticlol  :aplauz: 

Kažem napreduje.... A nisam ni čitao, samo sam čuo da je negde tako nešto bilo, pa sam izguglao i prvi link prekopirao ovde.,

Подели на овим сајтовима

Kažem napreduje.... A nisam ni čitao, samo sam čuo da je negde tako nešto bilo, pa sam izguglao i prvi link prekopirao ovde.,

Па то и није неки напредак, то је само жена која се прави да је мушкарац...као ја сада се обучем као робот и почнем да свирам гусле...сутра већ вест да киборзи оснивају симфонијски оркестар..

а изем ти такав напредак да се око дефинитивних ствари бавимо патолошким апетитом...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

To oko skupa ćelija su samo nagađanja,kakav skup ćelija,to je neovisan život,,samo nesposoban da se sam hrani,kada bi ga ubacio u odgovarajuće vještačke uslove razvio bi se u najnormalnijeg čovijeka,zato se ne slažem uopšte da to nije život i to nezavistan od majke,teorijski gledano na molekularnom nivou,život je čim je nastaal oplodnja,gotovo je!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...