Jump to content

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

Коме више треба доказ ко влада у америци ? Иначе Детроит је град духова оличење власти нечастивога..-..

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=26&nav_id=1020075

Upravo o ovome sam govorio. Ovi ovakvi "satanisti" sa pravim satanizmom nemaju ama bas nikakve veze. Ovo su agresivni ateisti koji koristeci ovakvu scenografiju/kostimografiju i istorijski neutemeljenu mitologiju prkose lokalnim uglavnom katolicko-protestanskim hriscanima.

Zahvaljujuci tome sto se ovakvim primerima mlatara kao nekim satanizmom pravi satanisti ostaju potpuno nezapazeni a to njima najvise ide na ruku.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Upravo o ovome sam govorio. Ovi ovakvi "satanisti" sa pravim satanizmom nemaju ama bas nikakve veze. Ovo su agresivni ateisti koji koristeci ovakvu scenografiju/kostimografiju i istorijski neutemeljenu mitologiju prkose lokalnim uglavnom katolicko-protestanskim hriscanima.

Zahvaljujuci tome sto se ovakvim primerima mlatara kao nekim satanizmom pravi satanisti ostaju potpuno nezapazeni a to njima najvise ide na ruku.

Zna li se nesto vise o identitetu tih pravih satanista? Rece ranije da oni deluju na politickom planu i lokalnom i globalnom...

Pa eto da li je danas ili u proslosti bilo utvrdjeno da je neka licnost taj "pravi satanista"? Ili da je neka grupa ljudi, organizacija itd dovedena u vezu sa njima?

Za slucaj da to nisu popularnih 13 porodica za koje smo svi culi...

Подели на овим сајтовима

Zna li se nesto vise o identitetu tih pravih satanista? Rece ranije da oni deluju na politickom planu i lokalnom i globalnom...

Pa eto da li je danas ili u proslosti bilo utvrdjeno da je neka licnost taj "pravi satanista"? Ili da je neka grupa ljudi, organizacija itd dovedena u vezu sa njima?

Za slucaj da to nisu popularnih 13 porodica za koje smo svi culi...

Zna se da je Dejvid Majat, koga naveliko citiraju i citaju lokalni nacisti, rasiti i Dejan Lucic, neko vreme vodio ONA lozu pod imenom Anton Long. On to javno porice ali sve ovdasnje politicke garniture poricu da su krale a opet dokaza o njihovoj kradji na svakom mogucem koraku. 

Znamo i da su clanovi extreme/grindore metal grupe Dissection bili u TOTBL(temple of the black light) na celu sa gitaristom i pevacem koji je leza u zatvoru zbog ubistva tamnoputog homoseksualca. Ubio se 2006. godine u svom stanu u toku satanistickog rituala,

Ima jos dosta toga ali nije forum mesto za zatrpavanje satanistkicm sadrzajem. Ovo sve pisem samo zato da ne pravimo medvedju uslugu ovim najgorim spodobama tako sto cemo satanistima proglasiti neke ekstremne ateiste koji bi da nerviraju hriscane skadardnim oblacenjem i enterijerom.

Подели на овим сајтовима

Znamo i da su clanovi extreme/grindore metal grupe Dissection bili u TOTBL

Steta, bas su dobri kao muzicari.

Sad dok slusam par pesmica, bas muzika ima neki depresivni i ocajavajuci karakter dodje ti da places ko na Sabana Saulica, nesto nalik jednom od mojih omiljenih melodic death metal bendova In Flames.  

Подели на овим сајтовима

@@Aquilius Cratus, jeste da je mali off, al pošto vidima da si u materiji, da li ti je poznato, jesi li gledao i ako jesi da li preporučuješ

http://www.imdb.com/title/tt0974536/

https://en.wikipedia.org/wiki/Chemical_Wedding_(film)

(nisam ja nešto posebno zainteresovan za ovu tematiku, i ovo što je napisano na temi mi je dovoljno, ali čisto iz površne znatuželje)

Nisam gledao ali izgleda zanimljivo. Sa druge strane Krouli je zanimljiv za analizu ako maltretirana deca kroz odrastanje razvijaju citav niz mentalnih bolesti nego za analizu nekog satanizma.

Подели на овим сајтовима

Može li Akvi neki info što se ne zna o Burzumu tj gosn Vargu,zašto je ubio,palio crkve i tako to...

Ono sto sam ja procitao o njemu i nesto malo od njega licno, sto je pisao i govorio na YT, u pitanju je tipican slucaj nesrecnog a inace bistrog deteta kome razne bitange napune glavu glupostima a srce mrznjom. On je svoje stavove formirao od raznih norveskih Deretica, Seselja i slicnih neonaci-paganskih budalasa koji su mu stvorili sliku o skadinvaskim narodima kao nekim superljudima koji su pod opsadom judeohriscansko-islamske kulture. Nije on bio u metalu zbog muzike nego je poceo kroz muziku da izrazava taj svoj ekstremni neopaganski svetonazor sto je rezultovalo paljenjem tih crkvi i na kraju ubistvom onog Ojstena kojeg je robijao 15 godina. 

Koliko sam uspeo da skontam on nije satanista niti veruje u nordijsku magiju niti u bilo sta duhovno vec veruje ateisticki paganizam naucno shvatanje preidode koja se onda opet obozava na neki paganski nacin. Sve u svemu bio je vodjen ideoloskom mrznjom a ne okultnim motivima.

Подели на овим сајтовима

• 3 years later...

Није ми јасно чему уопште овај сајт о сатанизму.Ово могу да читају и лабилни људи,нервно болесни,деца,колебљивци у вери и сл.Даје се повод.

Подели на овим сајтовима

On 1.2.2019. at 21:53, Небојша Јовановић рече

pa vidis da je devojcica ima slom, malo se zbunila, mozda je i stvarno bolest, kakav satanizam... sram te bilo... ali bas

podseti me sad na jednu babu iz reda za ispovest.. . ovaj je dugo unutra, izgleda da je mnogo gresan..

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...