коЖељ њацИ Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Како претражујете форум? Које технике користите? Ја рецимо идем на свој профил па онда гледам теме на којима сам писао те одлазим на те теме. Или ако ми неко западне за око као рецимо Колега2357 онда идем на његов профил па претражујем теме на којима је он добио лајкове (амине). Или ко је присутан и на којој теми тренутно виси па идем на ту тему. А ви? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Теме у којима сам учествовао (мој садржај) Скоро започете теме Понекад одем и на "гробље тема" , по категоријама, старе теме од пре две три године Тамо има много тога занимљивог Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Има горе десно ова "Претрага", то користим углавном. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Понекад претражујем дефиниције тако што куцам ћирилицу и latinicu. Све ради ок, кад укуцам "претрага" пронађе тему како претражујете форум, а кад укуцам "pretraga" пронађе тему може ли сајт бити прегледнији . хахаха Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 14, 2013 Пријави Подели Написано Август 14, 2013 Увек кренем од индекса форума, па онда следе теме у којима сам учествовала. После тога све зависи од где су ме одвела ова два наведена начина. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Шта вам је конкретно тешко? За дтри дама смо имали око 500 нових чланова, верујем да је многима тешко. Нека се јаве овде сви којима је тешко сналажење, па да неке ствари појаснимо, олакшамо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Meni uopšte nije teško na ŽRU, naprosto lako je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 21, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Хе, теби и мени јесте али има људи који можда не знају неке основне ствари, али полако ту смо да помогнемо... Kolega2357 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Uvek ću pomoći nekom ko ne može da se snađe na forumu. Treba možda neki put obratiti pažnju kada neki novajlija u pogrešan podforum otvori temu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Uvek ću pomoći nekom ko ne može da se snađe na forumu. Treba možda neki put obratiti pažnju kada neki novajlija u pogrešan podforum otvori temu. Eh ja koliko sam ovde? Više od godinu dana i još uvek neznam neke teme gde u koji podforum da stavim. Koliko sam samo tema počeo rečenicom tipa:"Ne znam da li sam pogodio pravi podforum, ako nisam neka administracija prebaci temu". Nije to nikakav problem. Jedino bi problem, možda bio ako bi neki novajlija koji je došao da se upozna postavio temu u ovaj deo foruma koji svi muogu da vide. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 E evo jedan savet za sve one koji su došli da se upoznaju, kada odete na svoj profil možete da vidite (sa desne strane) poslednjih par ljudi (mislim 5-6) koji su vam pregledali profil, pa ono tako možete da vidi ko se zanima za vas i tako... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 И ја сам овде нов , али имам доста форумашког стажа на другим форумима па ми није тешко , напротив веома пријатно се осећам овде. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миомира Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Meni nedostaje opcija sa starog foruma da se print verzija teme moze skinuti kao jedan dokument. Ovo sad je bas nezgodno - temu moram da cuvam na milion stranica, plus sto je teska za pretrazivanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Opsirni ste. Sa neke strane je to dobro sa neke i nije. Dok iscitam sve vreme prodje a ja osedeh... Nemoj neko da mi kaze da ne citam sve zanima me , radoznala sam Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Децембар 13, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2013 Još uvek se teško snalazim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука