Jump to content

Како претражујете форум? Да ли вам је тешко да се снађете на ЖРУ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Како претражујете форум?

Које технике користите?

Ја рецимо идем на свој профил па онда гледам теме на којима сам писао те одлазим на те теме.

Или ако ми неко западне за око као рецимо Колега2357 онда идем на његов профил па претражујем теме на којима је он добио лајкове (амине).

Или ко је присутан и на којој теми тренутно виси па идем на ту тему.

А ви?

Подели на овим сајтовима

Теме у којима сам учествовао (мој садржај)

Скоро започете теме

Понекад одем и на "гробље тема" , по категоријама, старе теме од пре две три године

Тамо има много тога занимљивог

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Понекад претражујем дефиниције тако што куцам ћирилицу и latinicu. Све ради ок, кад укуцам "претрага" пронађе тему како претражујете форум, а кад укуцам "pretraga" пронађе тему може ли сајт бити прегледнији . хахаха

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Увек кренем од индекса форума, па онда следе теме у којима сам учествовала. После тога све зависи од где су ме одвела ова два наведена начина.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
  • Гости

Шта вам је конкретно тешко?

За дтри дама смо имали око 500 нових чланова, верујем да је многима тешко.

Нека се јаве овде сви којима је тешко сналажење, па да неке ствари појаснимо, олакшамо...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хе, теби и мени јесте :) али има људи који можда не знају неке основне ствари, али полако :) ту смо да помогнемо...

Подели на овим сајтовима

Uvek ću pomoći nekom ko ne može da se snađe na forumu. Treba možda neki put obratiti pažnju kada neki novajlija u pogrešan podforum otvori temu.

Eh ja koliko sam ovde? Više od godinu dana i još uvek neznam neke teme gde u koji podforum da stavim. Koliko sam samo tema počeo rečenicom tipa:"Ne znam da li sam pogodio pravi podforum, ako nisam neka administracija prebaci temu". Nije to nikakav problem.

Jedino bi problem, možda bio ako bi neki novajlija koji je došao da se upozna postavio temu u ovaj deo foruma koji svi muogu da vide.

Подели на овим сајтовима

E evo jedan savet za sve one koji su došli da se upoznaju, kada odete na svoj profil možete da vidite (sa desne strane) poslednjih par ljudi (mislim 5-6) koji su vam pregledali profil, pa ono tako možete da vidi ko se zanima za vas i tako...

Подели на овим сајтовима

И ја сам овде нов , али имам доста форумашког стажа на другим форумима па ми није тешко , напротив веома пријатно се осећам овде.  :osmeh:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...