Bashful Anna Написано Фебруар 24, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2015 Nostalgiju uskomeša sunčano jutro, vremešni ljudi, užurbana poslepodneva, miris založenog ogreva, "ta" muzika, brižnost starijih nad mlađima, brižnost mlađih nad starijima aliluja, billy2014 and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Ух, носталгија, за планином на селу код деде и баке и божанственом природом, јединственом у Србији.Носталгија за бакином цицваром и засмоченим качамаком, па за питом од кора које је бака сама месила, па за мирисом сечених дрва и мирисом смоле коју пустају четинари када су врућине.Па носталгија за специфичним мирисима које само неки далеки крајеви имају, па кад се сетиш ето полетиш и пренесеш се мислима тамо. Па носталгија за планинским цвећем које наравно ни у сну не можеш видети у цвећарама. Па носталгија за...па носталгиј за..................... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Moj zivot ( Televisa Presenta ) ... veoma podseca na spansku seriju . Mislim da nisam nostalgicna . Sve sto sam tada volela , volim i sada . Nedostaje mi jedino ta sloboda koju deca imaju kod odraslih ljudi . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
geronymo Написано Август 14, 2016 Пријави Подели Написано Август 14, 2016 Za domom, za mladošću, za prodjenim vremenom, ma za svime čega se god sjetih. Sanja Т. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Август 15, 2016 Пријави Подели Написано Август 15, 2016 Trenutno za sobom, onakvom kakvu znam, postujem i volim АлександраВ, Sanja Т. and geronymo је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука