Oglo Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Примамљивија из неких практичних разлога. Fino legne na ruku? "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
НиколајСвесрпски Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Fino legne na ruku? хахахахахахаха...наравно да не...Мука ми сад да објашњавам...Морао бих почет од Кулина Бана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Оно, фино звечи А и жену можеш, као случајно да закачиш (када те нервира) Mironosica and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Me n bi trebao jedan ikonostas... Gordana . and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Да ли је могуће да се свештеничка кадионица користи у употреби код куће? Ево, мислим да ти ово може бити од помоћи. https://www.pouke.org/verujem/index.php?topic=11739.0 Милан Ракић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука