Гости Guest - . . .- Написано Новембар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Suncan dan, Vecana, Arsenija and 23 осталих је реаговао/ла на ово 26 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 facenew22222222 facenew22222222 facenew22222222 Gordana . је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Слава Богу. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Дирљиво писмо над коме треба се озбиљно да се замислимо. Ја се залажем за апсолутну равноправност жена и мушкараца . Жена је главни стуб породице . Жене се најчешће више брину о деци и кући у односу на мушкарце . Amour and Suncan dan је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Дирљиво писмо над коме треба се озбиљно да се замислимо. Ја се залажем за апсолутну равноправност жена и мушкараца . Жена је главни стуб породице . Жене се најчешће више брину о деци и кући у односу на мушкарце . Шта се подразумјева под апсолутном равноправношћу? Рецимо за мене сасвим довољно да неко каже "Мајка". Ни једна једина описна ријеч више не треба да стоји уз њу. To je светиња која говори, сама за себе, све што је потребно и много, много више од тога - оно што се не може ријечима исказати. Ali, шта је то апсолутна равноправност и да ли је она потребна или негдје треба да постоји нека врста, ајд` д тако кажем, подјеле/разлике? Не мислим само на мушко/женске послове, да се зна ко шта ради у кући и неке тако уске оквире, него уопштено причам. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Рецимо за мене сасвим довољно да неко каже "Мајка". i za mene Majka = Žena Volim_Sina_Bozjeg and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @, Ја се уопште не залажем за потпуну равноправност жене и мушкарца...ја 5% ствари са овог списка из писма не бих могао да испуним.... Mironosica and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Glupost. Kakva ravnopravnost, kad autor pisma lepo kaže- potrebna joj je pomoć muškarca? Opet zavisi od muškarca. On određuje da li će, ili neće da povrati to svoje izgubljeno ,,dostojanstvo''. Opet je zavisna od nekoga. O kakvoj vi ravnopravnsti onda pričate? I šta, ona je stvorena za nešto, ima svoj zadatak prema muškarcima? Malo morgen, nemam ja nikakav zadatak ni prema kome! To nije ravnopravnost. Ovo je apsulutna patetika. Sherlock H. and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @, Ја се уопште не залажем за потпуну равноправност жене и мушкарца...ја 5% ствари са овог списка из писма не бих могао да испуним.... Ђуро , свака ти част на искрености. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 @@Margareta, ti si patetična baš sad i ovde :D Oglo and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Patetična ja ili ne, ovo pismo me je ušilo za sto gradi, što bi rekli. Apsulutno odbijam da se priključim kategoriji žena koje bi se solidarisale sa gorenapisanim. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 "љубав према својој отаџбини" facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Patetična ja ili ne, ovo pismo me je ušilo za sto gradi, što bi rekli. Apsulutno odbijam da se priključim kategoriji žena koje bi se solidarisale sa gorenapisanim. čujemo se za 15 godina Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 čujemo se za 15 godina Ako za 15 godina primetiš da sam dozvolila, prihvatila i podržala ovakvu vrstu mizoginije, evo ovde ti dajem dozvolu da me ovešaš za najbliže drvo, ne zaslužujem da hodam Zemljom! Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 "Бог ме је створио да бих људима подарила нежност разумевање чистоту лепоту и љубав..." Ја овакву жену нисам видео ни на филму,а у животу углавном налетим на супротно,тј кажеш љубав а мисли на секс... -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука