Jump to content

Мислите ли да је врста музике која се слуша у кући важна за скаладан брак?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Хе, чудо нисам ту тему покренуо пре, али рекох да и сада није касно...

Лично мислим да јесте, мада није пресудно.

На пример, ја сам као млад (еј, и сад сам млад!) слушао доста чврсту музику. И сада често јесте тако.

Опет, моја Драгана слуша неке бозе типа Мерлин, Парни ваљак, Руж... у последње време и неке Турке, Индијце, шта ли су...

Ја то некако у почетку нисам волео, мада и сад нешто претерано не волим, али сам прихватио и често заједно слушамо музику.

Оне моје чупавце ипак волим да слушам сам :)

У аслушању духовне музикуе се 100% налазимо. То волимо заједно, мада ја више византију а она оне монахиње-бакице из Ћелија :) Али добро је и то...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 102
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Није битно..

моја супруга и ја...се никада нисмо , нити ће мо се икада слагати око музике.

Једва смо изабрали музику за вјенчање...

ја слушам кантри, блуграс и рок, некада све заједно, судерн рок и блуграс кантри рок...

:)

а моја жена...страх ме и поновити....

ај си дед пипл :unbelieveble: :unbelieveble: :unbelieveble: :unbelieveble:

п.с

а брак нам је складан...а некада се чак и посвађамо...

molimoli

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Одлична тема оче,бар за нас који смо велики аудиофили и  пасионирани љубитељи музике. :good2:

Слажем се да није пресудно,али кад би се на подфоруму  познанство-брак,појавила нека рокерка, не бих се ни тренутка либио да успоставим контакт. ;)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@@Raymond Red Reddington,

Око музике се посвађате? :)))  

Ма јок, Бог нам дао слушалице.

Обично...око глупости...

опра може да снима емисије...

• Волим 1

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Ма јок, Бог нам дао слушалице

ја на пример увек волим увече да слушам радио емисије The Books of Knjige а моја жена их не подноси... зато ја ставим слушалице и колај-работа!

Подели на овим сајтовима

врста музике доста повлачи са собом и врсту животних ставова, тако нам је некако наметнуто можда, шта знам.

А онда пробала са особом која воли исте песме као ја и опет ћорак. Лепо мени отац рекао кад сам му саопштила да се удајем:" Брзо ће те вратити..."

Подели на овим сајтовима

тако и ја...само сам се зезнуо...за гитару...електрику сам продао...остала само акустара...

па свирање се деси само када оде са децом код пунице..тј..своје мајке...

0504_music

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

А баш слушам некидан попа на радио Беседа како говори да у православном браку супружници све раде заједно. Нема два телевизора, слушалице, ово, оно :)

Подели на овим сајтовима

врста музике доста повлачи са собом и врсту животних ставова, тако нам је некако наметнуто можда, шта знам.

тешко..ја још нисам постао јужњачки реднек...

али јесам српски демократа...

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Raymond Red Reddington,

пређи на дромбуље...

Ма не знам... мени више није битно шта слуша, јесте ми било као у почетку. Сад углавном кажем: Опет слушаш те твоје Турке- а она одговори "Нису Турци, но Индијци"...

Мој коментар је углавном: Мени је све то исто... бзвз...

-ајде тамо, шта ти знаш...

и ја одем тамо... 

Подели на овим сајтовима

А баш слушам некидан попа на радио Беседа како говори да у православном браку супружници све раде заједно. Нема два телевизора, слушалице, ово, оно :)

Јел то неки монах?

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

аха...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...