Jump to content

Мислите ли да је врста музике која се слуша у кући важна за скаладан брак?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Одговори 102
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne verujem da je presudna,mada sam sigurna da u mom slučaju do braka ne bi ni došlo da moja jača polovina sluša određene vrste žalopojki i ispiranje mozgova. Opet, to nema veze sa muzikom kao muzikom konkretno, nego sa nečim što sam pročitala odavno i u potpunosti se slažem sa time: ,,Ne kažem da muzika koju slušaš zavisi od inteligencije, ali zavisi!'' Tako da, s obzirom da je ljudima za slušanje određenih stvari potrebna inteligencija kišne gliste, tu ne da ne bi bilo slobode, nego ne bi bilo ni kontakta.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Добро је и кад слушате делимично различиту музику, па онда размените склоности и тако обогатите једно друго.

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

Nekom nije presudna, nekom jeste. Meni jeste važno da postoji sličnost u izboru muzike... jer nikome se ne može braniti da sluša što voli, a ja ne bih mogla da slušam npr. turbo-folk. 

Подели на овим сајтовима

turbo-folk

Па добро, то се не рачуна јер ионако није музика... :D

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Mislim da to nije presudno, ali verujem da ume da nervira kada slušate baš baš totalne krajnosti od muzike... :)))

• Волим 1

Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...