Mini Mi Написано Јул 13, 2014 Пријави Подели Написано Јул 13, 2014 ја на пример увек волим увече да слушам радио емисије The Books of Knjige а моја жена их не подноси... зато ја ставим слушалице и колај-работа! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Мислим да данас свако има своје слушалице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Прво се крене од слушалицаа.. па се онда пређе на раздвојене кревете... и на крају... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Ne verujem da je presudna,mada sam sigurna da u mom slučaju do braka ne bi ni došlo da moja jača polovina sluša određene vrste žalopojki i ispiranje mozgova. Opet, to nema veze sa muzikom kao muzikom konkretno, nego sa nečim što sam pročitala odavno i u potpunosti se slažem sa time: ,,Ne kažem da muzika koju slušaš zavisi od inteligencije, ali zavisi!'' Tako da, s obzirom da je ljudima za slušanje određenih stvari potrebna inteligencija kišne gliste, tu ne da ne bi bilo slobode, nego ne bi bilo ni kontakta. Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 14, 2014 Пријави Подели Написано Јул 14, 2014 Добро је и кад слушате делимично различиту музику, па онда размените склоности и тако обогатите једно друго. Саша од Москве and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 Nekom nije presudna, nekom jeste. Meni jeste važno da postoji sličnost u izboru muzike... jer nikome se ne može braniti da sluša što voli, a ja ne bih mogla da slušam npr. turbo-folk. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 turbo-folk Па добро, то се не рачуна јер ионако није музика... Vesna Milovic and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Јануар 13, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2015 Па добро, то се не рачуна јер ионако није музика... U pravu si Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
владан сима Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Па зар се неко воли или не воли због музике? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Mislim da to nije presudno, ali verujem da ume da nervira kada slušate baš baš totalne krajnosti od muzike... Šarl је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Mislim da mi nece biti bitno, ali bi bilo sitnih raspravica oko muzike. Ne volim preglasnu muziku, a takvu cesto pustaju kad dodjem kod nekog, odmah mu kazem: ''Smanji sve sto nije rok'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hoffman Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Sjajna tema. Mislim da moze biti dosta vazna jer muzika prenosi odredjene vibracije i utice na odredjene akcije. Tacnije moze navesti na neke odredjene grehove, bluda na primer. As far as the East is from the West, I remember your sin no more. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
horatio Написано Јун 20, 2015 Пријави Подели Написано Јун 20, 2015 Није лоша тема Ево, признајем - када ме жена много пегла, скинем слушалице и пустим гусле довољно гласно да и она ужива Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука