Tumaralo. Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Pivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lzeWFfuPVu4&feature=share&list=PL71B4676B68C72989 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 I dobro i zlo su promenljive stvari i zavise od ugla gledanja, što je za nekoga dobro za drugog može da bude zlo. Tako da neke tačne i precizne uopštene definicije nema, tj. sve zavisi od slučaja do slučaja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2013 Dobro je sve sto je u skladu sa bozijom voljom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Бог је добар јер нас трпи овакве грешне. Mарија Миленковић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mарија Миленковић Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Добро је кад имам некога са ким могу и да причам и да ћутим и да нам буде супер у оба случаја. Добро је када мене неко инспирише на добра дела и када ја то исто чиним некоме. Добра је безусловна љубав- она све покреће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука