коЖељ њацИ Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=S7u1HbGNMn0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Brooklyn: Anti-Semitic Attacks Continue in 'Game' to Hurt JewsBrooklyn rabbi cites rise in similar anti-Semitic attacks as a 'game' by local gangs to 'knock out the Jew'. Police: 8 attacks since Sept. AAFont SizeBy Tova DvorinFirst Publish: 11/16/2013, 7:53 PM Jews in Brooklyn Flash 90 Anti-semitic violence has been rising in Brooklyn, NY since the middle of September, a Brooklyn rabbi reported to CBS News. The culprit: a systemic "game", by local gangs, to "knock out" Jews. Brooklyn police say that over 8 attacks against local Jews have been reported within the past 2.5 months. Many of them appear to be similar to the September 29th attack of Tzvika Tzuker: a barrage of punches to the face and torso. One man, who wished to remain anonymous, reported to CBS that his 12 year-old son was attacked the same way last Wednesday. It was “one, full strength with his fist, whacked him, punched him, on the side of the face, full force,” the man said. The child went to the ground as he heard the group of five to six teens yell out. They shouted a “hysterical, happy shout, ‘We got him,’” he said. A Hasidic man was also shot two weeks ago, in what police initially said was an attempted robbery. In that case, a man of hispanic background approached the victim and demanded money. The victim responded that he had none, as it was the Sabbath; the attacker shot him in the leg and fled the scene. Another video shows footage of a gang attack on a 19 year-old Jewish man. The man was carrying an expensive camera, but was not approached for the object or for money. Rabbi Yaacov Behrman stated to CBS News that he believed that the crime wave shows signs of a new game among local gangs, to "knock out the Jews." Enough incidents have been reported to prompt the NYPD Hate Crime division to open an ongoing investigation into the incidents. http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174070#.UolFXu-pe4E Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Читао сам пре пар дана о томе. Није уперено искључиво против јевреја већ је то нека игра која је узела маха код клинаца. Циљ је да удариш било кога на улици и да га тим ударцем онесвестиш... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 New Kids on the Block verum est in beer and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Бојим се да би ово могло да се прими код нас, и те новине не би требале свашта да преносе.. коЖељ њацИ , Пг, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Циљ је да удариш било кога на улици и да га тим ударцем онесвестиш... LoLoLoLoLo Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Бојим се да би ово могло да се прими код нас, и те новине не би требале свашта да преносе.. Имаш и код нас такве дебиле, не требају њима новине..болесници су болесници... што мене неко не покуша овако да удари... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Имаш и код нас такве дебиле, не требају њима новине..болесници су болесници... што мене неко не покуша овако да удари... Па видиш да кретени ударају кад човек/жена не очекује и звекне те свом силом у браду - и ћао. А још каже не ударају кад је неко у групи. Дакле, какав кукавичук и јад, ово је необјашњиво. И то из забаве... Mironosica and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Читао сам пре пар дана о томе. Није уперено искључиво против јевреја већ је то нека игра која је узела маха код клинаца. Циљ је да удариш било кога на улици и да га тим ударцем онесвестиш... Ma dečica se igraju malo...kad par njih popije metak jer su loše izabrali žrtvu, prestaće sa nestašlucima. zuti car је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Па видиш да кретени ударају кад човек/жена не очекује и звекне те свом силом у браду - и ћао. А још каже не ударају кад је неко у групи. Дакле, какав кукавичук и јад, ово је необјашњиво. И то из забаве... Имао си у Крушевцу, нешто слично, тако сам ја добио батине.. иду ретарди и виде тако једног лика или двојица и њих десет 15 заскоче.... то вече сам за мало добио флашу о главу... Кад смо пријављивали милицији после... рекли нам нисте први... већ месецима та иста група иде тако и бије... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Имао си у Крушевцу, нешто слично, тако сам ја добио батине.. иду ретарди и виде тако једног лика или двојица и њих десет 15 заскоче.... то вече сам за мало добио флашу о главу... Кад смо пријављивали милицији после... рекли нам нисте први... већ месецима та иста група иде тако и бије... A nekad bi takva grupa bila privedena i posle dva tri sata u stanici ne bi vise nikad nikoga zaskocila . DYNABLASTER and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 A nekad bi takva grupa bila privedena i posle dva tri sata u stanici ne bi vise nikad nikoga zaskocila . Ликови су седели на пријавама. Већина су били кучићи ових нових ганстера после јотке, па су углавном били полицијски сарадници. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Toga se ima i u Beču, a najviše među migrantskim grupama, prvenstveno Turci, Kurdi itd. To je geto-kultura koja se oseća provocirana na sve što izgleda bolje od njih. Ne moraš ništa da radiš, samo tvoje prisustvo je signal da krenu na tebe. Kad, dakle, vidiš takvu grupu, obavezno menjaj stranu ulicu ili kreni natrag (a kamoli da imaš devojku ili (mladu) ženu uz tebe!), jer u najboljem će samo da ti se rugaju i da te provociraju. Ili si strvina i odmah ih razvališ.. Ali kako su fini kad su sami, van grupe, pomisliš da su drugi ljudi! Klasican muslimanski mentalitet , kad su sami , na leba da ih mazes , kad su u grupi a ti sam , zveri kakve se zamisliti ne mogu . kordun and Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Klasican muslimanski mentalitet , kad su sami , na leba da ih mazes , kad su u grupi a ti sam , zveri kakve se zamisliti ne mogu . Ma jel te, a sta su ovi radovci i skin hedi, sto isto tako zasakcu rome i druge ljude drugacije koze od bijele? Jesu i oni muslimani? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Klasican muslimanski mentalitet , kad su sami , na leba da ih mazes , kad su u grupi a ti sam , zveri kakve se zamisliti ne mogu . Жива истина. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука