Тања1 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 То је оно кад они кажу: Нема ревизије историје! Господине Самарџићу, ови су баш банчили Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 И онда те чуди што су, 50 година касније, насели на Језду и Дафину... Плиткост. Југославија је најразорнија српска рана и заблуда (поготово она Брозова), метастаза од чијих зуба још увек не можемо да се опоравимо. Комунистичка власт је најгора пошаст, гора и од Турака, која нас је задесила (доста смо томе сами криви, наравно; ипак смо ми Срби народ на којем се комуњарство најбоље примило). То је права куга српске душе. Чемер и смрад каквог ови простори нису гледали. sa tim se slazem, ali treba naglasati da su Srbi iskljucivo krivi za stvaranje Jugoslavije, hrvati nikad nisu hteli sa nama, jos dvadesetih i tridesetih godina znaci pre Drugog svetskog rata hteli su napolje, a mi im nismo dali... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 sa tim se slazem, ali treba naglasati da su Srbi iskljucivo krivi za stvaranje Jugoslavije, hrvati nikad nisu hteli sa nama, jos dvadesetih i tridesetih godina znaci pre Drugog svetskog rata hteli su napolje, a mi im nismo dali... prvo treba ti jasno nesto biti srbi su dali dve države u kraljevinu jugoslaviju,kraljevinu srbiju sa jedne strane i kraljevinu SHS sa druge strane,kako ćeš dopustiti da hrvati izađu iz jugoslavije sa cijelom bivšom kraljevinom SHS pa to nije njihovo,šta ćeš sa time ? ne žive srbi samo na teritoriji srbije,ima i van nje srpske zemlje/otadžbine... Караконџула, feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 prvo treba ti jasno nesto biti srbi su dali dve države u kraljevinu jugoslaviju,kraljevinu srbiju sa jedne strane i kraljevinu SHS sa druge strane,kako ćeš dopustiti da hrvati izađu iz jugoslavije sa cijelom bivšom kraljevinom SHS pa to nije njihovo,šta ćeš sa time ? ne žive srbi samo na teritoriji srbije,ima i van nje srpske zemlje/otadžbine... pa nama nase, njhovo njima... al nista od toga..onda imamo Jasenovac...a, posle toga..hrvati su opet hteli da izadje iz SFRJ..nazivali Tita izdajnikom, da sve pare od Hrvatskog primorja idu Beogradu..posle smo dobili Oluju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душан Силни Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 pa nama nase, njhovo njima... Шта је њихово? Ко им га је ослободио? Рођен намргођен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 ko je oslobodio srbiju..crvena armija...ko je oslobodio francusku, amerikanci..pa sta...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Ако си прочитао шта је писао Милослав а могао си да си хтео видео би да је то "пијанчење" било уствари дрогирање од стране фолксдојчера. Видео сам шта је написао и не желим то да оповргавам јер је дотични Милослав сигурно упућенији од мене у детаље 2. св. рата и четничког покрета. Моја реплика је била не на њега већ на коментаре да је та слика и сцена коју наводи Р. Бајић комунистичка. Можда је само типска као што сам је ја горе протумачио. Као што рекох, ми имамо манир да је наша истина апсолутна и да било чије виђење ствари јесте погрешно. И одмах дрвље и камење. Т нам је национална карактеристика. На послетку, све да је и његово виђење (Р. Бајића) тотално погрешно и далеко од историјских догађаја и њихове стварности, то треба навести. Али аргументима. Као нпр. Милослав. А не, он је комуњара. Или шта год. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 И онда те чуди што су, 50 година касније, насели на Језду и Дафину... Плиткост. Југославија је најразорнија српска рана и заблуда (поготово она Брозова), метастаза од чијих зуба још увек не можемо да се опоравимо. Комунистичка власт је најгора пошаст, гора и од Турака, која нас је задесила (доста смо томе сами криви, наравно; ипак смо ми Срби народ на којем се комуњарство најбоље примило). То је права куга српске душе. Чемер и смрад каквог ови простори нису гледали. Upozoravao je sveti +Nikolaj Velimirović srbe sasvim dovoljno pre nego što se to desilo. A danas kad zoveš sve srbe istoj Čaši ti ne poznaješ različitost, toleranciju i etiketiran si kao fašista. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душан Силни Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 ko je oslobodio srbiju..crvena armija...ko je oslobodio francusku, amerikanci..pa sta...? Но-но, не ради се о томе. Јесу ли Хрвати као народ узели учешћа у ослобађању своје земље? Као што знате, и Французи и ми смо како-тако учествовали у ослобођењу. Рођен намргођен! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Ја чекам ово: http://www.youtube.com/watch?v=G9BjzsaEI4A Аааа ово ће бии добро Тања1 је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Прича о поручнику Тодоровићу, јунаку из битке за Сипски канал 6. априла 1941: http://postimg.org/image/91yuv2hmz/ Е, да је његов лик био у овој серији, могли бисмо нешто да причамо... Ааа...то је превише патриотизма за модерну Србију.... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 pa nama nase, njhovo njima... al nista od toga..onda imamo Jasenovac...a, posle toga..hrvati su opet hteli da izadje iz SFRJ..nazivali Tita izdajnikom, da sve pare od Hrvatskog primorja idu Beogradu..posle smo dobili Oluju... prvo su komunisti u Jajcu na zasjedanju avnoja Srbe iz Krajine ukljucili u sastav Hrvatske federativne jedinice,nije im palo na pamet da Srbima daju posebnu federalnu jedinicu,čak ni autonomiju,jer to bi bilo brate velikosrpski,suprotno od bratstva i jedinstva jej de ? Pa su ti isti komunisti od Vojvodine odcjepili Baranju 1946 godine i iz čistog mira je pripojili Hrvatskoj,od tuda narod u baranji i danas govori ekavicom,Beli Manastir ostao bel nije pobijelio,ali zato Vojvodina osta bez Baranje... tek onda dolazi do ovog hrvatskog proljeća i Savke Dapčević,nemoj brate da preskačeš zlodjela naše braće-fukare sa zapada.... To su udružena ustaško-komunistička zlodjela nad srpskim narodom! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Vladika Nikolaj je dosta kritički pisao o duhovnosti Srba tog vremena, to dosta jasno objašnjava i definiše stanje Владика Николај је доста позитивно писао истовремено о Србима и Српској духовноћу... „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Владика Николај је доста позитивно писао истовремено о Србима и Српској духовноћу... Upravo i kad ih je kritikovao jer je znao da će se kritika i pouka primiti. Raymond Red Reddington је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 И онда те чуди што су, 50 година касније, насели на Језду и Дафину... Плиткост. Југославија је најразорнија српска рана и заблуда (поготово она Брозова), метастаза од чијих зуба још увек не можемо да се опоравимо. Комунистичка власт је најгора пошаст, гора и од Турака, која нас је задесила (доста смо томе сами криви, наравно; ипак смо ми Срби народ на којем се комуњарство најбоље примило). То је права куга српске душе. Чемер и смрад каквог ови простори нису гледали. „Југославија је значила пркос Христу, пркос Светом Сави, пркос Српству, пркос српској народној прошлости, пркос народној мудрости, и народном поштењу, пркос свакој народној светињи - пркос и само пркос. Због тога смо имали државу без Христовог благослова, слободу без радости, рат без борбе, пропаст без славе, страдање без примера.“ - Св. Николај Велимировић Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука