Manolis Написано Новембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Где су Јапанцима четници ? туј су Pontifex Emeritus, Драган Јашић, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 Ниси тако рекао,већ си их назвао криминалцима. Као друго,па шта ако су илегална,и Црква је у прва три века била илегална... И немој ту сад да ми патетишеш,врло пажљиво сам пратио твоја и жељкова писања на овој теми, ви сте овде ране нашег народа врло прецизно поделили и издвојили!!! У преводу: Ви сте овде од раније познати полицији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 10, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 10, 2013 туј су Чек мало ево га један црвени видо сам петокраку! Ово су неки с почетка рата кад се још нису делили вако ко што нас Зосима дели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Стварни си ограничен. Реч је о томе да ти причаш језиком црвених и џаба ти сад све то вађење, црвен си у души. Е ,ајд мало се уздржите о тим ограничењима и усмеравањима мог мозга... Мада не знам,где се и зашто то вадим, но свеједно, морате прихватити чињеницу,чудо,шта год да су "црвени" верни Цркви,кад могу и јапанци,можемо и ми црвени... :bleh: Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Ниси тако рекао,већ си их назвао криминалцима. Као друго,па шта ако су илегална,и Црква је у прва три века била илегална... И немој ту сад да ми патетишеш,врло пажљиво сам пратио твоја и жељкова писања на овој теми, ви сте овде ране нашег народа врло прецизно поделили и издвојили!!! Брате баш си нашао аналогију Црква и Партизани...мислим свака ти... и проче. sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Чек мало ево га један црвени видо сам петокраку! JНА :Р Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Е ,ајд мало се уздржите о тим ограничењима и усмеравањима мог мозга... Мада не знам,где се и зашто то вадим, но свеједно, морате прихватити чињеницу,чудо,шта год да су "црвени" верни Цркви,кад могу и јапанци,можемо и ми црвени... :bleh: Зато нам је данас у Цркви толико фракционашења, типична бољка црвеног менталитета... Walter, Pontifex Emeritus, kordun and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Чек мало ево га један црвени видо сам петокраку! Ово су неки с почетка рата кад се још нису делили вако ко што нас Зосима дели. Стварно тестираш моје стрпљење, дај се мало контролирати,да ме не би бановали заувек са овог форума... Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Има ли Бате Живојиновића ? Његов ДУХ, лебди над поприштем (серије) и трепти ко да небо гори ... Crveni Baron, Баба and Драган Јашић је реаговао/ла на ово 3 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Ni mom dedi Radonji se ne zna grob. 43. Je poginuo u cetnicima negde u Crnoj Gori.. Pa? Znas li koliko ih ima kojima se ne zna grob? од оних из моје шире фамилије - петорици. од њих двојици калуђера, који су (замисли!) узели пушке и отишли у четнике. осталој тројици знамо гроб. међутим, они нису исто што и Дража. Дража није само командант, Дража је симбол. занимљиво да су Руси смогли снаге да своје белогардејце достојно сахране, и тиме измире црвену и белу Русију, али ови у Србији још воде стари рат- као последњи бољшевички бастион у Европи. Pa da li sada i mi trebamo da nastavljamo taj rat ili da ga prekinemo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Зато нам је данас у Цркви толико фракционашења, типична бољка црвеног менталитета... Ово је заиста вредно подвлачења ... Баба је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Sviđa mi se radnja i smisao. Napokon od strane države se vrši antikomunistička propaganda, to me jako veseli. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 kad smo kod serije Radoša Bajića,evo nešto da podstakne pomirenje među Srbima po svim ideologijama i ostalim sektama.... Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Леба вам има ли овде Србаља из четничких породица? Та нисте ваља сви партизани? Ima,naravno. Mada kod mene je bila klasika,stariji brat otišao u JVuO a mlađeg pokupili partizani na kraju 43će. Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Ima,naravno. Mada kod mene je bila klasika,stariji brat otišao u JVuO a mlađeg pokupili partizani na kraju 43će. Чек мало твоја браћа? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука