Jump to content

Равна Гора -дебата о серији на РТС-у

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 648
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Misirac je za ovog Bajićevog .. malo dete ...

Ја рецимо мислим да је Танасије Узуновић ( Јапан ) баш поставио висок стандард у том жанру.

Timotijevic_zvani_Japan140.jpg

Скоро ненадмашан у ондашњој еСеФеРеЈот. Оно, јесте да су се после "Отписаних" уредно морале чистити чауре испред малог екрана вашег и нашег тв пријемника, ал' су мајор Гашпар & Мисирац спрам ове Мрмкове пропаганде некако ипак остали веверице.

Подели на овим сајтовима

Ја рецимо мислим да је Танасије Узуновић ( Јапан ) баш поставио висок стандард у том жанру.

Скоро ненадмашан у ондашњој еСеФеРеЈот. Оно, јесте да су се после "Отписаних" уредно морале чистити чауре испред малог екрана вашег и нашег тв пријемника, ал' су мајор Гашпар & Мисирац спрам ове Мрмкове пропаганде некако ипак остали веверице.

Баpaво Зубезелени , нема шта .. Види с еда владаш материјом... :)  И ја сам тог мишљења .. Заиста стандард космичких размера .. Али ипак и у њему Узуновићевом лику има доста достојанства .. док је ''Мисирац'' (Курузовићев беше?) лишен сваког достојанства ..као и овај Бајићев...оно сировине манијакалне, знојаве .. смрде са екрана .. ма ''дно'' је високи и недостижни ниво за њих ..   

tanasije_uzunovic_060211.jpg

Док Јапан -ац, опет има неки ''стил'' и достојанство .. дал што је ћутљив, шта ли. .

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

šta poredite otpisane sa ovom serijom,otpisani nemaju nikakve okvire u realnosti,već su totalna fikcija, tokom čitavog rata u beogradu je ubijen samo jedan njemački vojnik,dok se bajić uhvatio široke i za film teške zadaće,da cijeli jedan rat strpa u seriju i da to bude što autentičnije,druga stvar je što je sam sebi dao nemoguć zadatak

Подели на овим сајтовима

На ртс-у ништа нова. Осим Равне Горе, ту су и стари "хитови", Сутјеска, Партизанска ескадрила, Валтер брани Сарајево... Ово је лудило, какав дочек нове (старе) године. Ваљда ће ускоро почети и "Бољи живот", није га дуго било.

Подели на овим сајтовима

Ех, па како и не би...

Отписани Тихи принт. :)

Xax ... Ja им'о ''Прла'' на мајици..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Evo tek sad sam poceo da gledam i stigao sam do pete epizode...

Neverovatno koliko je zaista razvucena serija... za dramsku radnju potpuno bespotrebno, al zato za Sekulin dzep prava stvar ;)

Prst mi je non stop na strelici desno na tastaturi. Samo preskacem po 5 sekundi dok ne naidje nesto vredno gledanja.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

"Ко је ово?"

"То је он"

"где је сада он?"

"И он је дошао"

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Мало сам се нашалио у претходном посту на рачун ритма и темпа серије.

Бјелогрлић је талентован глумац, и мислим да није на прву лопту одиграо свој лик.

Само мала запажања :)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Утисци из можда најгоре епизоде до сада илити међу најгорим.

• Лека прича Француски, састанак "Валтера" са црвеном багром на плажи аххаха
  • Сељаци опет ретардирани
  • Палош и Станковић замало се не побише док је између комуњара све бајно и сјајно. Дража раздваја и мири као два детета ахахаххаа
  • Палош долази у село а Светоликова породица их гледа као духове, као да су усташе дошле. Са намером је ово направио наш лепи Бајке сценариста, историчар, итд.
  • Жена се престравила као да је Павелића видела. 
  • Војска коље овце хахахаххаха земљо отвори се...
  • Али ево и позитивног момента, долазе учитељ и Жарко хахахаахаха као говоре да је Краљ издао и да им не требају књиге да би знали ко је издајник.
  • Мала Таралићка исто са подозрењем гледа у Палошевића. Хоће да иде уместо стрица са војском као да иду на стрељање.
  • Поврх свега Палошевић говори Светолику план где иду хахахахахахахаа

Шта рећи??? Ништа него угасити светло...а не, Бајке добио и признање јбт "Povelja za doprinos slobodi stvaralaštva u tumačenju novije srpske istorije, jednoglasno je odlučilo Predsedništvo Udruženja dramskih pisaca Srbije. Bajić je otvorio pitanja o najosetljivijem periodu srpske istorije, navodi se u saopštenju. ". Земља Србија..Јад, чемер и туга!

CICA20DRAZA1.gif

Подели на овим сајтовима

Војска коље овце хахахаххаха земљо отвори се...

Glupost nego sta, opste je poznata istorijska cinjenica da su to sve odreda bili vegani.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...