Piksi94 Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 nego ono što nam se servira na siniji, uz tulumbe i baklave E ako se budu servirale tulumbe i baklava,zovi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Misirac je za ovog Bajićevog .. malo dete ... Ја рецимо мислим да је Танасије Узуновић ( Јапан ) баш поставио висок стандард у том жанру. Скоро ненадмашан у ондашњој еСеФеРеЈот. Оно, јесте да су се после "Отписаних" уредно морале чистити чауре испред малог екрана вашег и нашег тв пријемника, ал' су мајор Гашпар & Мисирац спрам ове Мрмкове пропаганде некако ипак остали веверице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Ја рецимо мислим да је Танасије Узуновић ( Јапан ) баш поставио висок стандард у том жанру. Скоро ненадмашан у ондашњој еСеФеРеЈот. Оно, јесте да су се после "Отписаних" уредно морале чистити чауре испред малог екрана вашег и нашег тв пријемника, ал' су мајор Гашпар & Мисирац спрам ове Мрмкове пропаганде некако ипак остали веверице. Баpaво Зубезелени , нема шта .. Види с еда владаш материјом... И ја сам тог мишљења .. Заиста стандард космичких размера .. Али ипак и у њему Узуновићевом лику има доста достојанства .. док је ''Мисирац'' (Курузовићев беше?) лишен сваког достојанства ..као и овај Бајићев...оно сировине манијакалне, знојаве .. смрде са екрана .. ма ''дно'' је високи и недостижни ниво за њих .. Док Јапан -ац, опет има неки ''стил'' и достојанство .. дал што је ћутљив, шта ли. . зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 šta poredite otpisane sa ovom serijom,otpisani nemaju nikakve okvire u realnosti,već su totalna fikcija, tokom čitavog rata u beogradu je ubijen samo jedan njemački vojnik,dok se bajić uhvatio široke i za film teške zadaće,da cijeli jedan rat strpa u seriju i da to bude što autentičnije,druga stvar je što je sam sebi dao nemoguć zadatak Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 На ртс-у ништа нова. Осим Равне Горе, ту су и стари "хитови", Сутјеска, Партизанска ескадрила, Валтер брани Сарајево... Ово је лудило, какав дочек нове (старе) године. Ваљда ће ускоро почети и "Бољи живот", није га дуго било. feeble and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Баpaво Зубезелени , нема шта .. Види с еда владаш материјом... Ех, па како и не би... Стари илегалац... sHa_sarcasticlol Отписани Тихи принт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 Изгледа ће бити неке борбе у идућој епизоди. Ипак изгледа да четници нису били само планинари. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Ех, па како и не би... Отписани Тихи принт. Xax ... Ja им'о ''Прла'' на мајици.. зеленизуб је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Jel istina? http://www.youtube.com/watch?v=6fFjnLeA3QE samo mu nije jasno, na RTS-u subotom partizanski film, a nedeljom serija ravna gora!? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Evo tek sad sam poceo da gledam i stigao sam do pete epizode... Neverovatno koliko je zaista razvucena serija... za dramsku radnju potpuno bespotrebno, al zato za Sekulin dzep prava stvar Prst mi je non stop na strelici desno na tastaturi. Samo preskacem po 5 sekundi dok ne naidje nesto vredno gledanja. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 "Ко је ово?" "То је он" "где је сада он?" "И он је дошао" feeble је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Мало сам се нашалио у претходном посту на рачун ритма и темпа серије. Бјелогрлић је талентован глумац, и мислим да није на прву лопту одиграо свој лик. Само мала запажања "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шоне Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Утисци из можда најгоре епизоде до сада илити међу најгорим. Лека прича Француски, састанак "Валтера" са црвеном багром на плажи аххаха Сељаци опет ретардирани Палош и Станковић замало се не побише док је између комуњара све бајно и сјајно. Дража раздваја и мири као два детета ахахаххаа Палош долази у село а Светоликова породица их гледа као духове, као да су усташе дошле. Са намером је ово направио наш лепи Бајке сценариста, историчар, итд. Жена се престравила као да је Павелића видела. Војска коље овце хахахаххаха земљо отвори се... Али ево и позитивног момента, долазе учитељ и Жарко хахахаахаха као говоре да је Краљ издао и да им не требају књиге да би знали ко је издајник. Мала Таралићка исто са подозрењем гледа у Палошевића. Хоће да иде уместо стрица са војском као да иду на стрељање. Поврх свега Палошевић говори Светолику план где иду хахахахахахахаа Шта рећи??? Ништа него угасити светло...а не, Бајке добио и признање јбт "Povelja za doprinos slobodi stvaralaštva u tumačenju novije srpske istorije, jednoglasno je odlučilo Predsedništvo Udruženja dramskih pisaca Srbije. Bajić je otvorio pitanja o najosetljivijem periodu srpske istorije, navodi se u saopštenju. ". Земља Србија..Јад, чемер и туга! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Војска коље овце хахахаххаха земљо отвори се... Glupost nego sta, opste je poznata istorijska cinjenica da su to sve odreda bili vegani. Зосима, Јаков., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Шоне Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Glupost nego sta, opste je poznata istorijska cinjenica da su to sve odreda bili vegani. Ти ли си Бјелогрлићу??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука