Jump to content

Ко је Спасоје Влајић?

Оцени ову тему

vanja br

Препоручена порука

vanja br рече:

Medo hvala, na informacijama i podršci.

Nadam se da ?u uspeti, a Bog mi je u pomo?i.

Hvala i svim drugim

Nadam se da ?e svest, nekih ljudi, da se probudi, a ja ?u da se pomolim za izgubljene duše :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' />

???? ????? ?????? ? ?? ?????, ??? ?? ?? ?? ?? ?????? ?? ?????  :cmizdrenje:
Подели на овим сајтовима

• Одговори 32
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest свештеник Иван

Медо, знаш ли јш неке секте које делују уБеограду? Јеси ли имао додира са некима од њих?

Има ли организованих сатанистичких група?

Подели на овим сајтовима

????????? ???? рече:

????, ???? ?? ?? ???? ????? ???? ?????? ?????????? ???? ?? ???? ?????? ?? ?????? ?? ????

??? ?? ????????????? ????????????? ??????

???, ???? ?? ?? ????? ???? ????????? ?????, ?? ????? ???? ???? ?? ?? ?????.

??? ????? ???? ? ???????? ??? ?? ????????, ??? ? ''????????'' ???? ?? ????, ?? ????????? ?? ?????????, ???? ???????????? ???? ???????.

?????????? ???? ?????? ??????? ?????? ?????, ???? ???????? ?? ?? ?????? ?? ??????????? ?? ???? ??????????? ???????? ?????.

?? ??? ?????? ???? ? ??????? ????? ? ???????, ?? ?? ?? ????????? ????????????? ?????, ??? ??????, ?????? ? ?????.

???? ???????, ???? ???????, ???? ??????, ???? ??????, ???? ???????? ? ''???????'' ???.

?????????? ?????? ????, ??????? ??? ?? ??????????? ?????????? ?? ?????? ???? ???????? ??? ????????.

?? ?? ??????? ????????????? ???????? ???????? ? ???????, ???? ?? ?? ??? ????? ?? ????? ?????? ?????????, ???? ????? ??? ???????? ?????????? ?????? ??????????? ???????.

?? ???????? ? ???????????? ???????????? ????? ????, ???? ? ???? ???? ?? ? ???? ????, ???? ? ??? ????, ???? ????? ????? ???? ??????? ????, ????? ?? ???? ?????????? ?? ????? ?? ??? ???? ? ????.

????????? ????? ??? ???? ?? ??? ?????? ?? ?? ????????, ?? ????? ???????? ????? ????????? ???? ?? ??????? ?? ????, ?? ???????? ???? ?? ?? ??????????? ? ????? ?? ?? ?? ????????? ?? ?????? ??????.

????? ?? ?? ????? ???????? ?? ?????? ?????????? ?????? ?? ????? ??????????? ?????? ?? ????? ?? ???? ???? ??? ??????? ??????? ????????? ? ?? ????? ??????.

?????? ????? ?? ????, ??? ???? ?? ?????? ?????????, ??? ?? ???? ?? ??????? ?? ?? ????, ?????? ???????, ?? ???? ?????. ??????????? ?????? ????? ??????? ? ??? ????? ??? ???????, ????????? ?? ??????? ?? ?? ??? ???????? ? ?????????.

??? ??? ?? ??? ????? 15 ?????? ?????? ?? ???? ?? ????, ???? ??? ???????? ???? ??????, ? ???? ???? ??? ?? ?????? ?? ?????.

??????? ??? ?? ? ?????? ???????? ??????? ??? ????? ????? ??? ???????? - ?????, ???????, ?????????, ??????????? ...

??????, ?????? ? ?????? ?? ????????? ?????? ??????????? ???????? ?????? ??????????? ???? ???? ? ???????? ?? ? ''????? 69'', ????? ?? ??? ?? ? ??????? ??????.

???? ????, ???? ???? ???? ? ???? ?????? ???? ??????? ? ??????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Јел се сећате оних Јоги летача, што су се кандидовали за парламент?

Да, секте харају по Србији, а чуо сам из поузданих извора да у Русији има маса секти деструктивних орјентација. То би боље могао дибидусрус да нам каже или неко д браће Руса са форума.

Подели на овим сајтовима

Непријатељи Православља и Српства знају да могу над нашим народом да врше и духовни геноцид који је подмуклији и опаснији од војне агресије. У време бомбардовања се појачала кохезија народа због непријатељске агресије, док духовна агресија води разбијању народног јединства до његовог коначног нестанка што и јесте циљ наших непријатеља.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Из неког свог личног,посредног и непосредног, искуства бих поменуо најбитније,тј. најопасније:

-Јеховини сведоци: у мој крај су долазили доста често,али не долазе више јер их је један боксер закључао у свом стану и претукао. Иначе,још када сам био јако мали (10-11 год) они су ми закуцали на врата,када сам био сам у кући. Наравно,кравата,чисто одело,лепо ошишана коса...уз велики осмејак крећу са неким цитатом из Библије...ја сам се заледио,и само кратко рекао: "Извините,ми смо муслимани"

dada

-Сатанисти: нису организовани,али их има и превише. Комшија,који је радио око оних ствари везаних за монтирање модема и интернета,имао је једно јако непријатно искуство: ушао је у једну кућу у Калуђерици,која је била окречена у црно,а потом у собу у којој је на столу био мртвачки ковчег. Врхунац је био када је из њега устала девојка која је спавала. Излетео је напоље и исповраћао се,а власник куће је дотрчао до њега,да му се извине,јер су он и његова девојка "јако побожни".

8086.gif

-Адвентисти: не тако опасни,али те минорне,псеудохришћанске,јеретичке "израслине" су доста добро опремљене и имају свештенике који имају жваку. Суботара има на врачару,и скоро свако вече људи се окупљају,пију сокове,једу доста квалитетно пециво...класично навлачење.

-Источњачке религије: дакле,јога,трансдентална медитација,моћ интелигенције и сл. деривати будизма,хиндуизма и ђаинизма. Многи људи у жељи да буду креативни и алтернативни упливају у ове воде. Организације које се баве тиме им испирају мозак о медитацијама,исправној концентрацији и дисању,дијамантској мудрости и сл. ђавољим работама. Потом одржавају сеансе,семинаре на којима се заједно моле...на жалсост,моја тетка је имала један јако грозан неспоразум,и пошла је са пријатељицом на Авалу са циљем да је планински ваздух одмори,а тек касније је скопчала да је кренула са харе-харе путујућим циркусом,у који је та њена пријатељица слепо веровала. Тамо су ти испрани мозгови имали неког немачког инструктора,па су користили фискултурну салу неке основне школе где су певали песме Буди...

Наравно,Црна Ружа и сл. спадају у сатанисте,колико ми се чини. Опет,њихов циљ је сасвим јасан. Испраће вам мозак,и давати вам специјалан план шта да једете. Тако ћете се "чистити" пар месеци,и онда вам кажу да кренете у "хаџилук",пешака до неке забити. И када стигнете у храм,тј. неку колибицу,чекају вас људи са сетом ножева и када са ледом иза њих...органи који су очишћени од масноће и нездравих супстанција најтраженији су на црном тржишту...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

па добро, али се слично може и за нас рећи ...

треба да видиш како просечни некрштени коментарише крштење или монашење да ти буде јасно КОЛИКО се људи плаше ...

па онда ти препишу мало одређени начин исхране - пост, па сви причају о хаџилуку у Јерусалим и како су се осећали на гробу Господњем ...

нашег Бога иначе зову ''зомби бог'', зато што је ''мртав а жив'' ...

мислим све исто, само на две различите стране води, ако капираш шта хоћу да кажем ...

Подели на овим сајтовима

???? ??????  :) рече:

?????? ??? ????,

??????? ???...???????,??? ?? ?? ????,??? ?? ????? ?? ????...? ??? ?? ?? ???. 

8084.gif

?????,?????????? ???:

http://www.prosvetljenje.net

http://www.erulian.in.rs/

namrsten namrsten namrsten

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Ево шта сам усликао пре пар дана у центру града.

http://img34.imageshack.us/img34/5085/slika137j.jpg

Један Нишлија из Цркве је својевремено ишао улицом са јако црвеним маркером и на таквим плакатима писао ОПАСНА

СЕКТА!!! И ја понекад кад видим такав плакат на аутобуској станици допишем то исто.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...
  • 2 months later...

Draga braco i sestre, zanima me vase misljenje povodom ove teme "Energetsko kamenje i kristali" u smislu lecenja alternativnom medicinom? Neki vjerujuci ljudi su skloni koristenju ove metode za lecenje svojih zdravstvenih tegoba pod parolom "Bog je stvorio i biljke i kamenje..., pa zasto ih ne bi koristili."

Sta mislite o ovome i da li ste imali neka iskustva sa ovim ili ljudima koji su ih koristili? I kakve mogu biti posledice?

Durer

Подели на овим сајтовима

Цитат

Draga braco i sestre, zanima me vase misljenje povodom ove teme "Energetsko kamenje i kristali" u smislu lecenja alternativnom medicinom? Neki vjerujuci ljudi su skloni koristenju ove metode za lecenje svojih zdravstvenih tegoba pod parolom "Bog je stvorio i biljke i kamenje..., pa zasto ih ne bi koristili."

Sta mislite o ovome i da li ste imali neka iskustva sa ovim ili ljudima koji su ih koristili? I kakve mogu biti posledice?

Сами по себи, камен и кристал нису енергетични. Они могу бити добри проводници топлоте, могу због своје тврдоће да се користе као сечива, разноразно камење има своју употребу у декоративној сврси, неко камење је грађевински материјал итд...

Но што се тиче енергетичности, камење и кристали су онолико енергетски колико свако себи у глави то одреди. Надам се да разумеш шта сам хтео да кажем.  4chsmu1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Сами по себи, камен и кристал нису енергетични. Они могу бити добри проводници топлоте, могу због своје тврдоће да се користе као сечива, разноразно камење има своју употребу у декоративној сврси, неко камење је грађевински материјал итд...

Но што се тиче енергетичности, камење и кристали су онолико енергетски колико свако себи у глави то одреди. Надам се да разумеш шта сам хтео да кажем.  :drugarstvo:

Mislis na placebo efekat?

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Но што се тиче енергетичности, камење и кристали су онолико енергетски колико свако себи у глави то одреди. Надам се да разумеш шта сам хтео да кажем.  :drugarstvo:

Mislis na placebo efekat?

Наравно, на плацебо ефекат, ако то камење и кристали изазивају икакве промене у организму.

Камење и кристали као некакве "енергетске" супстанце које зраче неком непознатом енергијом, једноставно називам обманом, као што је астрологија и остале окултне песудонауке обмана и лаж испуњена преваром. Једино шта може да зрачи из камења и кристала је радијација која може да ти растури организам...ето па ко воли нек изволи.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Skinuo sam neku knjigu Vladimira Megre koju mi je poslao preko linka jedan drug. Zove se Anastasija. Ta knjiga sadrzi vise manjih knjiga. Ima dosta stvari o veri, nauci itd. Prva knjiga se zvala "Zvoneci kedri Rusije". E sad pocinje kako na brodu lik upoznaje jednog starijeg coveka koji je imao komadice tog "zvoneceg kedra". Kaze da iz tog kedra izbija neka energija koja leci. Taj starac ima 119 godina. Cuo sa da je po istinitom dogadjaju. Posle upoznaje Anastasiju koja zivi u sumi, kako sam ja shvatio, i govori mu nesto o Bogu, a evo deo iz knjige:

- Šta je to Bog, Anastasija? Postoji li On? Ukoliko postoji, zašto Ga niko

nije video?

- Bog je - međuplanetarni Razum, Intelekt. On se ne nalazi u

jedinstvenoj masi. Polovina Njegova je u nematerijalnom svetu Vaseljene. To

je kompleks svih energija. Druga polovina Njegova je česticama rasuta po

Zemlji, u svakom čoveku. Tamne sile nastoje da blokiraju ove čestice.

Odtad sam prestao da citam. Ima dosta kritike o pravoslavlju. Cak citira Bibliju o tim nekim energijama i slicno...

Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...