vanja br Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Da li neko zna nešto više o Spasoju Vlajić? Ja sam upoznata sa njegovim naučnim samozvanjem, znam da piše i izdaje knjige, kao i da je pronašao svetlosnu formulu i formulu sreće! Oko sebe okuplja ljude koje uči kako da usmeravaju energiju, leče i pomažu drugima, čak i preko telefonske linije. Jako je moćan, što se tiče uticaja i opčinjavanja ljudi. Uči ih kako da proračunavaju neke brojeve sreće i još gomile gluposti. Ubeđuje ih da su poput Nikole Tesle, i da su iznad Boga. Najavio je neko okupljanje 30. januara 2010. god na Kosmaju. Molim za još informacija, pošto je jedan član moje porodice njegov poklonik, a ja želim da mu Bog otvori oči. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 15, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 јаој људи Све док није отворио уста овај водитељ мислио сам, а и питао се откад он води "озбиљне емисије", да је Милан Калинић ?! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vanja br Написано Јануар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Hvala za snimak. Videla sam još neke i meni sve to izgleda totalno kvazi. Proverila sam i da li je ta njegova formula svetlosti registrovana kao intelektualna svojina, tj. naučno priznata ali nisam pronašla nikakve podatke. Bilo bi mi drago ako bi i drugi članovi davali komentare u vezi rada i delovanja ovog čoveka. PS. voditelj stvarno liči na Kalenića Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 ???? ???? ??? ?? ???? ??????? ???? ???? ??????? ?????? ???, ? ? ????? ?? ????? ?? ???? "??????? ???????", ?? ?? ????? ??????? ?! ??????, ???? ??? ?? ??????? :cheesy2: 0202_238 ??? ?? ???? ??????? ??????????. ????? ??????? 0102_laugh???? ??????? ?? ????????? ?????, ??? ????? ????. ??????? ?? ????? ???????? ?????? ?? ?? ????? ?? ????????? ???????? ?????. ????????, ??? ????? ???? ???? ??????? ? ???? ?????? ???? ????????????, ??? ?? ?? ???? ??? ?? ????? ? ????? ??? ???, ??? ?? ?? ??????? ????? ???? ? ????? ?? ?? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јануар 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Мало сам га слушао и управо користи класничне секташке методе сугестивног набацивања своје приче. Иначе, његове текстове објављује Треће око, чувени окултно- сатански часопис Ево погледајте како говори, као и сви остали секташи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 мед из уста му тече док говори..... комбинација Добрица Ерић + Дејвид Коперфилд...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 ја сам га упознао у једном тренутку свог живота, мало сам се више дружио са таквом екипом пре крштења. 0110_hahaha није онда био сасвим свој, опчињен ониме што пише, а тајна како добија та знања је да се моли тако што мантра мукло ''ом'' по буђењу и стимулише себи срчану ''чакру'' са три прста спојена ко православци, описујући осмицу илити симбол бесконачног ... јел треба да додам још неку тужну причу? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јануар 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 додај....може. свиђа мио се! 0110_hahaha :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 проблем је кад га питаш да отелотвори или употреби енергију, одакле долази, кад га спопаднеш са питањима ал да разлучујеш празнине, а не да гуташ слепо шта ти сервира. његов мешпајз религије, науке и тесле је задивљујућа до те величине да се неки научници смеју. а кад би га неко притисо да докаже нешто од својих тврдњи, мислим да би се расплакао, човек нема ни један патент признат, пошто морају да се покажу да раде ... и тако, туга, још узима паре за то, ал не директ, него ваља књиге ... изгледа безазлено, али лаковерне и неупућене обрће како оћеш. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vanja br Написано Јануар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Da, da. I ja imam takva saznanja. Prodaje i neku karticu na kojoj je Teslin mozak. Kao ona zrači i ne znam šta još,... Isto kao i ta njegova osmica. Strašno!!!!!!! Još je strašnije koliko ljudi veruje u njegove priče. I što on spaja sve te svoje lakrdije sa Bogom i pravoslavljem. On svoje "pristalice" redovno zove telefonom i obaveštava o svojim radovima, pored toga im i mnogo laska kako su oni na nekim nivoima i kako su oni iznad drugih ljudi. Te njegove pristalice su ustvari njegova vojska koja šiti njegovo učenje i primorava i ubeđuje sve oko sebe u istinitost tih gluposti. Ja pokušavam da jednu blisku osobu otrgnem od njega, ali svaki put kad ja postavim neki argument (npr. to da njegova svetlosna formula nije priznata ni registrovana) on ispriča neku priču (ovde je bilo da je priznata od ne znam koga, a da je kod nas u postupku, a ja pouzdano znam da je on odbijen i da nema ni status pronalazača, tj. naučnika) Zamislite glupost neko je izvadio i slikao Teslin mozak, ne razumem kako ljudi tako nasedaju. Znam i za neke mlade ljude, koji veruju njegovim rečima, kao i za neke intelektualce Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Сувише је секти активно у Београду да би ствар била смешна. Иначе,ваљда данашњи трендови то диктирају,али "ин" су ствари попут ћороскопа,астрологије и проучавања магије...некако,и металски,и онај модерни "тренд" иду на то да се млади заинтересују за "молитве старих Маја","Викку",и сличне баљезгарије. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Da, da. I ja imam takva saznanja. Prodaje i neku karticu na kojoj je Teslin mozak. Kao ona zra?i i ne znam šta još,... Isto kao i ta njegova osmica. Strašno!!!!!!! Još je strašnije koliko ljudi veruje u njegove pri?e. I što on spaja sve te svoje lakrdije sa Bogom i pravoslavljem. On svoje "pristalice" redovno zove telefonom i obaveštava o svojim radovima, pored toga im i mnogo laska kako su oni na nekim nivoima i kako su oni iznad drugih ljudi. Te njegove pristalice su ustvari njegova vojska koja šiti njegovo u?enje i primorava i ube?uje sve oko sebe u istinitost tih gluposti. Ja pokušavam da jednu blisku osobu otrgnem od njega, ali svaki put kad ja postavim neki argument (npr. to da njegova svetlosna formula nije priznata ni registrovana) on ispri?a neku pri?u (ovde je bilo da je priznata od ne znam koga, a da je kod nas u postupku, a ja pouzdano znam da je on odbijen i da nema ni status pronalaza?a, tj. nau?nika) Zamislite glupost neko je izvadio i slikao Teslin mozak, ne razumem kako ljudi tako nasedaju. Znam i za neke mlade ljude, koji veruju njegovim re?ima, kao i za neke intelektualce ??? ?? ???? ????? ?? ?? ?????? ????? ?????? ???????? :cheesy2:?? ?? ????? ????? ??????? ????, ??? ??? ???? ???????, ?????? ???? ??? ?? ?????. ???? ?? ???? ?? ???????? ?????, ?? ??? ?????, ??? ???????, ? ?? ???? ?????? ?????. ?????????? ?? ???? ???? ??? ????, ?? ???? ?? ??? ??? ?? ?????, ???? ?????? ?? ?? ?????????? ??? ????. ???? ??????? ???????????? ??????? ''?????'', ??? ??? ??? ???? ????????, ???? ?????? ?? ????? ????, ????? ???? ????? ?? ??? ????. ? ?? ??? ??????????, ???? ?? ??? ???????? ???? ?????. ?????? ???????????, ????? ?? ???? ??? ??? ????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Pomaže Bog! Bojim se da se sektaško razmišljanje nalazi i medju nama, u Crkvi. A pri tom mislim na ljude koje poznajemo iz vidjenja, sa učestvovanja u Božanstvenoj Liturgiji, ljude koji glasno ispovedaju Oca i Sina i Duha Setoga, ljude koje smo videli kako se i pričešćuju Hristom.... Ti ljudi veruju u __________________ (upisati po želji: 'valja se', 'silu', 'energiju'....) i svoje 'umesto-Hrista-verovanje'* drže u dubini duše, ali pošto "usta govore čega je srce puno" onda posle dužeg poznavanja i razgovora sa njima, 'izadje' to iz njih. I šta onda? Pa, molitva Bogu za njih, razgovor sa njima, molitva Bogu za njih, prigodna neagresivna literatura, molitva Bogu za njih... I kada se Hristos zacari i u njihovim srcima, odlazi krivoverje. Svi smo prošli kroz to, a većina od nas ni ne zna kada i kako i ko je Bogu vapio za nas "uzdisajima koji se ne mogu iskazati"! brat Toma PS. Ako ne grešim - Tesla je protiv svoje volje kremiran (sa sve mozgom). * Koli©ko znam, reč 'antiHrist' je izvorno značila - 'umesto Hrista'. bT Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vanja br Написано Јануар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Medo hvala, na informacijama i podršci. Nadam se da ću uspeti, a Bog mi je u pomoći. Hvala i svim drugim Nadam se da će svest, nekih ljudi, da se probudi, a ja ću da se pomolim za izgubljene duše dada.gif' class='bbc_emoticon' alt='0202_238' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука