Okomi Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 "Energetsko kamenje i kristali" ako je ruda uranijuma u pitanju (koju su inace bacali po nama 1999 pod parolom "Bog je stvorio i biljke i kamenje..., pa zasto ih ne bi koristili.") onda nije bezopasno a nije i bez energije 4chsmu1 ne bih posledice da nabrajam 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Камење и кристали као некакве "енергетске" супстанце које зраче неком непознатом енергијом, једноставно називам обманом, као што је астрологија и остале окултне песудонауке обмана и лаж испуњена преваром. Једино шта може да зрачи из камења и кристала је радијација која може да ти растури организам...ето па ко воли нек изволи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Август 21, 2018 Пријави Подели Написано Август 21, 2018 Mnogo mi je drago sto postoji ovaj sajt-zbog ovakvih stvari. Danas sam dosla u dodir sa jednom knjigom doticnog gospodina S.V. ...bese mi sumnjivo skroz...ali privlacno, moram da priznam. Setila sam se odmah da ovde proverim ko je i sta je. Naravno, nisam pogresila. ? Милан Ракић and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука