RYLAH Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Јер пише глупости по свесци. Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Ban! Zato što je u pravu .Čita mi misli,ban!!!!! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 Зато што и она није ставила фолију на главу попут Rylaha. Онда јој нико не би могао читати мисли... Arsenija and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 zato :bleh: :bleh: :bleh: Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Недељу дана без бана Б А Н Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Зато што је "подгрејала" тему након недељу дана... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Зато што вади теме из нафталина :bleh: Е Милане, Милане.. баш си бррррррз Милан Ракић and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 zato so nema profilnu Столе је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Е нек си му рекла бан,бан Столе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Зато што је сива боја на слици боља него плава Леле ал сам спор.. Мораћу да се манем ове теме.. VizantijskoPlavo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 10, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2013 Opet kasni hehehe ban Столе је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 Зато што користи тамјан који није из официјелне епархијске продавнице, него је купила на пијаци и тиме подстиче сиву верску економију. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 ban zbog čudne profilne slike "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 zato sto jos uvek nije izasao iz mutnila... Караконџула је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Децембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2013 ban zato što osuđuje moje prirodno stanište , ne isplivava se iz mutnila tako lako "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука